Praktijk voor Bewustzijn en Healing | Katwijk

Welkom bij .

Praktijk voor sensi plus-therapie, bars, reading en healing.

Last van hooggevoeligheid, burn-out, stress, vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen, menstruatieproblemen, migraine, allergieën, AD(H)D, PDD-NOS of zit je om een andere reden niet lekker in je vel? Dan kan ik samen met jou kijken wat er nodig is om weer in balans te komen. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de verschillende  therapievormen.

Over Arma Schouten | Katwijk

Mijn naam is Arma Schouten, HSP’er, lichtwerker en heb een achtergrond als maatschappelijk werkster.

Ik ben getrouwd met een lieve man en heb 2 prachtige zoons.

Ik blijf mezelf ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel  vlak, wat ik vervolgens weer inzet in mijn praktijk. Mijn doel is om jou als vrouw bewust te laten worden, je te laten stralen, je kwetsbaarheid als kracht te laten inzetten en je trots te laten zijn op je UNIEKE zelf.

Dit klinkt je misschien wat zweverig in de oren, maar ik kan je vertellen dat ik redelijk nuchter ben.

Ik hou van humor, die ik ook graag inzet tijdens de sessies. Het hoeft namelijk allemaal niet ingewikkeld of zwaar te zijn. Hoe heerlijk is dat!

Ik werk vanuit liefde, veiligheid en vertrouwen.

De ontdekking dat ik hooggevoelig ben kwam een aantal jaren geleden. Jeetje mina er ging een wereld voor me open en puzzelstukjes vielen op hun plek.

Daarvoor wist ik niet wat er met me aan de hand was. Ik had last van depressies, stemmingswisselingen, voelde me anders en zat vaak niet lekker in me vel. Door een flinke burn-out, hoorde ik over HSP. Ik ben hier over gaan lezen en het was alsof ik dit zelf had kunnen schrijven. Eindelijk (h)erkenning. Ik wilde hier meer over weten en vooral hoe ik hier beter mee om kon gaan. Ik heb toen verschillende opleidingen en cursussen gedaan, die mij hierbij verder hebben geholpen.

Het was niet altijd makkelijk, maar inmiddels ben ik trots op mijn hooggevoeligheid en zie ik het als een kracht en misschien nog belangrijker ik weet hoe het voor mij werkt en kan van daaruit keuzes maken die goed zijn voor mij.

Dat gun ik jou ook!!


Foto 1 Arma Schouten Klik om te vergroten

Praktijk Arma
Arma Schouten


Professionals in de categorie Energetisch werk

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek