Ademherstel,  25% korting! Bekijk alle Bewust deals

Ademherstel, 25% korting!

Ademherstel
De adem als spiegel van jezelf


‘Op adem komen’, ‘een lange adem hebben’ of ‘dat beneemt me de adem’ zijn uitdrukkingen die laten zien dat de adem iets vertelt over jezelf en je manier van leven.
Fysieke inspanning verandert het ademritme maar ook het denken beïnvloed de wijze waarop je ademt: een prettige gedachten geeft ruimte voor je adem terwijl een moeilijke situatie juist je de adem heel klein en strak maakt.
Een haastig leven waarin je jezelf geen pauze gunt, zal ook je adem opjagen en zijn natuurlijke pauze verliezen.
Adem- en lichaamswerk kan innerlijke groeiprocessen ondersteunen. In ons lichaam liggen al onze ervaringen en gevoelens opgeslagen. Door de adem kom je in contact met jezelf, hij is een waardevolle bron van zelfkennis en bewustwording. Bij angsten, innerlijke onrust en onzekerheid kunnen via het lichaam sluimerende krachten en kwaliteiten gemobiliseerd worden en ontvouwen.
De adem kan de kwaliteit van ons contact verdiepen. In het contact met jezelf betekent dat: je wordt je bewust van je lichaam en leert zijn signalen voelen en begrijpen. Je neemt je gevoelens en behoeftes waar en leert goed voor jezelf te zorgen. Ook het contact met je medemensen en je omgeving kan aan kwaliteit winnen door het oefenen met de adem. Hij is de verbinding tussen binnen en buiten.
Door nieuwe mogelijkheden uit te proberen, kun je je bewust worden van vastgeroest en beperkend gedrag. Oude belemmerende patronen kunnen worden losgelaten en nieuwe, vrijmakende wegen ingeslagen. Dat kan leiden tot meer kalmte, vitaliteit en levensvreugde.

In geval van ziekte en uitputting kan oefenen me de adem een goede hulp zijn. De adem stimuleert het zelfgenezend vermogen en kan naar de innerlijke bron leiden van waaruit heling plaatsvindt.

Een sessie duurt 60 minuten en wordt liggend of zittend op de grond of stoel gedaan waarbij ik met mijn handen de adem begeleid en stimuleer.
Daarnaast kunnen er gerichte oefeningen ingezet worden die het lichaam en de ademspieren soepeler maken.
Het dagelijks thuis oefenen ondersteunt het ademherstel!
De kosten bedragen €60,00 per uur. Met de Bewust Deal wordt er 25% korting gegeven en betaal je € 45 per sessie.

Yoga By EstherNoordwijk
06 36339633
www.yogabyesther.nl

€60,00
25%
€45,00
Nog ...   dag   uur   min   sec
Ja, ik wil deze Bewust Deal
Ademherstel, 25% korting!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek