Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Access Bars class in Hillegom
ZA 20 juli | 10.00-18.00 uur | Hillegom

300,00 | Wereldwijd vastgestelde prijs, €150 bij herhaling. Tieners tot 16 jaar doen gratis mee en 17/18 jari


Ruimte in mijn hoofd, in plaats van allerlei drukke stemmen en mindchatter. Zeg maar waar je normaal gesproken tijdenlang voor zou moeten mediteren. En dat dan keer 1000. Geen overprikkeldheid meer of wat ik vroeger zag als hoogsensitiviteit. Volledig mezelf, steeds weer nieuwe kanten ontdekkend. Gemak met mn business, geld, creatie. De lijst is eigenlijk oneindig.

En toen ik dit zelf voor het eerst las toen ik aanmerking kwam met Access Bars, dacht ik: 'Ja hooooooor, zou dat echt kunnen? Wat maakt dit zo anders dan al het andere?' Dat kun je alleen maar zelf ervaren. Of het werkt voor je, of het werkt niet voor je. Ik heb zelf nog iemand ontmoet voor wie t niet werkt, maar het kan. Lekker verwachtingloos erin, zou ik zeggen!

Roept de Bars jou? Neem je een ruimte waar die je herkent, ergens? Weet je dat er nog zoveel meer mogelijk is voor jou en is het tijd om dat waar te maken? Kom lekker meedoen.

1 dag

2 keer ontvangen

2 keer geven

spelen met crazy -beyond the mind- tools voor meer gemak en plezier in je leven en om alles te veranderen dat je maar wenst

Met je kont op een massagetafel.

En daarna mag je sessies geven.

Op zn minst voelt het als een heerlijk ontspannen massage, zeggen we binnen Access. Op zn best veranderd het je hele leven. Wat heb je te verliezen? Als je niet komt?

Meer info op mn website, aanmelden kan daar ook.

Informatie + Aanmelden » Affirmusico | Birkit Rietveld

www.birkit.nl
Bekijk Facebook event

Bij Birkit thuis
Hofstraat 29
2181 AW Hillegom

Birkit Rietveld
0643753013
info AT birkit DOT nl