Massage, zowel energetisch als therapeutisch | Rijnsburg

Naast het coachen masseer ik ook. Holistisch Life Coachen is vanuit het weten dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, het is een eenheid. 

Het lichaam weer betrekken bij het hoofd, gevoel krijgen en voelen dat je lichaam er weer bij hoort. Door stress situaties of niet lekker in je vel zitten ontstaat er vaak een verkramping in je lichaam en een onreglmatige of een te hoge ademhaling, ook dat heeft veel invloed op je lichaam. 

Door massage komen lichaam en geest weer in balans en spreken we over een Holistische benadering. Het is een tijd om op te laden, een tijd volledig voor jezelf. 

Ik geef verschillende masages:

Energetische Holistiche massage

Chakra massage

Vlindermassage

Fibromyalgie massage

Hoofdpijn massage

Rugpijn massage

Dornmethode/Breussmassage

Voor meer informatie zie gewoon-jij

Over Jetty van der Gugten | Rijnsburg

Mijn naam is Jetty van der Gugten. Ik ben Paramedisch natuurgeneeskundig Therapeut. Ik woon en mijn praktijk is in Rijnsburg  

De interesse in de hulpverlening is jaren geleden begonnen toen ik zelf bij een coach liep. Bewondering kreeg ik voor de manier waarop deze coach mij begeleide om mijn eigen kracht te zien te vinden en te voelen. Inzichten krijgen in mijn gedrag en het ontdekken van de rode draad in mijn leven: Waar komt het uit voort? /wat zijn mijn (beperkende) overtuigingen, waarden en normen en me bewust te worden van mijn gedachten.

Toen kwamen bij mij de vragen:

Wie ben ik? Waar word ik blij van? Waar gaat mijn hart van stromen?

Voor mij als coach is het om vanuit mijn hart zonder oordeel of veroordeling een uitdaging om mensen te laten ervaren en voelen van het aangaan van uitdagingen door uit hun comfortzone te gaan.

Naast het coachen masseer ik mensen, zowel energetisch als op therapeutische basis.


Foto 1 Jetty van der Gugten Foto 1 Jetty van der Gugten Klik om te vergroten

Gewoon Jij, Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Jetty van der Gugten


Professionals in de categorie Massage

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek