Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Kennismakingsgesprek
ZA 25 januari | 10.00-16.00 uur | Voorhout

0,00 | Vrijblijvende kennismaking


Wil jij meer inzicht in jezelf hebben? Wil jij begrijpen waarom je doet zoals je doet, ook al weet je dat het niet helpend is? Een gezonde relatie hebben met jezelf is nodig om gezonde relaties te hebben met anderen. In een gezonde relatie weet jij prima aan te geven wat je wel en wat je niet wilt. Je weet, bewaakt en respecteert ook je eigen grenzen. Je weet en voelt je eigen waarde en handelt hiernaar. Je kunt geven èn ontvangen vanuit liefde en vrije wil. Je bent net zo liefdevol en mild voor jezelf als jij voor je beste vriend(en) bent!

Ik richt me op zelf-liefde en zelf-acceptatie omdat wij als mens de neiging hebben onszelf steeds maar weer te bekritiseren en af te wijzen. We staan onszelf letterlijk in de weg en gebruiken veel te weinig van de kracht die we bezitten! We hebben allemaal een bron van kracht, wijsheid, energie en liefde in ons. Stel je eens voor hoe jij je voelt wanneer je hier optimaal uit kunt putten...

Op deze Open dag bied ik je een kennismakingsgesprek aan waarin wij samen onderzoeken en uitwerken wat jouw huidige situatie is en wat jij graag veranderd wilt zien. Wil je hier gebruik van maken? Dan ontvang ik graag jouw aanmelding per mail of telefoon met je voorkeur om 10.00 uur of om 14.00 uur.

Informatie + Aanmelden » Solve !t Counseling & Coaching | Annette Oppenberg-Buijsman

www.solve-it.coach


Bergamolaan 11
2215 TH Voorhout

Annette Oppenberg-Buijsman
0643910183
info AT solve-it DOT coach

Bewust Bollenstreek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!