Mirre VoetreflexPlus | Lisserbroek

"Via de voeten de totale mens in handen"

Voetreflextherapie is een holistische natuurgeneeswijze, waarbij de verbinding tussen lichaam en geest centraal staat. Ons lichaam kan door verschillende oorzaken zoals emoties, stress en vermoeidheid uit balans raken. Er ontstaan blokkades waardoor je op lichamelijk en/of geestelijk gebied klachten kunt krijgen.

Door middel van voetreflexmassage kunnen blokkades worden opgeheven en kunnen klachten verminderen of worden verholpen. De reflexzones en energiebanen op de voeten en onderbenen worden met massagetechnieken behandeld. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken en kunnen afvalstoffen sneller het lichaam verlaten en energie en voedingsstoffen sneller worden aangevoerd. Zo brengt voetreflextherapie de totale mens weer in balans! 

U hoeft uiteraard geen klachten te hebben voor een behandeling. Een voetreflexbehandeling is heel ontspannend, heeft een preventieve werking en is natuurlijk heerlijk om van te genieten in een moment voor uzelf.

Ik nodig u graag uit dit te komen ervaren bij Mirre VoetreflexPlus!

Lieve groet, Mirjam

Over Mirjam Kühn | Lisserbroek

Ik ben Mirjam Kühn en ik geef voetreflexbehandelingen in mijn knusse praktijkruimte aan huis.

Na banen als secretaresse, receptioniste en verkoopster in de kindermode, had ik altijd het gevoel dat er nog "meer" in mij zat maar ik kon hier nooit echt mijn vinger op leggen.Totdat ik in aanraking kwam met voetreflexologie. Ik liep al jaren met hoofdpijnklachten en veel pijnklachten in mijn bekken. De voetreflexbehandelingen vond ik zo ontspannend en ik nam zoveel waar in mijn lichaam. Ik vond dit heel bijzonder en de klachten werden minder. Aangestoken door het voetreflex-virus, ben ik een kennismakingsworkshop gaan volgen bij Total Health en tijdens deze dag voelde ik heel duidelijk: "Dit is wat ik wil en wat ik nodig heb". Het heeft mij al zoveel gebracht, namelijk steeds meer mezelf kunnen en durven zijn! Door de voetreflexbehandelingen die ik tijdens de studiejaren heb gekregen, heb ik heel veel bagage, die ik meezeulde uit mijn jeugd en pubertijd, kunnen loslaten en leer ik steeds meer wat goed is voor mij, wat bij mij past. Door mijn fijngevoelige aard, was ik hiervoor vooral bezig geweest met een ander te geven wat zij nodig hebben en hierbij was ik mezelf vergeten.Ik kan echt zeggen dat ik voetreflexologie heb gevonden en voetreflexologie mij en daar ben ik heel dankbaar voor! Nu is het tijd om een ander te ondersteunen met deze bijzonder helende natuurgeneeswijze!

Ik ontmoet je graag en laat het je graag ervaren!

Lieve groet, Mirjam


Foto 1 Mirjam Kühn Klik om te vergroten

Mirre VoetreflexPlus
Mirjam Kühn


Professionals in de categorie Voetreflexologie & Voetzorg

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek