Praktijk voor Voeding- en Lifestylecoaching | Voorhout

Bij de Praktijk voor voeding- en lifestyle coaching kunt u terecht voor deskundig advies en begeleiding over voeding, lichamelijke klachten en emotionele klachten in relatie tot uw gezondheid. In een persoonlijk consult, waarbij uw wensen centraal staan, wordt ondersteuning geboden tot de nagestreefde doelen behaald zijn.

U wordt professioneel begeleid door een natuurgeneeskundig therapeut die een 4 jarige HBO opleiding heeft gevolgd, waarin naast de natuurgeneeskunde ook wetenschappelijke kennis is opgedaan op het gebied van voeding, ziekte en lifestyle coaching. Om een totaalpakket te kunnen aan bieden worden is er aan de praktijk ook een Sport Wandelschool gekoppeld, zodat u ook fysiek goed begeleid kan worden.

Omdat het eetpatroon een onderdeel is van het leefpatroon wordt hier veel aandacht aan besteed. Het veranderen van (eet)gedrag vraagt inzicht in de eigen gewoontes. Bewustwording is hierbij van essentieel belang voordat verandering mogelijk kan zijn. Hierbij ben ik uw persoonlijke lifestyle coach.

Graag nodig ik u uit om rond te kijken op mijn website en eventueel vrijblijvend telefonisch contact met mij op te nemen over wat ik voor u kan betekenen.

Over Christien Abbink | Voorhout

Ik ben in 2001 begonnen als massagetherapeut en heb mijn werk in de loop van de jaren uitgebreid met een opleiding tot Professioneel Kinesioloog, Voedingsdeskundige, Sportvastencoach, Lifestylecoach en Wandeltrainer.In de praktijk werk ik met het "I-Health"systeem. Een geavanceerd programma dat in een korte tijd inzicht geeft in het energiesysteem, geeft blokkades aan en geeft het herstel duidelijk weer.Beweging en harmonie zijn van essentieel belang voor een goede gezondheid.In mijn praktijk werk ik vanuit een holistische visie. Wat voor mij betekent dat ik niet naar de klacht alleen kijk, maar ook wat het fysiek, emotioneel en op voedingsgebied betekent. Het lichaam hoort vrij te kunnen bewegen, in harmonie te zijn met zichzelf en volwaardige voeding tot zich te nemen en op te nemen.Samen sporen we de onbalansen op in het lichaam. Onbewust geeft het lichaam veel signalen af. Samen proberen we deze signalen duidelijk in beeld te krijgen en het evenwicht te herstellen, valkuilen te benoemen en de nieuwe levensstijl stap voor stap in te passen.


Foto 1 Christien Abbink Foto 3 Christien Abbink Klik om te vergroten

Leef Bewust Gezond!
Christien Abbink


Professionals in de categorie Voedingsadvies & Coaching

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek