Compleat Coaching | Lisse

Compleat Coaching biedt dieetadvies en coaching aan huis. Complete begeleiding bij u thuis; in uw eigen vertrouwde omgeving! Bianca Hermans is diëtist en coach. Gespecialiseerd in onder andere darmklachten (Prikkelbare Darm Syndroom, coeliakie), voedingsallergieën en -intoleranties, overgewicht en ondervoeding.

Naast de theorie en praktijk van een dieet word u volledig begeleid bij het toepassen van het dieet in het dagelijks leven. Compleat Coaching biedt diverse coachingstrajecten aan op het gebied van ongewenst eetgedrag, (ziekte-)acceptatie en omgaan met pijn en stress. Als coach kan ik u die ene stap verder helpen wat u wellicht nodig heeft, om het dieet ook daadwerkelijk vol te houden. Een dieet starten hoeft niet altijd een grote uitdaging te zijn, vol houden vaak wel. Samen kijken we naar de uitdagingen en obstakels waar u mee te maken heeft. Vervolgens maken we samen een plan hoe u deze kan overwinnen. Een terugval? Geen probleem, ook dat hoort erbij. Sterker nog; het is een mooi leermoment waar u alleen maar wijzer en sterker van word. Want ook de terugval kunt u overwinnen. Samen gaan we voor een blijvend resultaat!

Over Bianca Hermans | Lisse

Ik ben Bianca Hermans. In 2003 ben ik afgestudeerd als paramedisch diëtist. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in diverse ziekenhuizen. Sinds 2016 ben ik naast een vaste baan als diëtist, gestart met een eigen praktijk voor dieetadvies en coaching. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd middels diverse scholingen en post HBO-cursussen op het gebied van onder andere:

  • Coeliakie
  • Prikkelbaar Darm Syndroom
  • FODMaP- beperkte dieet
  • Voedingsallergie en –intolerantie
  • Kinderdiëtetiek

Een ingrijpend dieet volgen is mij niet vreemd. Ik heb zelf coeliakie en ben daarvoor afhankelijk van het glutenvrije dieet. Naast de theoretische kennis bied mijn kennis als ervaringsdeskundige daarom meerwaarde aan de begeleiding bij het glutenvrije dieet. Ik ben ook als diëtist verbonden aan het diëtistennetwerk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Naast dieetadvisering heeft het coachen mij altijd enorm gefascineerd. Ik ben er van overtuigd dat goede dieetbegeleiding 75% coaching is en 25% theorie. Elk dieet is ingrijpend. Je verandert niet alleen je eetpatroon, maar ook je leefpatroon. Zonder gedegen begeleiding is dit nog niet zo makkelijk om vol te houden. Dankzij diverse post HBO-cursussen en trainingen op het gebied van psychologie, communicatie en begeleiding (waaronder NLP, Positieve Psychologie en Motivational Interviewing) én 14 jaar ervaring, kan ik mijn patiënten een gedegen coachings-traject bieden.

Compleat Coaching
Bianca Hermans

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek