Bewust Bollenstreek » Nieuwsbrief » Ga...! | + complete agenda!

Weet je wat het meest voorkomende woord in de Bijbel is? Nee, niet 'eer', 'bid' of 'liefde',  maar.... 'GA''!

Deze zomer ga ik. Ik heb mijn huis in Lisse verkocht, wat zo'n fijne plek is geweest de afgelopen 10 jaar, samen met mijn 2 lieve dochters en 2 (inmiddels 3) poezen. Een plek om te landen, te werken, te lachen, lief te hebben en mijn dochters te zien opgroeien in mooie jonge vrouwen. Mijn oudste dochter woont alweer 2 jaar in Rotterdam en mijn jongste dochter is zojuist geslaagd voor haar VWO-examen. Hoera! De vlag uit! En, niet alleen dat... Alles wees er voor ons op dat het de juiste tijd is om te... GAAN!

De afgelopen weken heb ik AL mijn spullen verkocht of weggegeven. Er zijn 6 kleine dozen over met boeken en foto-albums. Dat is nog eens ontspullen! Mijn hele leven ging letterlijk door mijn handen: rapporten uit mijn kindertijd, moederdagknutsels van mijn dochters, lieve kaarten en briefjes van familie, vrienden en ex-geliefden. Dan was er even die ontroering en een diep besef dat ik een vol leven heb geleid en dat ik veel liefde heb mogen ervaren. Na die ontroering, en tja, eerlijk is eerlijk, het was maar kort.... ging dit alles in de container (natuurlijk gesorteerd op papier, plastic, metaal...). De vraag die steeds weer bovenkwam was "En wie ben ik zonder deze (foto, knutsel, brief...)?". Uiteindelijk neem je overal jezelf mee en vraagt het leven ons om deze ten volle te ervaren, met alles wat je daarin tegenkomt. Dus, we GAAN!

2 augustus stap ik samen met Annabel in een klein 2e hands campertje om daarmee op pad te gaan. Waarheen? Tot voor kort hadden we nog geen idee. Maar Zweden lonkt en is wellicht een van onze bestemmingen, het komende jaar. Ach, we gaan daar waar onze voeten ons brengen en ervaren. De volgende nieuwsbrief verstuur ik dus vanuit mijn werkplek op wielen.

Ik wens je een boeiende zomer. Wat zou jij willen loslaten? Wat zou je willen doen? Schud jezelf een beetje op deze zomer, verken het terrein buiten je comfortzone en zeg eens gewoon JA en.... GA!

Hartegroet,

Angela Roelen

inspirator Bewust Bollenstreek

06 22329846

PS: Misschien is theaterimprovisatie iets voor je om op een leuke manier buiten je comfortzone te gaan? Onze eerste groep zat zo snel vol, dat we na de zomer een tweede groep starten. Kijk in de agenda voor meer informatie.

Even voorstellen

Hier stellen we graag nieuw aangesloten leden aan je voor. Voor een compleet overzicht van al onze professionals, kijk je op onze website www.bewustbollenstreek.nl. Daar kun je op rubriek of naam zoeken naar een coach, therapeut, yogadocent enz. die bij je past.

De Actieve Coach, antwoorden op jouw levensvragen, op een actieve manier in de buitenlucht.
Jeannette Portillo Katwijk

De Actieve Coach
Jeannette Portillo

Ik help je de antwoorden te vinden op jouw coachvragen. In de buitenlucht.Beweging in je lijf is beweging in je hoofd.

Lees verder →

Praktijk voor orthomoleculaire therapie, (sport)massage en floaten.
Elly de Visser Lisse

Excellent Health Center
Elly de Visser

Welkom bij Excellent Health Center.Voor een moment van rust en stilte waar u welkom bent in een warme en vertrouwde omgeving en waar gewerkt wordt met liefde en aandacht voor de ander.

Lees verder →

Beweging ontstaat vanuit vertrouwen, verbinding en veiligheid in jezelf
Minou Niemantsverdriet Lisse

Minou & You Coaching
Minou Niemantsverdriet

Loop je vast op een bepaald gebied in je leven (werk, gezin, sociaal)? Komen onwenselijke patronen/situaties steeds weer terug in jouw leven?Laten we samen onderzoeken hoe je in beweging kan komen en andere keuzes kan maken. Je bent welkom!

Lees verder →

Pijn specialist
Patrick van Velzen Lisse

Maak jezelf beter bv
Patrick van Velzen

Pijn verwijdering / vermindering sessiePijn: een signaal om in actie te komen, zodra je actie hebt ondernomen zou de pijn (mentaal of fysiek) moeten verdwijnen.Chronische pijn is een communicatie storing tussen jouw onderbewuste en bewuste br

Lees verder →

NatuurHoek - Natuurdrogist Katwijk aan Zee
Carla Hoek Katwijk aan Zee

NatuurHoek - Natuurdrogist Katwijk aan Zee
Carla Hoek

NatuurHoek is een winkel waarin natuurlijke producten centraal staan. Deze natuurdrogist biedt een breed assortiment van natuurlijke en biologische producten aan.

Lees verder →

AGENDA VOOR BEWUSTER LEVEN

We sturen je dit keer de complete agenda tot nu toe. Leuk om alvast vooruit te kijken en plannen te maken voor wat je na de zomer wilt gaan doen!

Hanneke van Klaveren Noordwijkerhout

Vrouwendag You gotta Nourish to Flourish
ZA 14 dec | 09.30-16.30

Noordwijkerhout | Hanneke van Klaveren
Als vrouwen zijn wij gewend te geven en te zorgen. Met onze aandacht volledig bij ons zelf zijn lijkt vaak geen optie.Wij geloven dat het wel kan! Daarom Nourish to Flourish, een hele dag voor jezelf met meditatie, dans en zacht lichaamswerk.
Lees verder →

Elly de visser Lisse

Dag van ontspanning bij Excellent Health Center
ZA 14 dec | 10.00-17.00

Lisse | Elly de visser
De dag van de ontspanning zal geheel in het teken staan van het verminderen en bestrijden van stress en stressgerelateerde klachten zoals (over)vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en pijn in rug, nek en schoudergordel. Met gratis behandelingen.
Lees verder →

Mirjam Rieken Voorhout

Ademcirkel
VR 20 dec | 19.30-22.00

Voorhout | Mirjam Rieken
Verbonden ademen (transformational breath)! Liefdevol openen, ontspannen onderzoeken in jezelf. Reinig jezelf intensief op verschillende lagen en geniet van de ruimte die je kan ervaren!
Lees verder →

Tessa Yanover Noordwijk

Midwinterwandeling met Moedertje Groen
ZA 21 dec | 14.00-15.30

Noordwijk | Tessa Yanover
Tijdens deze wandeling kom je weer even tot rust. Het wordt een ontspannen struin tocht, maar wel avontuurlijk van de paden af door de duinen onder leiding van natuurgids Tessa Yanover leer je meer over de natuur in de winter en gebruik je al je zintuigen
Lees verder →

Lisanne van Beelen Beinsdorp

Kijkje in de keuken - Kerst special
ZA 21 dec | 14.00-15.30

Beinsdorp | Lisanne van Beelen
Wil jij een kijkje komen nemen bij mij in de keuken? In een klein groepje bereiden we een makkelijke maaltijd voor die je mee naar huis neemt. Ik laat je zien dat het voorbereiden van maaltijden eenvoudig is en dat het niet veel tijd hoeft te kosten.
Lees verder →

André Straathof Noordwijkerhout

Truffelceremonie Vol geboekt !!
ZA 21 dec | 9.00-16.00

Noordwijkerhout | André Straathof
Een reis in je onderbewustzijn om je weer te verbinden met jouw Bron.
Lees verder →

Marije Groenewoud Noordwijk

Ben je klaar voor 2020?
ZO 22 dec | 19.30-21.00

Noordwijk | Marije Groenewoud
Tussen de Kerstnacht en Driekoningen lijkt de tijd even stil te staan. Traditioneel is het een periode van reflectie en bezinning. Welke weg heb ik afgelegd, waar sta ik nu en waar wil ik naar toe?
Lees verder →

Lisanne van Beelen Noordwijk

Powerwalking Langevelderslag!
ZO 29 dec | 09.00-10.15

Noordwijk | Lisanne van Beelen
Stappen zetten, letterlijk. We focussen op een ander deel van een gezonde leefstijl; beweging. Ik neem jou mee naar buiten! We zoeken de natuur op; het bos, de duinen, het strand. Met een groep van maximaal 8 personen gaan we Powerwalken.
Lees verder →

Marjan Suijten Lisse

Wereld Vredemeditatie
DI 31 dec | 10.00-14.30

Lisse | Marjan Suijten
Een prachtige afsluiting van 2019. We hebben een ochtend of een middagsessie. Beiden reserveren mag natuurlijk ook.
Lees verder →

Petra Meiburg Lisse

Bewuste Wandeling 'jouw intentie voor 2020'
ZO 05 jan | 10.30-12.30

Lisse | Petra Meiburg
Iedere eerste zaterdag of zondag van de maand organiseert Bewust Bollenstreek een Bewuste Wandeling, met wisselende thema's en begeleiders. De sfeer is warm en uitnodigend, het wandelen heerlijk én we groeien in bewustzijn. Wandel je mee?
Lees verder →

Lisanne van Beelen Beinsdorp

Gewoon Gezond - Jouw doelen
DI 07 jan | 19.30-21.00

Beinsdorp | Lisanne van Beelen
Wil jij graag beginnen met een gezonde leefstijl maar wil je dit niet alleen doen? In 2020 begint er een nieuwe reeks van acht workshops om het nieuwe jaar nog gezonder te beginnen!
Lees verder →

Marjan Suijten Lisse

Do-in Yoga workshop
DO 09 jan | 19.30-21.00

Lisse | Marjan Suijten
Breng jezelf in balans met deze Do-in Yogaworkshop
Lees verder →

Pieter Scheffe en Kelly Verbeek Orvelte

Jaartraining Yoga, Meditatie & Inspiratie
ZA 11 jan | 00.00-00.00

Orvelte | Pieter Scheffe en Kelly Verbeek
Deze jaartraining geeft de mogelijkheid om gedurende een jaar het pad van yoga en meditatie samen te bewandelen. Het is bijzonder inspirerend om samen te oefenen, kennis en ervaring te delen en je verder te verdiepen in de achterliggende filosofie.
Lees verder →

Jannie Kamerman Hillegom

Mindful Leren Leven in het hier en nu (5 avonden)
MA 13 jan | 19.30-21.00

Hillegom | Jannie Kamerman
In 5 avonden begeleid ik je om meditatie en mindfulness in je dagelijkse leven toe te passen. Ik maak daarbij gebruik van inzichtkaarten, mijn healerschap en levenservaring.
Lees verder →

Lisette Goldman Noordwijk

Training Persoonlijke ontwikkeling 'DISC'
MA 13 jan | 19.00-22.00

Noordwijk | Lisette Goldman
Wellicht heb je behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, maar weet je niet zo goed waar te beginnen. Dit is je kans om een prachtige visuele weergave met persoonlijke uitleg te ontvangen zodat je communicatie met de ander soepel verloopt.
Lees verder →

Lisanne van Beelen Beinsdorp

Gewoon Gezond - Jouw doelen
WO 15 jan | 09.30-11.00

Beinsdorp | Lisanne van Beelen
Wil jij graag beginnen met een gezonde leefstijl maar wil je dit niet alleen doen? In 2020 begint er een nieuwe reeks van acht workshops om het nieuwe jaar nog gezonder te beginnen!
Lees verder →

Esther van Wijnen-Formanek Noordwijk

meditatie/ trancereis avond
DO 16 jan | 19.30-21.30

Noordwijk | Esther van Wijnen-Formanek
Deze avond zit VOL. Een mooie Meditatie/trancereis avond, ontspanning en naar binnen keren. Tijd voor jezelf.
Lees verder →

Annette Damman Hillegom

Transformatiespel. Word je bewust van je eigen talenten.
VR 17 jan | 9.00-13.00

Hillegom | Annette Damman
In deze workshop voor 2-4 mensen leer je jezelf beter kennen: je leert jouw persoonlijke talenten en mogelijkheden herkennen. Je ervaart hoe jij door het leven beweegt en waar jouw kansen liggen. Hiermee komt jouw energie als vanzelf in beweging.
Lees verder →

Marjon Hornung Voorhout

Bewust opvoeden, wat is wijsheid?
ZA 18 jan | 10.00-16.00

Voorhout | Marjon Hornung
Gezond en bewust opvoeden van kinderen is lastig, met zo veel druk vanuit de maatschappij. Waar doe je goed aan en wat kun je zelf doen om bijv. kinderziekten goed te laten doorstaan? Deze dag leer ik je hoe je dat zelf ook kunt.
Lees verder →

Gerry Boots Noordwijk

Ontdek de magische werking van kruiden op je huid & maak je eigen verzorgingsproducten!
ZA 18 jan | 10.00-16.00

Noordwijk | Gerry Boots
Zelf je eigen verzorgingsprodukten maken? We starten het nieuwe jaar met een workshop waarbij je kunt genieten van een scala aan kruiden, oliën, bloesem waters en etherische oliën. Alles natuurlijk en biologisch.
Lees verder →

Kim van der Geest Voorhout

Meditatie Cursus
ZO 19 jan | 10.00-12.00

Voorhout | Kim van der Geest
Het nieuwe jaar ontspannen en verdiepend beginnen?Doe mee aan deze 4-weekse meditatie cursus waarbij je praktische handvatten aangereikt krijgt om bewuster door het leven te gaan. Waardoor je meer plezier, ontspanning en energie zult ervaren.
Lees verder →

Lisanne van Beelen Beinsdorp

Gewoon Gezond - Ontbijt
DI 21 jan | 19.30-21.00

Beinsdorp | Lisanne van Beelen
De eerste maaltijd van de dag en de maaltijd waar vaak de minste tijd voor wordt genomen. Zonde! Tijdens deze workshop vertel ik je meer over het ontbijt en gaan we de keuken in om een eenvoudig ontbijt te bereiden.
Lees verder →

Annette Damman Hillegom

Blij met mij! training -voor kinderen van 7 tot 12 jaar
WO 22 jan | 14.00-16.30

Hillegom | Annette Damman
Krachtige training voor kinderen van 7 tot 12 jaar en hun ouders. Kinderen leren kijken naar waar ze goed in zijn en wat kan helpen zelfvertrouwen te versterken. Ouders leren dit proces positief te bekrachtigen. Zo ben je samen een goed team.
Lees verder →

Lisette Goldman Noordwijk

Workshop Moodboard 'Wat is jouw verlangen'
DO 23 jan | 19.00-21.00

Noordwijk | Lisette Goldman
Jouw verlangens inzichtelijk maken? Een moodboard is een goede manier om dit visueel te maken. Let op het is meer dan alleen knippen en plakken, ik neem je na afloop mee in de analyse.
Lees verder →

Petra Meiburg Hillegom

Systemische Reading Healing Massage thema 'Jouw wortels'
DO 23 jan | 10.30-14.00

Hillegom | Petra Meiburg
Door de Systemische Reading Healing Massage over het thema Jouw wortels ontstaat er op ziels-niveau meer ruimte om je eigen plek in te nemen en jouw diepste verlangens te leven.
Lees verder →

 Sassenheim

Training / cursus Spiritueel en Bewust Ouderschap
VR 24 jan | 10.00-13.00

Sassenheim
Mijn passie is op dit moment om ouders te begeleiden naar zelfkennis en inzicht, opdat zij de eigenheid van hun kinderen kunnen accepteren en begeleiden naar wie zij uiteindelijk zullen worden. De problemen en uitdagingingen waar zowel ouders als kind
Lees verder →

Angela Roelen Lisse

Bewust Bollenstreek Leeskring 'In jouw kus opnieuw geboren' van Niels Zwakhals
VR 24 jan | 10.30-12.00

Lisse | Angela Roelen
Lees je ook graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe mee met onze leeskring in boekhandel Grimbergen in Lisse!
Lees verder →

Henriëtte Roso Voorhout

1 daagse Workshop Voetreflexologie
ZA 25 jan | 10.00-17.00

Voorhout | Henriëtte Roso
D.m.v. van de workshop kan je zelf ervaren wat het betekent om voetreflexologie te geven èn te ontvangen. Je leert een verkorte behandeling. Deze kan je gebruiken om familieleden en/of vrienden een ontspannende behandeling te geven.
Lees verder →

Lisanne van Beelen Noordwijk

Powerwalken op strand
ZO 26 jan | 09.30-10.30

Noordwijk | Lisanne van Beelen
Ik neem jou mee naar buiten, ja naar buiten! Je hoeft namelijk niet de sportschool in om meer te bewegen. We zoeken de natuur op; de duinen dn het strand. We gaan Powerwalken.
Lees verder →

Angela Roelen Lisse

Dans je vrij - op blote voeten
ZO 26 jan | 14.00-16.30

Lisse | Angela Roelen
Kom dansen, zoals je bent, op je blote voeten! Zo vrij mag het zijn op deze intieme zondagmiddag. Heerlijk dansend het nieuwe jaar in!
Lees verder →

Lisanne van Beelen Beinsdorp

Gewoon Gezond - Ontbijt
WO 29 jan | 09.30-11.00

Beinsdorp | Lisanne van Beelen
De eerste maaltijd van de dag en de maaltijd waar vaak de minste tijd voor wordt genomen. Zonde! Tijdens deze workshop vertel ik je meer over het ontbijt en gaan we de keuken in om een eenvoudig ontbijt te bereiden.
Lees verder →

Cursus Natuurlijk Gevoed
DO 30 jan | 19.30-21.00

Lisse(rbroek) | Miranda Bakker
Deze cursus leert u wat voeding is en wat het doet met het lichaam, maar ook waar uw klachten vandaan kunnen komen en hoe u dit kunt verbeteren. U leert welke keuzes goed zijn en welke voeding bij u past. Meer informatie op switchyourbody
Lees verder →

Marieke Kerkvliet-Smits Lisse

wandelochtenden voor ouders
DO 30 jan | 9.30-11.00

Lisse | Marieke Kerkvliet-Smits
Speciaal voor ouders die het belangrijk vinden om goed voor zichzelf te zorgen organiseer ik maandelijks een ochtendwandeling met iedere keer een ander thema. Mijn doel is om jou als ouder te ondersteunen in je zorgen en wensen rondom je kind.
Lees verder →

Esther van Wijnen-Formanek Noordwijk

meditatie/ trancereis avond
VR 31 jan | 19.30-21.30

Noordwijk | Esther van Wijnen-Formanek
Een mooie Meditatie/trancereis avond, ontspanning en naar binnen keren. Tijd voor jezelf.
Lees verder →

André Straathof Noordwijkerhout

Truffelceremonie
ZA 01 feb | 9.00-14.00

Noordwijkerhout | André Straathof
Een reis in je onderbewustzijn om je weer te verbinden met jouw Bron.
Lees verder →

Lisanne van Beelen Beinsdorp

Gewoon Gezond - Tussendoortjes en moeilijk momenten
DI 04 feb | 19.30-21.00

Beinsdorp | Lisanne van Beelen
Wanneer eet je nou tussendoortjes? En wat doe je 's avonds als de bak met chips lonkt? Daar gaan we samen achter komen tijdens deze workshop.
Lees verder →

 Noordwijkerhout

Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 5 lessen
DI 04 feb | 20.30-22.00

Noordwijkerhout
Maak plezier én leer jezelf spelenderwijs (nog beter) kennen tijdens deze cursus Theater Improvisatie van Bewust Bollenstreek! Ruimte innemen, uitvergroten, verkleinen, inspelen op elkaar... Speel je mee?
Lees verder →

Rebecca van Noort-Foyle Lisse

Hoogsensitiviteit; help of hoera?
DI 04 feb | 19.00-21.30

Lisse | Rebecca van Noort-Foyle
Wil je op een snelle, goede manier meer weten over hsp? Omdat je weet (of vermoedt) dat je kind hoogsensitief is? En wil je ontdekken wat jouw kind nodig heeft? Kom dan 4 februari naar mijn lezing. opgeven? klik naar mijn site. Lieve groet, Rebecca
Lees verder →

Esther van Wijnen-Formanek Noordwijk

Spiritual journey. 4 avonden basiscursus spirituele ontwikkeling
DI 04 feb | 19.30-21.30

Noordwijk | Esther van Wijnen-Formanek
Spiritual journey. 4 avonden basiscursus spirituele ontwikkeling. Afwisselend, zelf gaan doen en ervaren.
Lees verder →

Lisanne van Beelen Beinsdorp

Gewoon Gezond - Tussendoortjes en moeilijk momenten
WO 12 feb | 09.30-11.00

Beinsdorp | Lisanne van Beelen
Wanneer eet je nou tussendoortjes? En wat doe je 's avonds als de bak met chips lonkt? Daar gaan we samen achter komen tijdens deze workshop.
Lees verder →

Esther van Wijnen-Formanek Noordwijk

meditatie/ trancereis avond
DO 13 feb | 19.30-21.30

Noordwijk | Esther van Wijnen-Formanek
Een mooie Meditatie/trancereis avond, ontspanning en naar binnen keren. Tijd voor jezelf.
Lees verder →

Lisanne van Beelen Noordwijk

Powerwalken op strand
ZO 16 feb | 09.30-10.30

Noordwijk | Lisanne van Beelen
Ik neem jou mee naar buiten, ja naar buiten! Je hoeft namelijk niet de sportschool in om meer te bewegen. We zoeken de natuur op; de duinen dn het strand. We gaan Powerwalken.
Lees verder →

Angela Roelen Katwijk aan Zee

Bewust Bollenstreek Maand vd Liefde: Ligconcert 'Hartstocht' met live muziek Dennis Kivit in de Soefitempel
ZO 16 feb | 14.00-16.30

Katwijk aan Zee | Angela Roelen
Laat je meevoeren naar innerlijke stilte, liefde en verbinding met je hart tijdens dit ligconcert in de bijzondere sfeer van de Soefitempel in Katwijk. Met de helende stem en het prachtige gitaarspel van Dennis Kivit!
Lees verder →

Petra Meiburg Hillegom

Systemische Reading Healing Massage thema 'Liefde'
DO 20 feb | 10.30-14.00

Hillegom | Petra Meiburg
Door de Systemische Reading Healing Massage over het thema Liefde ontstaat er op ziels-niveau meer ruimte om jouw diepste verlangens op het gebied van de liefde voor jezelf en voor anderen te leven.
Lees verder →

Esther van Wijnen-Formanek Noordwijk

meditatie/ trancereis avond
DO 05 mrt | 19.30-21.30

Noordwijk | Esther van Wijnen-Formanek
Een mooie Meditatie/trancereis avond, ontspanning en naar binnen keren. Tijd voor jezelf.
Lees verder →

Gerry Boots Noordwijk

jaartraining Natural Health (geneeskrachtige kruiden)
ZA 14 mrt | 10.00-16.00

Noordwijk | Gerry Boots
De jaartraining bestaal uit zes weekenden van maart tot november 2020. Ieder weekend staat er 1 thema centraal. De lessen bestaan uit theorie en een praktijk gedeelte. Planten leren her-kennen, verwerken. Afwisselend op een inspirerende locatie.
Lees verder →

Gerry Boots Noordwijk

Voorjaar cursus geneeskrachtige kruiden.
ZO 22 mrt | 13.00-16.00

Noordwijk | Gerry Boots
Maak kennis met de wereld van geneeskrachtige kruiden en wat ze kunnen betekenen voor je gezondheid en in het dagelijks gebruik. In drie workshops van drie uur leer je een aantal veel gebruikte kruiden kennen en verwerken. Erg praktisch gericht.
Lees verder →

Petra Meiburg Hillegom

Systemische Reading Healing Massage thema 'Oervertrouwen'
DO 26 mrt | 10.30-14.00

Hillegom | Petra Meiburg
Door de Systemische Reading Healing Massage over het thema Oervertrouwen ontstaat er op ziels-niveau meer ruimte om vanuit vertrouwen jou diepste verlangens te leven.
Lees verder →

Esther van Wijnen-Formanek Noordwijk

meditatie/ trancereis avond
VR 03 apr | 19.30-21.30

Noordwijk | Esther van Wijnen-Formanek
Een mooie Meditatie/trancereis avond, ontspanning en naar binnen keren. Tijd voor jezelf.
Lees verder →

Marjan Suijten Lisse

Bollenstreek Retraite
VR 17 apr | 11.00-18.00

Lisse | Marjan Suijten
Het is ook mogelijk om 1 of 2 dagen mee te doen
Lees verder →

Esther van Wijnen-Formanek Noordwijk. Parkeren op het grote parkeerterein

meditatie/ trancereis avond
DO 30 apr | 19.30-21.30

Noordwijk. Parkeren op het grote parkeerterein | Esther van Wijnen-Formanek
Een mooie Meditatie/trancereis avond, ontspanning en naar binnen keren. Tijd voor jezelf.
Lees verder →

Trude Kuijt Vireux-wallerand

Bushcraft Weekend Franse Ardennen
VR 05 jun | 12.00-13.00

Vireux-wallerand | Trude Kuijt
Wil jij eens Back to Basic?Leren hoe je kunt overleven in noodsituaties?Dan is dit 3 daags bushcraft weekend zeker wat voor jou!Meld je nu aan via trudetrue-d
Lees verder →

Hartegroet,

Angela Roelen

Coördinator Bewust Bollenstreek

06-22329846
​info@bewustbollenstreek.nl
www.bewustbollenstreek.nl