Orthomoleculair Voedingscoach | Voorhout

In de Orthomoleculaire Geneeskunde zoeken we naar de oorzaak van je klacht, naar het werkingsmechanisme wat verstoord is. Met behulp van voeding, waar nodig suppletie, beweging en de balans tussen spanning en ontspanning proberen we het verstoorde proces te herstellen.

Over Yvonne Kuijpers | Voorhout

Mijn naam is Yvonne Kuijpers, ik ben orthomoleculair therapeut/voedingscoach.

In mijn zoektocht naar een gezonde leefstijl voor mijn gezin, is gezondheid een echte passie geworden. Het aanpassen van onze leefstijl heeft veel energie gegeven en bovendien een stuk minder chronische klachten. Ondanks het feit dat ik mezelf niet als een keukenprinses beschouwde, heb ik plezier gekregen in het samenstellen van gezonde maar vooral ook lekkere gerechten, zonder pakjes en zakjes.

Het is jammer om te zien dat zoveel mensen rondlopen met klachten en chronische aandoeningen als gevolg van een ongezonde leefstijl. Vaak denkt men dat er geen oplossing is voor hun aandoening, terwijl deze vaak eenvoudiger is dan je zou denken. Ik zie het als een uitdaging om mensen op weg te helpen naar een gezondere leefstijl vol energie, op natuurlijke wijze en zonder het GENIETEN uit het oog te verliezen. Maar genieten gaat zoveel beter als je je lichaam voedt in plaats van vult, lekker slaapt en uitgerust en vol energie opstaat.

Enkele jaren geleden ben ik gestart met de HBO Medische Basis opleiding (CPION geaccrediteerd), gevolgd door de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut kPNI bij Natura Foundation. Momenteel volg ik de opleiding tot kPNI-therapeut (klinische Psycho Neuro Immunologie).

Ik heb een praktijk aan huis in Voorhout en een praktijk in Oegstgeest.

Your Natural Life
Yvonne Kuijpers

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek