Compleat Coaching - Dieetadvies & Coaching | Lisse

Compleat Coaching biedt dieetadvies en coaching aan huis. Complete begeleiding bij u thuis; in uw eigen vertrouwde omgeving! Bianca Hermans is diëtist en coach. Gespecialiseerd in onder andere darmklachten (Prikkelbare Darm Syndroom, coeliakie), voedingsallergieën en -intoleranties, overgewicht en ondervoeding.

Naast de theorie en praktijk van een dieet word u volledig begeleid bij het toepassen van het dieet in het dagelijks leven. Compleat Coaching biedt diverse coachingstrajecten aan op het gebied van ongewenst eetgedrag, (ziekte-)acceptatie en omgaan met pijn en stress. Als coach kan ik u die ene stap verder helpen wat u wellicht nodig heeft, om het dieet ook daadwerkelijk vol te houden. Een dieet starten hoeft niet altijd een grote uitdaging te zijn, vol houden vaak wel. Samen kijken we naar de uitdagingen en obstakels waar u mee te maken heeft. Vervolgens maken we samen een plan hoe u deze kan overwinnen. Een terugval? Geen probleem, ook dat hoort erbij. Sterker nog; het is een mooi leermoment waar u alleen maar wijzer en sterker van word. Want ook de terugval kunt u overwinnen. Samen gaan we voor een blijvend resultaat!

Over Bianca Hermans | Lisse

Ik ben Bianca Hermans. In 2003 ben ik afgestudeerd als paramedisch diëtist. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in diverse ziekenhuizen. Sinds 2016 ben ik naast een vaste baan als diëtist, gestart met een eigen praktijk voor dieetadvies en coaching. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van onder andere:

  • Coeliakie
  • Prikkelbaar Darm Syndroom
  • FODMaP- beperkte dieet
  • Voedingsallergie en –intolerantie
  • Kinderdiëtetiek

Een ingrijpend dieet volgen is mij niet vreemd. Ik heb zelf coeliakie en ben daarvoor afhankelijk van het glutenvrije dieet. Naast de theoretische kennis bied mijn kennis als ervaringsdeskundige daarom meerwaarde aan de begeleiding bij het glutenvrije dieet. Ik ben ook als diëtist verbonden aan het diëtistennetwerk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Naast dieetadvisering heeft het coachen mij altijd enorm gefascineerd. Ik ben er van overtuigd dat goede dieetbegeleiding 75% coaching is en 25% theorie. Elk dieet is ingrijpend. Je verandert niet alleen je eetpatroon, maar ook je leefpatroon. Zonder gedegen begeleiding is dit nog niet zo makkelijk om vol te houden. Dankzij diverse opleidingen en trainingen op het gebied van psychologie, communicatie en begeleiding (waaronder NLP, Positieve Psychologie en Motivational Interviewing) én jarenlange jaar ervaring, kan ik mijn patiënten een gedegen coachings-traject bieden.


Foto 1 Bianca Hermans Foto 2 Bianca Hermans Klik om te vergroten

Compleat Coaching - Dieetadvies & Coaching
Bianca Hermans


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek