Workshop Narcisme
ZA 30 november | 12.30-16.30 uur | Noordwijk aan Zee

110,00 | €85,- voor leden van Bewust Bollenstreek


NARCISME, 

een woord dat ik de laatste tijd veel hoor. Te pas en te onpas eigenlijk. Wat is nou narcisme en is jouw partner nu echt een narcist of heeft hij narcistische trekken? Hoe kun je ermee omgaan als dat zo is? Was je moeder, vader of ander familielid een narcist en heb je daardoor schade ondervonden? 

Heb je daar last van, of ben je opzoek naar tips over hoe je verder kunt met deze persoon? Op zaterdag 30 november geeft Het Hele Mens Huis, samen met Vassia Sarantopoulou, een workshop. In de bibliotheek van Noordwijk. Vassia is een expert in narcisme en leven met een narcist. Zij is van huis uit psycholoog en counselor. De workshop is interessant voor mensen die hiermee te maken hebben in hun dagelijks leven, maar zeker ook voor coaches, trainers, therapeuten en anderen die dit in hun werk tegenkomen. 

Kom je ook? Geef je dan op via Annehethelemenshuis. De toegang is €110, maar voor leden van BB geldt er een korting van €25,- en komt het op €85. Er is plaats voor 20 personen en er zijn er al een stuk of 5 bezet. Reserveer je plekje op tijd!

Informatie + Aanmelden » Het Hele Mens Huis | Anne Ageeth Slegtenhorst

www.hethelemenshuis.nl
Bekijk Facebook event

Bibliotheek Noordwijk
Akkerwinde 1a
2201 MC Noordwijk aan Zee

Anne Ageeth Slegtenhorst
0637474072/0637474072
info AT hethelemenshuis DOT nl