Fotograaf | Hillegom

Fotograaf - Visual Storytelling vol plezier, verbinding & spontaniteit

Mag ik jou verhaal vastleggen in beeld? 
Het verhaal van jullie liefde. Het verhaal van je bedrijf. Lijkt me geweldig!

Ik ga voor plezier, verbinding en spontaniteit tijdens een fotosessie.
Zo'n fotosessie waarvan je denkt dat het wat ongemakkelijk is.
Nee! Bij mij niet. Ik werk met een speciale methode.
Waarin we samen door een reis van grappige opdrachtjes naar bijzondere vragen gaan.  

Zodat een verhaal gaat leven. De missie van een bedrijf. Liefde tussen twee mensen.

- Personality Bedrijfsfotosessie 
 Als natuurlijk lichtfotograaf specialiseer ik me in bedrijfsfotografie voor vrouwelijke 
 ondernemers die vanuit hun hart ondernemen. Met kleine en grootse dromen. 
 Omdat ze een mooie missie hebben. Een missie die de wereld een beetje beter en
 mooier maakt. Zichtbaarheid is de key om deze missie te delen en te verspreiden.
 Om succesvol te zijn. En een mooi leven voor jezelf en anderen te creëren.

- Koppelfotografie
  Met plezier, verbinding & spontaniteit. Aandacht voor elkaar.  Voor jullie verhaal.
  Met veel gelach. Een speciale methodie die ook ideaal is voor mannen die liever niet
  voor de camera staan. Foto's vol liefde, vrolijkheid & spontaniteit. 

Over Lia Remmelzwaal | Hillegom

Mijn naam is Lia Remmelzwaal. Als Lifecoach empower ik sensitieve, perfectionistische vrouwen om met zelfvertrouwen, ontspanning en plezier hun gelukkigste leven te leven. Ik heb altijd al interesse gehad in ‘waarom doen mensen wat ze doen?’, in persoonlijke ontwikkeling en in de vraag over de zin van het leven.

Waarom ik doe wat ik doe? Een gevoel van onzekerheid is een rode draad geweest in m’n leven. Om maar niet te falen. Om maar geen fouten te maken. Van buiten leek ik zelfverzekerd, maar van binnen voelde ik me onrustig of kon ik dagen piekeren als ik met iets nieuws ging starten ‘ik kan het niet!’. Wist ik toen maar wat ik nu weet. Namelijk dat ik helemaal goed ben zoals ik ben. Het klinkt zo heel simpel, maar het is een proces. En die gun ik jou ook. Want het leven is zoveel meer ontspannen, fijner en gelukkiger! Het leven is namelijk te kort en te waardevol om zomaar aan je voorbij te laten gaan. Create A Life You Love!

Als Fotograaf ben ik op zoek naar verdieping. Ik wil méér dan alleen een foto maken. Ik ga de verbinding aan. Geef aandacht. Maak plezier. Luister. Liefde, geluk, betekenis. Daar word ik ontzettend blij van! Ps: ik hou van dansen (ik kan niet stilstaan als ik muziek hoor) + van zingen (vaak gewoon in m’n eentje) + van verbinding (echt contact en aandacht) + van liefde (ik fotografeer zó graag koppels) + ik ben een gevoelsmens (noem het hoogsensitief)

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek