Bewust Bollenstreek » Nieuwsbrief » Agenda Januari | spreekuur, lezingen, workshops en meer!

Wat is jouw intentie voor het nieuwe jaar? Wil je beginnen met een cursus of een workshop volgen op gebied van persoonlijke ontwikkeling of voeding of..? Hierbij sturen wij je de agenda voor het begin van het nieuwe jaar. Misschien zit er iets voor je bij?

Wil je anderen ontmoeten? Met het organiseren van evenementen door Bewust Bollenstreek ontstaat er al een heuse Bewuste Community in de Bollenstreek.

In januari:

* Voor wie wil wandelen: Bewuste Wandeling

* Voor wie info wil over gezonde voeding: Lezing Juglen Zwaan

* Voor wie hooggevoelig is: Filmavond én informatiemarkt in De Muze

* Nieuw: ons maandelijks Meedenk Spreekuur!

Loop je vast, wil je het anders, maar weet je niet hoe? Vragen over gezondheid, voeding, welzijn, spiritualiteit? Vind je het fijn om te sparren met een van onze professionals? Wil je weten wat er naast reguliere zorg aan aanbod is in de Bollenstreek? Een doorverwijzing nodig? Loop gratis binnen bij ons Spreekuur. Iedere maand staat een wisselend team van 4 professionals voor je klaar!

Voor wie het jaar op bijzondere wijze wil afsluiten is er op 31 december een vredesmeditatie met klankschalen in Lisse! Ik wens je een vreedzame oudejaarsavond (ook voor onze lieve huisdieren) en een liefdevol begin van het nieuwe jaar toe. Uiteindelijk is dát onze basis: Liefde en Licht, waarover Esti Rotteveel van Yoga Centrum Voorhout zo mooi schrijft in haar blog.

Hartegroet,

Angela Roelen

coördinator Bewust Bollenstreek

PASS ON YOUR INNER LIGHT                                         BLOG

(door Esti Rotteveel van Yoga Centrum Voorhout)

'Pass on your inner light.' Deze tekst kwam boven borrelen voor mijn wens van dit jaar. Nu vraag ik me af: wat betekent dit nu echt… voor mij? Kan je het innerlijke licht wel doorgeven, actief… is het echt iets wat je doet? Want als je het doet, is het dan nog wel echt? En ben je dan niet juist heel kwetsbaar en kost het niet enorm veel energie als je het ‘doet’?


Wanneer kan ik echt ‘het zonnetje in huis zijn’ en tot steun voor de mensen om me heen zonder dat het me iets kost? Door de jaren heen van zelfonderzoek en dankzij bijzondere leraren en ja ook mijn eigen kids, ligt het antwoord voor mij vooral in echt jezelf zijn, niet door iets te doen dus maar gewoon aanwezig zijn in het NU.
En hoe doe je dat dan…in het nu zijn? vraag je je misschien af. Dit gaat over bewust zijn van wat er in het moment gebeurt, gewoon met je zintuigen, voelen dus… Je lichaam is namelijk altijd NU.
En dan de volgende stap: je niet laten afleiden door...... lees hier verder!

NIEUW AANGESLOTEN BIJ BEWUST BOLLENSTREEK

Hier introduceren wij professionals die zich onlangs hebben aangesloten bij Bewust Bollenstreek. Kijk op onze website voor een compleet overzicht van onze meer dan 140 professionals in de regio!

Begeleiding en training HSP en strong-willed kids
Esi Petra Strootman Vogelenzang

Onderwijs en Opvoeding Op Eigen Wijze Nowadayskids
Esi Petra Strootman

Esi Petra Strootman is leerkracht, trainer en coach. Zij begeleidt kinderen en ouders (c.q. verzorgers) die HSP en/of HSK zijn.

Lees verder →

NLP trainer en coach / mbit coach/ ad(h)d coach/
Judith van Kampen Noordwijk

Van Kampen Training en Coaching
Judith van Kampen

Ik begeleid mensen met stress-klachten; met interne conflicten tussen gedachten, gevoelens en gedragingen. Ik bied afwisselende coaching, afgestemd op wat goed bij jou past en bij wat jij wilt bereiken (m.b.v. methodieken als NLP en mBIT). Welkom!

Lees verder →

Gea's Biodanza
Gea Verhofstad Noordwijk

Gea Verhofstad Natural Health Solutions
Gea Verhofstad

Biodanza beweegt je! Biodanza is een systeem van menselijke ontwikkeling dat de gezondheid te bevordert, vitaliteit vergroot en stress vermindert. Muziek, bewegen, contact, plezier en respect staan centraal.

Lees verder →

AGENDA VOOR BEWUSTER LEVEN                       T/M JANUARI

Essie Rademakers Noordwijkerhout

Workshop mandala dotten op steen of schelp
VR 20 sep | 19.30-22.00

Noordwijkerhout | Essie Rademakers
Dotpainting is een creatieve manier van mediteren. Een schildertechniek waarbij je stippen zet met stokjes of kwast. Het is niet heel moeilijk om te leren en super leuk. Maximaal 6 deelnemers, geeft je op !
Lees verder →

Annette Damman Hillegom

Intuïtieve Bewustwording
VR 20 sep | 09.00-11.00

Hillegom | Annette Damman
Je voelt je steeds vrijer worden. Je bent in staat eigen keuzes te maken. Je volgt je hart. Je kunt gaan staan. Je kunt de leiding nemen over je eigen leven. Je leven komt in een stroomversnelling.
Lees verder →

Gabie Devaney Oegstgeest

Klankreis 'Diving into Sound and Healing'
VR 20 sep | 20.00-21.30

Oegstgeest | Gabie Devaney
Tijdens deze bijzondere klankreis wordt er een breed scala aan Sound en Healing frequenties aangeboden, waaruit jij als individu alleen die informatie pakt die op dat moment heling voor jou betekent. Ervaar diepe ontspanning en raak je ware zelf.
Lees verder →

Petra Turkenburg Hillegom

Cursus Art-journal
VR 20 sep | 10.00-12.00

Hillegom | Petra Turkenburg
Stop herhaling van je verleden!Weet hoe je duidelijk maakt wat voor jou belangrijk is, wat jij werkelijk wilt en nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen. Wordt gestimuleerd door wat je hoort, zegt, ziet en doet ipv gedemotiveerd of geblokkeerd te raken
Lees verder →

Karin Wiebenga - Neelen Noordwijk

Geloof in jezelf! Je hebt zoveel facetten.
MA 23 sep | 19.30-21.30

Noordwijk | Karin Wiebenga - Neelen
Als je meer vertrouwen in jezelf wilt krijgen, kom dan naar deze workshop. Ik zal je uitleggen hoe onzekerheid ontstaat en hoe je naar meer vertrouwen kunt gaan. Daarmee leer je ontdekken hoe je meer in jezelf kunt gaan geloven.
Lees verder →

Karin Wiebenga Noordwijk

Geloof in jezelf!
MA 23 sep | 19.30-21.30

Noordwijk | Karin Wiebenga
Soms is het knap lastig om in jezelf te geloven. Vooral als je het gevoel hebt dat je niet veel te bieden hebt of weinig waard bent. Als je meer vertrouwen in jezelf wilt krijgen, kom dan naar deze P-workshop.
Lees verder →

Gea Verhofstad Noordwijkerhout

Biodanza workshop
DI 24 sep | 19.30-21.30

Noordwijkerhout | Gea Verhofstad
Biodanza is een systeem van menselijke ontwikkeling dat de gezondheid bevordert, vitaliteit verhoogt en stress vermindert. Muziek, bewegen, contact, plezier en respect staan centraal. Biodanza beweegt je!
Lees verder →

Sylvia van Wonderen Hillegom

Het geheim om burn-out te vermijden? Minder perfectionistisch zijn!
DI 24 sep | 19.30-21.00

Hillegom | Sylvia van Wonderen
Heb je last van perfectionisme of wil je er gewoon meer over weten? Kom dan naar deze workshop.
Lees verder →

Sandra Keizer Hillegom

WOL&BEGAAFD; executieve functies training kids 8-10jr
WO 25 sep | 15.30-16.30

Hillegom | Sandra Keizer
Tijdens deze cursus gaan kinderen (ong 8-10 jaar) aan de slag met executieve vaardigheden. Dit is voor begaafde kinderen, zoals vermoedelijk hoogbegaafd, hooggevoelige en/of andersdenkende kinderen.
Lees verder →

Angela Roelen Noordwijk

Bewust Bollenstreek organiseert: Bijzondere Filmavond 'Mantra: sounds into silence' met muzikale verrassing!
WO 25 sep | 19.00-22.30

Noordwijk | Angela Roelen
Prachtige, muzikale film die inspireert om verbinding te maken met je zelf en bewust te leven vanuit je hart. Na afloop muzikale verrassing met Pieter Scheffe en Kelly Verbeek! En natuurlijk napraatcafé in de foyer.
Lees verder →

Isabelle Groenstege Katwijk

Cursus Gezonde weekmenu's opstellen
WO 25 sep | 20.00-22.00

Katwijk | Isabelle Groenstege
Leer in 4 lessen zelf een gezonder weekmenu opstellen dat bij jou past.Les 1: Voedingswetenschap en algemene richtlijnenLes 2: Energiebehoefte en voedingsstoffenLes 3: Etiketten en duurzaam etenLes 4: Omgaan met verleidingen en weekmenu maken
Lees verder →

Lisanne van Beelen Beinsdorp

Kijkje in de keuken - lunch
WO 25 sep | 19.00-20.30

Beinsdorp | Lisanne van Beelen
Wil jij een kijkje komen nemen bij mij in de keuken? In een klein groepje bereiden we een makkelijke maaltijd voor die je mee naar huis neemt. Ik laat je zien dat het voorbereiden van maaltijden eenvoudig is en dat het niet veel tijd hoeft te kosten.
Lees verder →

Sabina Huurneman Hillegom

Mindfulness training acht weken
DO 26 sep | 19.30-22.00

Hillegom | Sabina Huurneman
Officiële Mindfulness training om bewust in het leven staan en stress effectief te hanteren.Get out of your mindand into your live.
Lees verder →

Corrie Drijver Oegstgeest

Open Floor dansmeditatie - wekelijks op donderdagavond
DO 26 sep | 19.45-21.30

Oegstgeest | Corrie Drijver
Op de Open Floor is iedere dans(er) welkom! Op verschillende soorten muziek en wisselende thema s dans je jouw eigen, vrije dans. We volgen de beweging van binnenuit, zonder vaste stappen of pasjes. Er is geen goed of fout alleen maar jouw dans..
Lees verder →

Angela Roelen en Petra Meiburg Noordwijkerhout

Vrouwen met 'afwezige' vaders: workshop Opstellingen
VR 27 sep | 13.30-17.00

Noordwijkerhout | Angela Roelen en Petra Meiburg
Petra Meiburg en Angela Roelen organiseren voor de 2e keer deze workshop voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met 'afwezige vaders'. Mooie dag om innerlijk op te ruimen en jezelf te laten zien!
Lees verder →

Marjan Suijten Lisse

Heel je Hart
VR 27 sep | 13.00-17.00

Lisse | Marjan Suijten
Wil jij weer echt contact maken met je hart? Weer voelen en beleven? In zachtheid komen en kwetsbaar zijn. Je hart uitdeuken? Heb jij bloeddruk klachten? Hartkloppingen? Hartfalen? Dan is onze workshop; Heel je hart echt iets voor jou!
Lees verder →

Max Ohlenschlager Noordwijk

De Verlanglijst
VR 27 sep | 13.00-17.00

Noordwijk | Max Ohlenschlager
Wat wil jij nu diep in je hart? In deze workshop sta je stil bij wat je echt wilt. Het brengt je dromen, wensen en verlangens in kaart. Je gaat ook aan de slag met de eerste concrete acties. Kortom; stop met denken, start met doen.
Lees verder →

Andre Straathof Noordwijkerhout

Healjezelf ademdag & gratis soulretrieval op Zondag
ZA 28 sep | 9.00-16.00

Noordwijkerhout | Andre Straathof
Intensief ademwerk om dichter bij jezelf te komen. Meerdere ademsessies, dans en sharing om te verbinden met elkaar. Wat is je diepste verlangen. Met de mogelijkheid om gratis mee te doen met de soulretrieval op Zondag.
Lees verder →

Esma Mejdoubi Hillegom

Wil jij weten waar je staat met je gezondheid?
ZA 28 sep | 11.00-13.00

Hillegom | Esma Mejdoubi
Wil jij weten waar je staat met je gezondheid? Kom langs voor een lichaams samenstellings meting. We meten o.a. je spier, bot, vetmassa, stofwisseling, gewicht. Deze gegevens bij elkaar geven een goede indruk van je gezondheid.
Lees verder →

Silvia Vink-Heemskerk Hillegom

Jaartraining: Maak van hooggevoeligheid je kracht!
ZO 29 sep | 14.30-17.00

Hillegom | Silvia Vink-Heemskerk
Maak van hooggevoeligheid je kracht!•Creatief je eigen talenten en mogelijkheden ontdekken•Leren wie je bent en wat hoog gevoelig zijn precies inhoudt•Geen tips en trucs leren, maar weten hoe je jouw hoog gevoeligheid volledig kan accepteren
Lees verder →

Petra Turkenburg De Zilk

Liefde & Succes, een interactieve huiskamervoorstelling
ZO 29 sep | 15.00-17.00

De Zilk | Petra Turkenburg
Ontdek hoe je bij jezelf kunt blijven in contact met anderen. Voel je gesterkt in authenticiteit. Een laagdrempelige, creatieve, muzikale, verbindende ontmoeting. Sommige dingen kun je niet uitleggen die moet je ervaren.
Lees verder →

Esther van Wijnen-Formanek Noordwijk

najaarscursus geneeskrachtige kruiden. UITVERKOCHT
ZO 29 sep | 13.00-16.00

Noordwijk | Esther van Wijnen-Formanek
Maak kennis met de wereld van geneeskrachtige kruiden en wat ze kunnen betekenen voor je gezondheid en in het dagelijks gebruik. In drie workshops van drie uur leer je een aantal veel gebruikte kruiden kennen en verwerken. Erg praktisch gericht.
Lees verder →

Trudy Pannekeet Katwijk aan zee

Werkantie Kom in Beweging - Werken aan je Bedrijf & Lijf - Marketingcoaching op strand
DI 01 okt | 9.15-20.00

Katwijk aan zee | Trudy Pannekeet
Werkantie (werkretraite) op strand 1-3 okt. Tijd voor je bedrijf. Marketing en buiten bewegen. Yoga, bootcamp, grote stappen met je bedrijf
Lees verder →

Marjon Hornung Noordwijk

Workshop Zelf helpen met Homeopathie
WO 02 okt | 09.30-11.30

Noordwijk | Marjon Hornung
Zou je graag willen weten wat je kunt doen met homeopathie voor jezelf of je kind bij vervelende maar niet-ernstige situaties? Homeopathie kun je heel goed zelf inzetten, bij koorts, ontstekingen, blessures, griep, verkoudheid,etc. Meld je snel aan!
Lees verder →

Mirjam Ruigrok-Loos Lisse

Workshop Hartcoherentie
WO 02 okt | 19.30-21.30

Lisse | Mirjam Ruigrok-Loos
Gezonder door hartcoherentie:Minder stress, beter slapen, betere concentratie en prestatie zijn effecten die mensen ervaren die hun hartcoherentie hebben getraind. In de workshop kan je kennismaken met hartcoherentie en gaan we ook aan de slag.
Lees verder →

Willianne van Strijen Hillegom

Inzicht gesprek
WO 02 okt | 10.00-12.00

Hillegom | Willianne van Strijen
Heb je een vraag? Wil je weten wat coaching, een reading of een (familie)opstelling voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom! Gratis, op afspraak. Mail via inzicht-in-jezelf of bel .
Lees verder →

Sandra Keizer Hillegom

De Rode Draad, jouw levensverhaal als basis voor de toekomst!
DO 03 okt | 09.00-11.00

Hillegom | Sandra Keizer
Op zoek naar de Rode draad in je leven? Tijdens deze cursus ga je deze zelf maken! Je gaat je weg door je eigen levensverhaal om de schatten te ontdekken! Maar ook je stip op de horizon te onderzoeken. Voel je welkom en ga op reis...
Lees verder →

Essie Rademakers Noordwijkerhout

Workshop mandala dotten ' dot een dier' Dierendag special !
VR 04 okt | 19.30-22.00

Noordwijkerhout | Essie Rademakers
Dotpainting is een creatieve manier van mediteren. Een schildertechniek waarbij je stippen zet met stokjes of kwast. Het is niet heel moeilijk om te leren en super leuk. Maximaal 6 deelnemers, geeft je op !
Lees verder →

Lemon Hill Lisse

Buikfijne shopavond - leven met een opgeblazen buik
VR 04 okt | 19.30-20.30

Lisse | Lemon Hill

Lees verder →

Jan Kieft Noordwijk

Theater van het leven
VR 04 okt | 19.30-21.30

Noordwijk | Jan Kieft
In het theater van het leven kun je ontwaken, maar net zo makkelijk onvolgroeid sterven. In deze interactieve P-talk maak je kennis met het spel van het leven en word je op het spoor gezet van je werkelijke levensdoel.
Lees verder →

Moedertje Groen (Tessa Yanover) Noordwijk

Bewuste Wandeling: Wat leeft er in de Noordzee?
ZA 05 okt | 10.30-12.30

Noordwijk | Moedertje Groen (Tessa Yanover)
Iedere eerste zaterdag van de maand wandelen we op wisselende locatie en met wisselend thema. Fijn om al wandelend anderen te ontmoeten die, net als jij, ook bewuster willen leven!
Lees verder →

Esi Petra Strootman Vogelenzang

18 + Workshop hoog sensitieve en strong willed kids
ZA 05 okt | 00.00-02.00

Vogelenzang | Esi Petra Strootman
Kinderen die hoog gevoelig zijn en een sterke wil aan de dag leggen: is dat tegenstrijdig? Waar loop je tegenaan als ouder, verzorger, leerkracht en wat begrijp je als volwassene van het HS SW kind?
Lees verder →

Marieke Ringrose en Angela Roelen Lisse

BewustFio: infomarkt voor ouders van leerlingen Fioretti Hillegom en Lisse
MA 07 okt | 19.00-22.00

Lisse | Marieke Ringrose en Angela Roelen
Pubers van nu zijn volop in ontwikkeling. Hoe gaan zij met gevoelens en emoties om? Hoe doe jij dat als ouder? Hoe kunnen we onze pubers zo goed mogelijk begeleiden? Bijzondere avond, speciaal voor ouders van het Fioretti College Hillegom en Lisse!
Lees verder →

Nel Hogervorst Noordwijk

Labyrint langs zee
MA 07 okt | 13.30-16.00

Noordwijk | Nel Hogervorst
Het labyrint is een oeroud symbool voor de zoektocht naar bezinning en bezieling. Je loopt een geleid pad langs de vloedlijn waarbij je niet naar een weg hoeft te zoeken. Dat maakt dat je je kunt ontspannen en concentreren.
Lees verder →

Ellen Spaargaren Voorhout

Stem, klank & stilte
MA 07 okt | 19.30-21.30

Voorhout | Ellen Spaargaren
Het zingen en luisteren naar mantra uit diverse culturen brengt je op eenvoudige wijze in contact met je ziel; de plek waar harmonie en vrede van nature aanwezig zijn. Muziek raakt je op een dieper niveau en helpt om te ontspannen.
Lees verder →

Sylvia van Wonderen Hillegom

Beperkt Perfectionisme jouw groei? Maakt het je leven zwaar?
WO 09 okt | 16.00-17.00

Hillegom | Sylvia van Wonderen
Perfectionisme is een gedragspatroon dat je belemmerent in je werk en privé leven.Vanuit het onbewuste stuurt het je denken, doen en voelen aan, op een manier die continue stress geeft en je leven zwaar maakt. Het is niet gezond.Is het belangrijk voor je
Lees verder →

 Sassenheim

Training / cursus Spiritueel en Bewust Ouderschap
VR 11 okt | 10.00-16.00

Sassenheim
Mijn passie is op dit moment om ouders te begeleiden naar zelfkennis en inzicht, opdat zij de eigenheid van hun kinderen kunnen accepteren en begeleiden naar wie zij uiteindelijk zullen worden. De problemen en uitdagingingen waar zowel ouders als kind
Lees verder →

Gabie Devaney Oegstgeest

Helende Klankreis - 11 oktober
VR 11 okt | 20.00-21.30

Oegstgeest | Gabie Devaney
Tijdens deze bijzondere klankreis wordt er een breed scala aan Sound en Healing frequenties aangeboden, waaruit jij als individu alleen die informatie pakt die op dat moment heling voor jou betekent. Ervaar diepe ontspanning en raak je ware zelf.
Lees verder →

Lammert Kamphuis Noordwijk

Dus ik ben je vriend?
VR 11 okt | 19.30-21.30

Noordwijk | Lammert Kamphuis
Welke rol spelen vriendschappen in onze samenleving? Wat is de waarde ervan? Filosoof Lammert Kamphuis bespreekt het fenomeen vriendschap door de eeuwen heen en analyseert met frisse blik je eigen vriendenkring aan de hand van filosofische ideeën.
Lees verder →

Angela Roelen (coördinator) Hillegom

Bewust Bollenstreek mede organiseert: Festival der Ontmoeting
ZA 12 okt | 11.00-16.00

Hillegom | Angela Roelen (coördinator)
Wil je graag anderen ontmoeten? Jezelf meer ontmoeten? Laat je verrassen door dit festival vol workshops, wandeling en andere activiteiten van Bewust Bollenstreek! Samen met Welzijnskompas een feest van ontmoeting!
Lees verder →

Petra Meiburg Hillegom

Geboorte Reading Healing Massage Volgeboekt!
MA 14 okt | 10.30-14.00

Hillegom | Petra Meiburg
Tijdens de Geboorte Reading Healing Massage maak je contact met je geboorte-energie. Je neemt eigendom over deze wezenlijke energie die je bij je draagt.
Lees verder →

Lisette Goldman Noordwijk

Workshop Moodboard 'Wat is jouw verlangen'
MA 14 okt | 19.00-21.00

Noordwijk | Lisette Goldman
Jouw verlangens inzichtelijk maken? Een moodboard is een goede manier om dit visueel te maken. Let op het is meer dan alleen knippen en plakken, ik neem je na afloop mee in de analyse.
Lees verder →

Birkit Rietveld Haarlem

Access Bars™ class
MA 14 okt | 09.00-17.00

Haarlem | Birkit Rietveld
Ruimte in je hoofd, rust in je lijf, gemak en plezier in je leven met deze 1 daagse Access Bars class.
Lees verder →

Mirjam Ruigrok-Loos Lisse

Wat je kunt leren van spijsverteren
WO 16 okt | 19.30-21.30

Lisse | Mirjam Ruigrok-Loos
Last van opgeblazen gevoel? Overmatige gasvorming? Obstipatie? Steeds meer onderzoeken tonen een relatie aan tussen slechte spijsvertering en ontstaan van chronische ziekten. Zorg dat je dat voor bent en ga met spijsverteringsklachten aan de slag.
Lees verder →

Mirjam Rutten Noordwijk

Workshop Familieopstellingen met Paarden
DO 17 okt | 09.30-16.30

Noordwijk | Mirjam Rutten
Een opstelling is een prachtige manier om inzicht te krijgen in dat wat zich intern afspeelt en je je nog niet helemaal of helemaal niet bewust bent. Met hulp van de paarden kom je hier nóg dichter bij!
Lees verder →

Inspirator Angela Roelen Lisse

Ondernemerscafé mét workshop Facebook! Ook voor niet-aangesloten ondernemers!
DO 17 okt | 10.00-12.00

Lisse | Inspirator Angela Roelen
Speciaal ondernemerscafé, voor aangesloten én niet-aangesloten bewuste ondernemers. Samen sparren, ontmoeten, delen, verbinden, leren en groeien in ondernemerschap. Mét workshop Facebook door Marjolein van Hazius Media!
Lees verder →

Angela Roelen Lisse

Bewust Bollenstreek organiseert: Leeskring 'Time bender' van Tijn Touber
VR 18 okt | 10.30-12.00

Lisse | Angela Roelen
Lees je ook graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe mee met onze leeskring in boekhandel Grimbergen in Lisse!
Lees verder →

Angela Roelen en Gerard de Prie Hillegom

Meditatie Special, thema 'ruimte'
VR 18 okt | 19.30-21.00

Hillegom | Angela Roelen en Gerard de Prie
Bijzondere meditatieavond voor beginners én gevorderden. Voor wie écht verbinding wil ervaren. Deze keer met als thema 'Ruimte'. Ook inbreng van persoonlijke vragen over dit onderwerp.
Lees verder →

Mirjam Ruigrok-Loos Lisse

Workshop Hartcoherentie
VR 18 okt | 14.30-16.30

Lisse | Mirjam Ruigrok-Loos
Gezonder door hartcoherentie:Lagere bloeddruk, beter slapen, betere concentratie en prestatie zijn effecten die mensen ervaren die hun hartcoherentie hebben getraind. In de workshop kan je kennismaken met hartcoherentie en gaan we ook aan de slag.
Lees verder →

Hartegroet,

Angela Roelen

Coördinator Bewust Bollenstreek

06-22329846
​info@bewustbollenstreek.nl
www.bewustbollenstreek.nl