Coaching via Familie Systeem Opstellingen, Meditatie, Healing, Mediumschap en Kunst. | De Zilk

Een medium is iemand die contact legt met de wereld van overledenen en bewijst dat die bestaat. Een medium stelt zich open, zodat via zijn of haar innerlijke zintuigen overledenen vanuit hun wereld via het medium iets kunnen vertellen. Dat zijn verhalen, gebeurtenissen, voorwerpen, karakters en feiten uit het verleden of het heden. Vaak zijn er nog vragen die onbeantwoord zijn, en kunnen onze dierbaren ons net de steun geven die we nodig hebben. Als medium gebruiken wij onze gevoeligheid om communicatie met de spirituele wereld mogelijk te maken.Een medium kan ook jouw energie veld (aura) lezen. En vertellen wat er momenteel belangrijk in je leven is. Misschien heb je vragen over bijvoorbeeld je relaties of je werk. Mijn ervaring met familie opstellingen kan ik tijdens een consult gebruiken.

In de workshop intuïtief schilderen, coach ik jou via het kunstwerk dat jij gemaakt hebt.

Tijdens een Healing leg ik mijn handen op je, terwijl u ontspannen op een behandeltafel ligt. Via de aanraking kan de energie van de spirituele wereld, naar elke plek in jouw lichaam stromen, die dit nodig heeft. De Healing is een behandeling die je zowel emotioneel, mentaal, fysiek of spiritueel kan ondersteunen bij uw genezing.

Bij een familie opstellingen toont het liefdevolle energetische veld precies datgene wat inzicht en heling geeft voor het systeem. Niet alleen voor jezelf maar ook voor het hele familie systeem. Voor diegene die ons voor gegaan zijn en diegene die na ons komen. Voor het verleden, heden en de toekomst.

 

Over Ank de Groot-van der Meer | De Zilk

Ik ben Ank de Groot, ik ben geboren in 1964 te Zwaanshoek. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen dochters. Ik woon samen met mijn gezin in De Bollenstreek. Al van kinds af aan ben ik erg gevoelig, teken ik en ik kom uit een creatieve familie. Ik ben werkzaam geweest als administratief medewerkster, telefoniste/receptioniste. Vanaf mijn twintigste beoefen ik yoga. Na de geboorte van mijn eerste dochter ging het niet optimaal met mijn gezondheid, om mij beter te gaan voelen ben ik mij gaan verdiepen in alternatieve genezing.

Door de intuïtieve cursussen kon ik mij persoonlijk ontwikkelen en kon ik steeds beter omgaan met mijn gevoeligheid. Ik was erachter gekomen dat ik de gevoelens van anderen kon voelen. Door Reiki en mijn opleiding Familie Opstellingen ging ik mezelf steeds beter kennen en werd mijn intuïtie steeds sterker en zo kwam ook het mediumschap op mijn pad.

Door mijn persoonlijke ervaringen kreeg ik ook het verlangen om anderen te begeleiden met persoonlijke ontwikkeling en heling.

Ik help graag mensen om de juiste richting te geven op hun pad naar heling en persoonlijke ontwikkeling met behoud van hun eigen verantwoordelijkheid en keuzes.

Om als medium verantwoordelijk te werken neem ik ieder jaar minimaal één keer deel aan een training bij de Zwanenhof in Zenderen of aan de Academie voor mediumschap waar ik les krijg van de beste mediums ter wereld.

 

Mijn creatieve pad is een mooie aanvulling op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling, beiden lopen door elkaar en vullen elkaar perfect aan.

Ik laat mij inspireren door het leven zelf, de natuur, mijn gevoel en innerlijke beelden.

Ik heb ontdekt dat kleuren en vormen een betekenis hebben en helend werken. In de stilte word ik helder en ontvouwen zich inzichten. Creatief bezig zijn is mijn passie en daardoor vergeet ik de wereld om mij heen.


Foto 1 Ank de Groot-van der Meer Foto 2 Ank de Groot-van der Meer Klik om te vergroten

Ank de Groot
Ank de Groot-van der Meer


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek