Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

22jan 2020
Biodanza introductie workshop

Gea's Biodanza
Noordwijkerhout

Introductie avond voor Biodanza. Wat is het, wat doet het, waar komt het vandaan, hoe werkt het en meer....

Heb jij wel eens van Biodanza gehoord, maar weet je niet zo goed wat het is of hoe het werkt? Ben je nieuwsgierig, maar een beetje terughoudend door wat je op internet gezien hebt? Dan is deze avond voor jou: 22 januari geef ik een introductieles over Biodanza. Ik leg uitgebreid uit wat Biodanza is, waar het vandaan komt, wat het doel is en wat het voor jou kan betekenen. En we gaan ook bewegen, dansen en ervaren wat het doet en het voelt. Deze avond is speciaal voor mensen die een keer willen kennismaken met Biodanza, die er wel eens van gehoord hebben en nieuwsgierig zijn. 

Toen ik zelf 4,5 jaar geleden voor het eerst door een vriendin werd uitgenodigd voor een Biodanza les was ik niet meteen enthousiast: ik had wel eens wat voorbij zien komen op Facebook en het dansen sprak me wel aan, maar dat kleffe gedoe, niets voor mij! Biodanza heeft me echter in positieve zin verrast. Zozeer zelfs dat ik enkele maanden na mijn eerste les ben begonnen aan de 4 jarige opleiding tot Biodanzadocent, die ik in december 2019 heb afgesloten. Heb jij ook zo je bezwaren tegen Biodanza? Kom naar de introductie avond en erváár en voel wat Biodanza met je doet. Je bent van harte welkom!

Danservaring is niet nodig, balletschoenen ook niet want we dansen op blote voeten! Trek kleding aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen. 

Informatie

22 jan 2020 | introductie-avond
19.30 - 21.30
15,00 Startaanbod: 3x dansen voor €30,00

Waar?

Heal Jezelf
Herenweg 416
Noordwijkerhout

Biodanza introductie workshop