holistisch coach met kleur | Voorhout

Soms heb je even wat ondersteuning nodig, wil je gewoon even wat tijd voor jezelf, ben je het zoeken zat en wil je bij de hand genomen worden. Ben jij op zoek? Wil jij ondersteuning, bij de hand genomen, maar wel zelf ontdekken wat je kan en wie je werkelijk bent? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik geef jou de gelegenheid om op een zachte en kleurrijke manier jezelf de tools te geven om weer in je kracht te komen, jouw de richting weer te laten vinden waar je naar toe wilt. 

Hoe doen we dat?

Ik werk al jaren met het Aura-Soma kleurensysteem. Dit is onder andere een van mijn manieren om contact te laten maken met je ware zelf.

Kleuren zijn belangrijk in het leven. Het spelen met de kleuren, het voelen van de kleuren en het ruiken van de kleuren geeft inzicht en verdieping. Het brengt je tot de kern. Heel waardevol is de zachtheid waarmee kleuren zich jouw ware zelf laten zien. Een waar warm bad vol vreugde en herkenning. 

Ik gebruik de kleuren om jou jezelf te laten zien en te leren waar jou talenten, mogelijkheden, uitdagingen en doelen liggen.

 

 

 

Over Silvia Vink-Heemskerk | Voorhout

Mijn naam is Silvia Vink-Heemskerk. Ik ben 46 jaar oud, getrouwd met Marco en moeder van Sam (15 jaar) en Beau (13 jaar). Als ik mezelf moet omschrijven zeg ik het volgende: ik ben spontaan en een kat uit de boom kijker, ik hou van nieuwe dingen en vindt het soms lastig oude gewoontes los te laten, ik ben een echte aanjager en moet mezelf aanzetten om dingen af te maken, ik ben soms een beetje gek en anderzijds soms te serieus, ik ben een levensgenieter met een open mind, dol op mijn huisdieren sheltie Oskar en poes Doortje. Ik ben super hooggevoelig en eigenlijk ook wel heel eigenwijs. Ik kijk nergens van op en onderzoek net zo lang tot ik weet van het hoe en waarom. Overgave is niet mijn sterkste kant, maar het kunnen verwoorden en verbeelden van gevoelens en gedachten is een van mijn talenten.

SilviJa Coaching
Silvia Vink-Heemskerk

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek