L Kruik Sport en Ontspanningsmassage | Lisse

Sport en ontspanningsmassage:

Sportmassage zorgt voor een perfect herstel voor elke sporter voor en na een sportevenement. Ook is het een aanrader in de voorbereidingsperiode

Stoelmassage:

Het betreft een korte massage die veel ontspanning voor de rug, armen en nek. geeft. De massage kan door de kleding heen gegeven worden en vindt op een speciale stoel plaats.

Bindweefselmassage:

­Bindweefsel: je zou dit rekbare weefsel kunnen zien als de lijm van je lijf. Het houdt alle onderdelen van je lichaam bij elkaar en geeft steun aan organen. Maar bindweefsel heeft nog veel meer functies. En dat maakt het zo belangrijk om goed voor dit weefsel te zorgen.

Dry-Needling:

Is een effectieve manier om spierpijn te bestrijden en klachten te behandelen. De behandeling vindt plaats met zeer dunnen naaldjes.

Fibromyalgie en chrinische vermoeidheidsyndromen:

Is een zeer rustige massage met als doel pijnverlichtend te werken.

Reumatische aandoeningen en artritis:

Is ook een zeer rustige massage met als doel pijnverlichtend te werken.

 

Bovengenoemde massages geven verlichting tegen spierpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn, slapeloosheid, concentratieverlies, prikkelbaarheid, depressie en zelfs tegen hooikoorts enz.

Over Leo Kruik | Lisse

Mijn naam is Leo Kruik. Ik ben getrouwd en heb twee zoons.

Toen ik 55 was raakte ik mijn baan kwijt. Het was wel even schrikken. In de verzekeringsbranche was een enorme ontslaggolf gaande. Welke verzekeraar zat nog op een 55 jarige te wachten? De andere kant van het negetieve bericht is wel dat op zo’n moment de wereld aan je voeten ligt. Alle opties liggen open. Je krijgt de kans een andere weg in te slaan. Het werd masseren. Deze nieuwe weg werd ook wel bepaald door het vele sporten en trainen voor hardloop en triathlonwedstrijden. Nu zeg ik “als ik het over kon doen dan????? “

In 2012 ben ik begonnen met de cursus ”Sport en ontspanningsmassage”. Tijdens de eerste les voelde ik al dat ik de juiste keuze had gemaakt. Het gaf mij heel erg veel voldoening. Uiteindelijk is masseren ook mijn beroep geworden ( en dat blijft het ). Met een nieuwe aanbouw ( 2017 ) aan het huis, waarin nu de praktijk is gevestigd, kwam een wens in vervulling.

Na het behalen van mijn sportmassagediploma heb ik nog een aantal diploma’s behaald zoals, stoelmassage, dry-needling, bindweefselmassage, lipomassage en Indaase hoofdmassage. Massage bij reumatische klachten, massage bij chronische pijnsydromen en fibromyalgie.

Door allerlei massagetechnieken kunnen veel klachten behandeld worden.

Ik geef de volgende massages:

. Sportmassage

. Ontspanningsmassege

. Stoelmassage

. Dry-Needling

. Lipomassage

. Bindweefselmassage

. Massage bij en chronische pijnsyndromen

. Massage bij reumatischeklachten en artritis.

 

Leo Kruik massage.

 


Foto 1 Leo Kruik Foto 1 Leo Kruik Klik om te vergroten

Leo Kruik Sport en ontspanningsmassage
Leo Kruik


Professionals in de categorie Massage

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek