Kindercoach voor hoogsensitieve kinderen en hun ouders | Katwijk

Over Stefanie Veld | Katwijk

Mijn naam is Stefanie Veld, ik ben getrouwd met Maarten en samen hebben we twee kinderen, Thijs (5) en Sanne (3). Zeven jaar geleden ontdekte ik doordat ik vast liep, dat ik hoogsenstief ben. Ik ben me gaan verdiepen in het onderwerp. Door verschillende cursussen en opleidingen kwam ik steeds dichter bij mijn kern, bij wie ik ben. Ik merkte dat door goed voor mezelf te zorgen, ik mijn hoogsensitiviteit als kracht kan inzetten. Mijn beide kinderen zijn ook hoogsensitief. Ieder kind heeft is uniek en ieder kind heeft dan ook een andere benadering nodig. Wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. Voor een kind en zijn ouders is het fijn als ze gezien en gehoord worden in de dingen waarin zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. Een minderheid van de mensen is hoogsensitief. Dat maakt dat je je misschien soms 'anders dan anderen' voelt. Of dat ouders ervaren dat het bij hen net even anders gaat en dat reguliere opvoedtips niet werken. Ik ondersteun kinderen en ouders graag om samen te ontdekken hoe zij van hoogsensitiviteit een kracht kunnen maken. Want het is een prachtige eigenschap. En hoe jonger kinderen dit leren, hoe stabieler ze zullen zijn als volwassene.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en volg daarom regelmatig cursussen, lees graag vakliteratuur en bezoek congressen. En het leven zelf is uiteraard één grote les. Ook neem ik deel aan intervisie zodat ik mijn kennis en kunde scherp houd. 


Coachpraktijk Stefanie
Stefanie Veld


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek