| Noordwijk

Sinds 2005 bevindt zich aan de rand van het duin in Noordwijk de kleinschalige Stal Paradiso. Een prachtige plek om tijd met elkaar door te brengen. Iedereen die hier al eens was zal het beamen en ieder die hier voor het eerst komt zal het beleven: De sfeer op Stal Paradiso is bijzonder. Er heerst rust en vertrouwen. Deze sfeer wordt bepaald door de dieren die er in harmonie met elkaar leven. Deze bijzondere sfeer doet goed. 

Door steeds verder te werken en te leren, heb ik mij ontwikkeld tot zowel een ervaren allround holistisch paardrij-instructeur als tot een gedreven systemisch paardencoach en familieopsteller. Ik heb het geluk veel op deze plek te mogen zijn en werken.De ingrediënten in het paardencoachingswerk zijn de kracht van de natuur en de bruikbare eigenschappen van het wezen van het paard. We werken in gezonde zeelucht aan de rand van het Hollands Duin. Afhankelijk van jouw vraag en dat wat zich aandient in het hier en nu bepalen we de werkwijze.Regelmatig organiseer ik workshops waarin mijn manier van werken duidelijk wordt. Het werk is vaak krachtig door het non-verbale karakter ervan. Veel is gebaseerd op het fenomenologisch waarnemen dat hoort bij systemisch werk. Daar ben ik in geschoold. De paarden en ik voelen ons hier goed bij en interveniëren in processen op volkomen natuurlijke wijze.

Over Mirjam Rutten | Noordwijk

Van kinds af aan heb ik mij thuisgevoeld bij de paarden. Sinds 2001 heb ik zelf paarden, sinds 2005 een eigen stal en in 2009 heb ik mijn diploma tot Allround Holistisch Paardrij-instructeur behaald bij Hofstede Oostrijk.Tevens heb ik bij Bureau de Verheldering de opleiding gedaan tot ‘familie- en organisatieopsteller’ en in dit werk masterclasses en verdiepingen gedaan.
Ik ben een paardenvrouw en een natuurmens. Ik kan een uitstekende tussenpersoon zijn tussen mens en paard
Dit is een uitkomst wanneer je met paarden wilt sporten of werken, maar ook wanneer je paarden wilt inzetten voor programma’s rond persoonlijke ontwikkeling. Het spiegelen en het systemisch werk.
Ik sta met beide benen op de grond, geloof in ieders autonomie en vindt het fijn met mensen te werken.

Paardencoach aan Zee | Stal Paradiso
Mirjam Rutten

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek