Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewuste wandeling: Delen
ZA 06 juli | 10.30-12.30 uur | Katwijk

Deelname is kosteloos | Entree duinen € 2


Bewust Bollenstreek wandelt op zaterdag 6 juli in het Panbos te Katwijk.

 

Annette Oppenberg en Mirjam van der Poel nemen jullie mee in een heel afwisselend en gevarieerd bos. Annette heeft haar praktijk, Solve It Counseling & Coaching in Voorhout. En Mirjam is vrijwilligster bij diverse zorginstellingen.

Tijdens een van onze bewuste wandelingen kwamen zij op het idee om een van onze wandelingen te begeleiden.

 

Het thema van de wandeling is "Delen", omdat delen een effect heeft op je innerlijke beleving. Door met elkaar te delen ontstaat er verbinding, je geeft iets van jezelf aan de ander.

De beweging is van binnen naar buiten…

Delen doet iets met je, denk bijv. aan een oude gezegde ‘Gedeelde smart is halve smart’.

 

Wij gaan ook praktisch delen, want tijdens de wandeling stoppen we op een prachtige plek om met elkaar te picknicken. Super als jullie allemaal iets lekkers meenemen om met anderen te delen! Het hoeft niet veel te zijn, als je op 5 personen rekent zal er vast genoeg zijn voor iedereen.

 

Tijdens de wandeling staan we af en toe ook even bewust stil bij het thema delen.

Het wordt een prachtige wandeling en wij hebben er zin in!!

 

Verzamelen op het parkeerterrein bij het Panbos waar we om 10.30 vertrekken voor de wandeling. Duur van de wandeling tot ongeveer 12.30 uur.

 

PS: de wandeling is gratis maar de entree voor dit mooie bos, officieel genoemd de Pan van Persijn, is € 2,-- p.p.

Aanmelden kan hieronder. Besluit je om op het laatste moment mee te wandelen dan kan dat ook! Er is ruimte genoeg voor iedereen.

 

Mocht je graag mee willen rijden, is dit mogelijk. Wij kunnen eventueel bij het Soldaatje verzamelen en 6 personen meenemen. Graag contact opnemen met Annette Oppenberg 06-43910183.

 

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert Bewust Bollenstreek een Bewuste Wandeling, met wisselende thema's en begeleiders. De sfeer is warm en uitnodigend, het wandelen natuurlijk heerlijk én we groeien in bewustzijn.

Bewust Bollenstreek is een netwerk/platform met meer dan 160 aangesloten professionals in de Bollenstreek met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving. We organiseren tal van activiteiten als lezingen, filmavonden en wandelingen. Op de hoogte blijven? Vraag onze nieuwsbrief aan, dan ontvang je onze agenda!

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek | Annette Oppenberg en Mirjam van der Poel

Annette Oppenberg en Mirjam van der Poel
06-43910183 (Annette)
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Ik schrijf me in voor Bewuste wandeling: Delen - ZA 06 juli 2019 | Katwijk

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

Foto 29 Annette Oppenberg en Mirjam van der Poel Klik om te vergroten

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek