Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16feb 2020
Workshop 'Zelfliefde - Dot Art op Seleniet Hart'

Reconnect your Heart
Leiden

Echt liefhebben begint bij jezelf. Daarom staat het thema ZELFLIEFDE centraal bij de creatieve workshop in februari. Je gaat aan de slag met het dotpainten van een prachtig seleniet hart. Uit je hoofd, en in je hart. Een uniek cadeau voor jezelf!

Met Valentijnsdag ligt de nadruk op het liefhebben van anderen, maar hoe zit het met het houden van jezelf? Dankbaar zijn voor wie je bent is de kern voor een gezond leven. Daarom staat het thema 'zelfliefde' centraal bij dezeArt workshop. Je gaat aan de slag met het dotpainten van een prachtig seleniet hart. Een uniek cadeau voor jezelf!

De naam Seleniet komt van de Griekse maangodin Selene, vanwege de maanachtige lichtschijn die door de steen heen komt. Deze halfedelsteen wordt ook wel 'engelensteen' genoemd. De steen's hoge vibratie brengt oneindige liefde, heling en transformatie. Seleniet heeft een reinigende en kalmerende werking en helpt je rust en balans te creëren net zoals dotpainten! 

Dotpainten (schilderen in stippen) is een creatieve maar tevens meditatieve activiteit die je helemaal terugbrengt bij jezelf. "Uit je hoofd, en in je hart!" Deze traditionele schildertechniek is afkomstig van de Aboriginals in Australië. Het helpt je te ontspannen, je beter te focussen en zet je helemaal in het NU. 

Op zondag 16 februari ben je welkom in Yogacentrum Leidse Hout om dit zelf te ervaren en je eigen liefdeshart te maken. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je hoe ik de verf meng, welke materialen ik gebruik om kleine en grote dots te maken, hoe je mooie volle dots maakt en hoe je de mooiste patronen creëert. Ervaar de helende kracht van het werken met je handen, kleuren en kristal elixers in de verf, maar bovenal het in verbinding ‘zijn’ met jouw hart.

Informatie

16 feb 2020
14.00 - 17.00
65,00 Incl. Seleniet Hart, dot art verfcontainertjes, koffie, thee en iets lekkers plus goodiebag!

Waar?

Yogacentrum Leidse Hout
Groene Maredijk 100
2334 CT Leiden

Contact

Workshop 'Zelfliefde - Dot Art op Seleniet Hart'