Klassiek homeopaat, bioresonantie (OBERON/MORA) & orthomoleculaire therapie | Lisse

Mijn naam is Christa Schipper. Ik ben opgegroeid in Lisse, midden in de Bollenstreek, alwaar nu mijn praktijk aan huis.

Homeopathie is van jongsaf aan in mijn leven aanwezig geweest. Via mijn grootouders en ouders ben ik met homeopathie als geneeswijze opgegroeid. Zo heb ik zelf kunnen ervaren wat homeopathie kan betekenen voor je gezondheid. 
Dit leidde in 2007 tot de keuze om zelf homeopathie te gaan studeren aan de School voor Homeopathie te Amersfoort, later aangevuld met Quantum Bioresonantie-Opleiding, (MORA en OBERON), Homeopatic Detox en Epigentisch Orthomoleculaire Therapie. 

Optimale vitaliteit en gezondheid, daar zet ik mij graag voor in. In onze huidige maatschappij worden we overspoeld met informatie over wat wel of niet goed voor u is. Er zijn ontelbare keuzemogelijkheden. Ook worden we blootgesteld aan allerlei invloeden en prikkels van buitenaf. Denk aan luchtvervuiling, Wifi-straling en voedsel dat bewerkt is zonder dat we ons daarvan bewust zijn. De snelheid en druk waarmee we moeten leven kunnen stress veroorzaken. Dit alles kan een enorme invloed hebben op uw gezondheid. 

Het is mijn visie dat er pas een goede behandeling ingezet kan worden als ik weet wat de oorzaak van de klacht is. Met homeopathie en bioresonantie tracht ik de oorzaak op te sporen en te behandelen, zodat de basis weer stevig wordt. In plaats van het immuunsysteem te onderdrukken (en dus een mens te verzwakken) kunnen homeopathie en bioresonantie juist helpen het immuunsysteem te versterken, waardoor u beter bent opgewassen tegen de uitdagingen van deze tijd.


 

Over Christa Schipper | Lisse

Biopathie
Christa Schipper

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek