Talentgedreven coachtrajecten voor volwassenen en twee kindertrainingen: 'Blij met mij!' | Hillegom

Gaandeweg het traject wordt groei zichtbaar en zie je de mogelijkheid je droom te verwezenlijken of de eerste stap daartoe te zetten. Het is een op maat gesneden proces wat telkens weer laat zien dat uitgaan van wat wel lukt alle kansen biedt. 

Over Annette Damman | Hillegom

Jarenlange ervaring in het onderwijs heeft me gebracht tot wat ik nu ben: talentcoach.

Mijn doel is het volwassenen en kinderen bewust maken van hun talenten, kwaliteiten, hun manier van leren en hun begaafheid. Bewustwording daarvan maakt dat je je kwaliteiten optimaal kunt benutten en helemaal jezelf kunt zijn.....dat maakt gelukkig!

Daarnaast maak ik ouders en begeleiders bewust hoe kinderen optimaal te begeleiden. het is mijn passie; ik voel me dan ook een vrouw met een missie.

Naast korte trainingen voor kinderen, zoals Blij met mij! en Ik leer leren en korte Talentgedreven coachtrajecten voor volwassen verzorg ik informatieavonden over (hoog)begaafdheid, puberbrein, 'sprong van het kind van 9' en leren, voor scholen en instanties.

Agenda Licht-op-Talent

Licht-op-Talent
Annette Damman

Bioresonantie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief