Access Consciousness Bars, & 3 Principes Transformatie coaching | Voorhout

Gun jezelf iets dat echt werkt!

  • Rust in je hoofd en in je leven
  • Leven zonder stress, zorgen, spanning of angst
  • Een gezonde nachtrust
  • Een ontspannen lijf
  • Fijne relaties
  • Zelfverzekerd zijn
  • Nieuwe inzichten
  • Een energiek leven

Ik heb als uitgangspunt dat ieder mens van nature al compleet, heel en volmaakt is. Dat de mens aangeboren capaciteiten bezit om een leven te leiden met minder inspanning en minder stress.

Ik help je om weer gebruik te maken van die capaciteiten en om inzichten te krijgen die je leven eenvoudiger en meer ontspannen maken.

Ik werk o.a. met Access Consciousness Bars, 3 Principles/3 princpes coaching, Emotion Code & Body Code en Essentiële oliën van Young Living

Over Erna Zuidhoek | Voorhout

Heel lang heb ik gedacht dat ik iets aan mezelf moest veranderen of verbeteren. Dat ik niet goed genoeg was. Dat ik een betere versie van mezelf zou moeten zijn. Dat ik beter mijn best moest doen of harder moest werken om iets te bereiken of te betekenen in deze wereld.

Totdat ik ontdekte dat ik veel daarvan zelf in stand hield door mijn gedachten over mezelf en over de wereld om me heen.

Hoe kan ik je helpen?

We beginnen met je hoofd leeg maken van dingen die je (onbewust) belemmeren. Dit doe ik met Bars van Access Consciousness. Dit een diep ontspannende behandeling van 32 punten op je hoofd. Hierdoor kun je oude gedachten en overtuigingen loslaten en maak je ruimte voor nieuwe inzichten en mogelijkheden. Zie het als het opschonen van de harde schijf van je computer.

Daarnaast hebben we diverse gesprekken, waarin ik je help om los te komen van je gedachten Als je dat je denken vanuit een andere invalshoek kunt gaan bekijken, komt alles in een ander daglicht te staan. Dit kan je bijzondere inzichten opleveren.

Die inzichten gaan je helpen om makkelijker om te gaan met de uitdagingen van het leven. Je ontdekt dat je een natuurlijke veerkracht bezit, meer relaxed kunt leven en dat je problemen veel makkelijker zelf kunt oplossen.

Op die manier ben je aangesloten op de natuurlijke stroom van het leven en zo ontstaat ruimte, rust en overzicht. Stress, angst, zorgen en andere problemen verdwijnen vanzelf naar de achtergrond.


Foto 3 Erna Zuidhoek Foto 6 Erna Zuidhoek Klik om te vergroten

Gunjezelfhetbeste.nl
Erna Zuidhoek


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek