The Healthy Way - voeding & mind | Lisse

Gezondheids Coaching ‘The Healthy Way’ inspireert, motiveert en stimuleert je bij het aanleren én volhouden van een gezonde levensstijl.

Mijn naam is Agnes, health-coach. Met ‘The Healthy Way’ ga ik je inspireren om op een eenvoudige, haalbare manier gezond te leven. Gezond op het gebied van body, mind en beauty – allemaal onderwerpen die belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat je goed in je vel zit.

Je goed voelen in je lichaam, in balans zijn. De juiste keuzes maken voor jezelf. Dat is waar het om gaat bij ‘The Healthy Way’. 

Over Agnes Warmerdam | Lisse

Met The Healthy Way hoop ik mensen te kunnen inspireren om beter voor zichtzelf te gaan zorgen. Zowel op het gebied van voeding als complete 'wellness'. Als je je goed voelt, straal je dit uit. Dit maakt je een mooi mens.

Uit ervaring weet ik wat het is om je niet gelukkig met je lichaam te voelen. Vaak zitten we in een veel te lange spiraal van willen afvallen en weer aankomen. Het is mijn doel om dit te doorbreken. Niet alleen door het geven van voedingsadvies, maar vooral ook op het mentale vlak. We onderzoeken de emotie achter ongewenst eetgedrag om dit vervolgens te doorbreken.

We hoeven niet allemaal maatje 36 te hebben. Het is wel belangrijk dat we blij zijn met onszelf. Goed voor onszelf zorgen op het gebied van body, mind en beauty – allemaal onderwerpen die belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat je goed in je vel zit.

Zelf ervaar ik dat ik nog elke dag mag leren. Soms is het een moeizaam process maar ik ervaar het ook als een hele mooie weg die ik mag bewandelen en waarvan ik de geleerde lessen mag doorgeven.

Samen op weg naar een nieuwe weg, The Healthy Way!

The Healthy Way by Agnes
Agnes Warmerdam

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek