Klassieke Homeopathie, gezond beter worden | Noordwijk

Ziekten komen niet zomaar uit de lucht vallen. Daar gaat het een en ander aan vooraf. Als Klassiek Homeopaat behandel ik niet je ziekte, maar jou als "zieke". Natuurlijk wil ik tot in detail de symptomen weten van de klacht(en) die je verholpen wil hebben, maar ik wil ook weten wie jij bent, hoe je reageert op situaties en omstandigheden, waar je kracht ligt en wat jij als zwakte ervaart. Ook kijk ik naar je ziektegeschiedenis en je familieziektegeschiedenis. Op basis van al deze informatie kies ik een homeopatisch middel dat het beste bij jou en je klachten past. En het resultaat zal zijn dat jij je weer sterk voelt, vol energie en levenslust.

Ook voor je kind kan homeopathie een fijne ondersteuning zijn bij het opgroeien. Of het nou gaat om (alweer) een oorontsteking, (alweer) eczeem, (alweer) in bed plassen, (alweer) nachtmerries, gedragsproblemen, hooggevoeligheid en/of hoogbegaafdheid, homeopathie is een uitstekende manier om je kind fysiek en emotioneel weer in balans te krijgen.

Over Gea Verhofstad | Noordwijk

Ik ben Gea Verhofstad, ik woon in Noordwijk en heb 3 volwassen kinderen.

In 2004 maakte ik een grote crisis door: mijn echtgenoot overleed onverwacht aan een hartstilstand en ik bleef achter met drie jonge kinderen.

Inmiddels weet ik dat elke crisis ook kansen biedt, en mijn crisis heeft me laten inzien dat ik veel meer aan kon dan ik ooit gedacht had. Ik heb de kansen die me geboden werden met beide handen aangegrepen, al was dat lang niet altijd gemakkelijk. Vanuit de crisis zijn mijn zelfvertrouwen, zelf-acceptatie, zelf-inzicht en zelf-liefde opgebloeid, en bleef ik, tot mijn eigen verbazing, overeind, ontdekte ik dat het leven doorgaat, dat een gebroken hart kan helen, dat diepe trauma’s kunnen genezen, en dat tranen kunnen vloeien van zowel intense vreugde als intens verdriet.

Gewapend met deze kennis, ben ik na m’n opleiding aan de School voor Homeopathie in Amersfoort, in januari 2009 mijn praktijk voor Klassieke Homeopathie begonnen. Ik zoek naar oorzaken, leg verbanden tussen symptomen en gebeurtenissen, analyseer, stel doorgrondende vragen, en onderzoek de relatie tussen fysieke symptomen en emotionele blokkades. Ik luister naar wat niet gezegd wordt, zie dingen die mijn patiënten zich niet bewust zijn, en op die manier help ik hen een oplossing te vinden voor hun gezondheid.


Foto 1 Gea Verhofstad Foto 6 Gea Verhofstad Klik om te vergroten

Gea Verhofstad Natural Health Solutions
Gea Verhofstad


Professionals in de categorie Homeopathie

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek