Hypnotherapie opleiding | Noordwijk

Elders op deze website vind je meer informatie over mijn werkzaamheden als register hypnotherapeut in mijn eigen praktijk in Noordwijk en Haarlem.

Als voormalig tandarts en keuringsarts ben ik tevens werkzaam voor HypnoWorld opleidingen waarvan de opleidingslokatie gelegen is het Brabantse Boxmeer. Zo ben ik mede verantwoordelijk voor de opleidingen medische hypnose en tandartshypnose. Beide opleidingen zijn bedoelt voor medische professionals zoals huisartsen, tandartsen, anesthesisten, medisch specialisten en verplegend personeel.

Ik ben ervan overtuigd dat de toepassing van hypnosetechnieken een weg zal gaan vinden in de reguliere geneeskunde. Niet alleen het prikkelbare darmsyndroom is hiervan een voorbeeld maar ook de successen in privé klinieken en bij tandartsen getuigen van de kracht van ons onderbewustzijn.

In dit kader ben ik graag bereidt voor het geven van lezingen aan scholen, universiteiten en andere organisaties. Op regelmatige basis geef ik workshops op mijn lokatie in Haarlem. Houdt de agenda in de gaten. Het zou leuk zijn om je daar eens te mogen ontmoeten.

Over Petra Visser | Noordwijk

Hallo ik ben Petra Visser. Ik heb een medische achtergrond die begon met mijn studie aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam). Na mijn studie heb ik o.a. gewerkt als tandarts en keuringsarts. Na deze periode heb ik ervoor gekozen om me volledig in te zetten voor mijn gezin dat uit mijn man en drie kinderen bestaat. Nu de kinderen inmiddels opgegroeid zijn, heb ik in mijn werkzame leven een nieuwe, fantastische uitdaging gevonden in de vorm van directe hypnotherapie. Vele clienten die mijn praktijk bezocht hebben zijn razend enthousiast over de behaalde resultaten. Kijk... en dat is nu net wat mij gelukkig maakt. Iedereen heeft recht op een fijn en gelukkig leven. Als ik hiertoe kan en mag bijdragen dan is mijn missie geslaagd.

Naast mijn werkzaamheden als register Hypnotherapeut ben ik werkzaam als docent medische hypnose en tandartshypnose voor HypnoWorld opleidingen.


Foto 1 Petra Visser Foto 3 Petra Visser Klik om te vergroten

HypnoseCentrum Nederland - Hypnotherapie Noordwijk
Petra Visser

0800 0177
haarlem AT hypnosecentrum DOT nl
hypnosecentrum.nl

HypnoseCentrum Nederland - Hypnotherapie Noordwijk
Kerkstraat 25
2201 KK Noordwijk


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek