Hypnotherapie Noordwijk - HypnoseCentrum Nederland | Noordwijk

Ik ben Petra Visser, register hypnotherapeut en werk in tegenstelling tot veel van mijn collega's niet met psychotherapie maar met directe hypnose. Directe hypnotherapie is een effectieve en snelle therapievorm waarbij soms al in één sessie resultaat behaald kan worden. Als franchisenemer ben ik aangesloten bij het landelijke netwerk van HypnoseCentrum Nederland. Dit biedt mij de mogelijkheid om me te concentreren op datgene waar ik het best in ben, namelijk het helpen van kinderen en volwassenen met uiteenlopende problemen en klachten. Van stoppen met roken en afvallen tot het behandelen van angsten, depressieklachten, burn-out en pijnklachten.

Als geen ander begrijp ik dat een juiste keuze voor het maken van een behandelmethode moeilijk is. Heb jij een klacht of probleem? Laten we samen in een gratis oriënterend gesprek bekijken of er een oplossing mogelijk is. Op mijn webpagina kun je een gratis afspraak maken. Ben je er al uit, blader door mijn agenda en kies een voor jouw ideaal tijdstip. Liever overdag een afspraak? maak dan een afspraak in mijn praktijk in het Crown Business Center in Haarlem.

Ik verheug mij erop je te mogen ontmoeten.

Drs. Petra Visser, Register Hypnotherapeut

Over Petra Visser | Noordwijk

Hallo ik ben Petra Visser. Ik heb een medische achtergrond die begon met mijn studie aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam). Na mijn studie heb ik o.a. gewerkt als tandarts en keuringsarts. Na deze periode heb ik ervoor gekozen om me volledig in te zetten voor mijn gezin dat uit mijn man en drie kinderen bestaat. Nu de kinderen inmiddels opgegroeid zijn, heb ik in mijn werkzame leven een nieuwe, fantastische uitdaging gevonden in de vorm van directe hypnotherapie. Vele clienten die mijn praktijk bezocht hebben zijn razend enthousiast over de behaalde resultaten. Kijk... en dat is nu net wat mij gelukkig maakt. Iedereen heeft recht op een fijn en gelukkig leven. Als ik hiertoe kan en mag bijdragen dan is mijn missie geslaagd.

Naast mijn werkzaamheden als register Hypnotherapeut ben ik werkzaam als docent medische hypnose en tandartshypnose voor HypnoWorld opleidingen.


Foto 1 Petra Visser Foto 2 Petra Visser Klik om te vergroten

HypnoseCentrum Nederland - Hypnotherapie Noordwijk
Petra Visser

0800 0177
haarlem AT hypnosecentrum DOT nl
hypnosecentrum.nl

HypnoseCentrum Nederland - Hypnotherapie Noordwijk
Kerkstraat 25
2201 KK Noordwijk


Professionals in de categorie Hypnotherapie

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek