ZOUQ helpt je vinden | Voorhout


Wanneer we niet langer de situatie kunnen veranderen, worden we uitgedaagd om onszelf te veranderen.

Ik werk als coach vanuit het heden richting de toekomst. Waar sta je, wat wil je veranderen en wat is je doel? Ik heb veel aandacht voor jouw verhaal met al jouw gedachten en gevoelens. Dromen, angsten, patronen, zelfbeeld en blokkades komen hierdoor aan de oppervlakte en geven zelfinzicht en bewustzijn. Hierdoor ontstaan creatieve oplossingen en wordt nieuw gedrag zichtbaar.

Als blijkt dat de coachvraag ontstaan is uit een impactvolle ervaring uit het verleden, gaan we ons eerst richten op de healing hiervan met behulp van o.a. muziek. Gevoelens en gedachten komen hierdoor weer in balans, waardoor oude angsten, blokkades en patronen overwonnen kunnen worden. Zodat je je kunt richten op je zijn, het nu en jouw toekomst.

Music expresses that which cannot be said and on which it is impossible to be silent

 

Over Tanja Bleijenberg | Voorhout

 

Mijn leven zie ik als een reis waarin ik mijzelf altijd meeneem.

Betekenis volle ervaringen uit mijn jeugd, opleidingen en latere leven hebben mij op het pad van coachen gebracht. Na jarenlange ervaring als muziektherapeut en trainer binnen de traumahulpverlening en een aantal jaren gewerkt te hebben als zorgmanager ben ik mij verder gaan ontwikkelen tot coach / trainer. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd en ook toekomstige coaches mogen opleiden.

Ik wil mensen begeleiden om weer de dirigent te zijn over hun eigen leven: volledig authentiek, in hun eigen kracht, hun eigen pad volgen om dromen te verwezenlijken. In mijn leven ben ik altijd op zoek naar de essentie, de verbinding en het hart. Reizen, muziek maken en inspirerende ontmoetingen zijn mijn passies omdat ze mij een spiegel bieden waarin ik steeds weer iets nieuws ontdek. Persoonlijke ontwikkeling op o.a. creatief en emotioneel vlak is voor mij heel belangrijk, een mens is immers nooit uitgeleerd.

Jouw weg vind je op geen enkele kaart maar toont zich in de moed van elke stap

 

ZOUQ
Tanja Bleijenberg

Bioresonantie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga