Zense Coaching - vind je weg naar liefde, geluk en rust. | Noordwijk

Als coach help ik je om je vrij te gaan voelen in jezelf. Om op te ruimen, los te laten en zo ruimte te maken voor geluk, liefde en rust. Waar loop je tegen aan? Waar voel je je niet fijn over? Waar ben je boos, verdrietig of gefrustreerd over? Laat mij je helpen om bij deze gevoelens te komen. Te begrijpen waar ze vandaan komen maar vooral om ze los te laten. Door middel van coachingstechnieken (NLP, Roos van Leary, RET, de subpersonen in de bus, schaduwzijden, visualisatie, persoonlijk leiderschap, innerlijke opstellingen, systeemdenken), een luisterend oor, mindfullness, ontspanningssessies, lichaamswerk en massage help ik je om bij je blokkades te komen. Deze te doorvoelen, begrijpen en vervolgens los te laten, zodat er ruimte komt voor het nieuwe. Hierbij ga ik uit van het holistische gedachtengoed. Alles is in verbinding met elkaar en door deze verbinding beïnvloed alles elkaar. Zo dus ook lichaam en denken. Het denken (onze overtuigingen, gedachten) kan dus positieve en negatieve invloed hebben op ons lichaam. En ook andersom kan ons lichaam door goede of minder goede gezondheid ons vertellen waar er blokkades zijn en wat we hiermee kunnen doen. Vandaar dat ik ook lichaamswerk, ontspanningsoefeningen, mindfullness en massages toe pas tijdens mijn coaching. 

Over Marlene de Groot-Kievit | Noordwijk

Van jongs af aan heeft bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling aantrekking op mij gehad. Wat doe ik hier? Waarom doet mijn moeder zoals ze doet, waarom doet mijn opa zo, waarom voel ik mij zoals ik mij voel? Mijzelf zo onzeker, angstig en ongewild voelen aan de ene kant en tegelijkertijd altijd die drive voelen om mijzelf te laten zien, 'het niet fijn voelen' aan te gaan en verder willen komen in dit leven. In eerste instantie vluchtte ik als sterk-senstieve in meer dan fulltime HR banen. Het zette mij op scherp, dwong mij op mezelf te laten zien en ik kon werken als een paard. Maar ik hoefde zo ook niet te kijken naar mijn diepere gevoel. Want eigenlijk wilde ik niet alleen hard werken en presteren, maar ik wilde ook voelen, verbinding maken, ontspannen en andere mensen meer vanuit dat gevoel gaan begeleiden en coachen. Met aardig wat levenslessen tot gevolg. De mix van curssussen en opleidingen, werkervaring maar zeker ook de struggels en blije momenten uit mijn eigen leven, maken mij tot een coach met de expertise om andere te helpen. Je helpen ook jouw passie en positieve pad te bereiken. Jou te helpen door juist die struggels heen te gaan om te zien wat het je kan brengen. Te helen, te voelen, te door voelen en in actie te gaan naar jouw positieve pad.

Agenda Zense Coaching & Massage

Zense Coaching & Massage
Marlene de Groot-Kievit

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek