esta - geraakt en aangeraakt worden | Voorhout

Ik pak het leven weer op!!

Bij verlies denken we vaak aan rouw door overlijden van een geliefd persoon. Maar verlies kent vele kanten, denk maar aan je partner die door ziekte een ander persoon is geworden, faillisement van je bedrijf, jouw ziekte waardoor je niet meer kan functioneren zoals altijd, de kinderen vliegen uit, verlies van je huisdier, ontslag.

In al deze situaties zijn er de emoties van verdriet en boosheid maar er komt weer een moment waarop je stappen gaat ondernemen. Dat is eng en spannend, verdrietig en toch ook wel weer leuk. Je bent kwetsbaar op deze momenten, kan het wel, wat zullen ze wel niet zeggen, is het nog niet te vroeg, het lijkt me zo leuk, oh je die eerste stap, het klamme zweet breekt me uit, ik voel me schuldig, kijk mij nou, zou hij trots zijn op me.

Dit is ook de periode dat "men" vindt dat je het wel alleen kunt want het is toch wel weer een tijd geleden en je slaat je er zo goed doorheen. Allemaal goed bedoeld natuurlijk maar zo voelt het dus niet, het maakt je juist meer verdrietig en wankel. In deze periode kan ik samen met jou kijken wat jij nodig hebt om dat te doen wat jij graag wilt dat kan met even stoom afblazen of meerdere gesprekken of een combinatie van gesprekken en massage.

 

Over Esther Zwartepoorte | Voorhout

Als kind logeerde ik vaak bij mijn oma, dit was een verzamelplek voor heel de familie. Op zaterdagmiddag waren al mijn tantes er en was er volop gezelligheid. Ik mocht dan altijd onder hun voeten kriebelen en ik kreeg daar dan een paar centjes voor of zelfs een stuiver. Zo is het begonnen en uiteindelijk mijn praktijk ESTA in reflexzonetherapie gestart en in 2016 met counselling uitgebreid.

Ik ben Esther Zwartepoorte, tussen het kind van toen en de vrouw van nu liggen vele jaren waarin ik veel levenservaring heb opgedaan. Het verlies van mijn partner in 1999 is het grote kantelpunt in mijn leven geworden. Het verdriet maar ook de veerkracht in mij heeft mij verbaasd. In die tijd heb ik veel gehad aan gesprekken en daarnaast ook massage. Ik werd geraakt en aangeraakt.

Ik geloof in de veerkracht die jij in je hebt en ik wil je graag ondersteunen met reflexzonetherapie en/of counselling op die manier die het beste voor jou voelt.

 


Foto 2 Esther Zwartepoorte Foto 2 Esther Zwartepoorte Klik om te vergroten

ESTA Praktijk voor Reflexzonetherapie en Counselling
Esther Zwartepoorte


Professionals in de categorie Counselling

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek