Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Stille Vakantie Retraite
VR 05 juli | 16.00-13.30 uur | Noordwijk

05 juli 2019 t/m 07 juli 2019 | Tot zondag na de lunch
239 | Incl programma, maaltijden, overnachtingen


Heb je behoefte om je weer helemaal op te laden? Ben je op zoek naar innerlijke rust en geluk? Dan is deze ‘Stille Vakantie Retraite’ wellicht iets voor jou. Het accent in dit zomerweekend ligt op spirituele verdieping. De Belgische Ria Weyens begeleidt dan een uitgebalanceerd programma met meditatie, contemplatieve levenskunst en oefeningen in verstillen & bezinnen. Niet ingewikkeld of zwaar, maar open en toegankelijk voor iedereen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je persoonlijke ontwikkeling of spirituele pad. Volgens haar is er altijd ruimte voor een volgende stap. Ook heb je voldoende tijd om te schrijven, te tekenen of te genieten van strand en duinen. In het Palliam-huis mag je innerlijk tot rust komen en volop genieten. Je bent van harte welkom! 

 

Over Ria Weyens

Studeerde in Leuven, Londen en Utrecht en volgt momenteel een master ‘wereldreligies en interreligieuze dialoog’ aan de Universiteit van Leuven. Ria was mede-oprichtster van een christelijk klooster in Zuid-India. In 2003 nam zij het initiatief tot de oprichting van het Minnehof in Brugge, netwerk voor contemplatieve levenskunst. Sinds enkele jaren geeft zij haar retraites niet meer alleen in dit gebouw, maar ook op andere inspirerende plekken zoals nu in Noordwijk. Ria kent het verlangen om de rust en de kracht van het innerlijk leven ook buiten de kloostermuren te beleven en door te geven. Zij doet dit vanuit haar passie voor de interreligieuze dialoog, waarin zij zich richt naar de ontmoeting tussen de wijsheid van Jezus en die van Boeddha.

Informatie + Aanmelden » Palliam

www.palliam.nl
Bekijk Facebook event

Palliam-huis
Nieuwe Zeeweg 75
2202 HA Noordwijk


06-12083423
info AT palliam DOT nl

Meer agenda van Palliam

september 2019

Wie zichzelf kent, is vrij

WO 18 sep 19.30 uurLevensbeschouwing en Religielezing
Wie zichzelf kent, is vrij

Het helpt om af en toe eens na te denken over de diepere dimensies van wie je bent en wat je drijft. Het is een pleidooi voor een meer mystieke benadering van jezelf. Vincent Duindam geeft herkenbare voorbeelden uit de psychologie en religie.
Palliam
Vincent DuindamNoordwijk
Geloof in jezelf!

MA 23 sep 19.30 uurCoaching - Lifecoachingworkshop
Geloof in jezelf!

Soms is het knap lastig om in jezelf te geloven. Vooral als je het gevoel hebt dat je niet veel te bieden hebt of weinig waard bent. Als je meer vertrouwen in jezelf wilt krijgen, kom dan naar deze P-workshop.
Palliam
Karin WiebengaNoordwijk
De Verlanglijst

VR 27 sep 13.00 uurZelfrealisatietraining
De Verlanglijst

Wat wil jij nu diep in je hart? In deze workshop sta je stil bij wat je echt wilt. Het brengt je dromen, wensen en verlangens in kaart. Je gaat ook aan de slag met de eerste concrete acties. Kortom; stop met denken, start met doen.
Palliam
Max OhlenschlagerNoordwijk

oktober 2019

Theater van het leven

VR 04 okt 19.30 uurZelfrealisatielezing
Theater van het leven

In het theater van het leven kun je ontwaken, maar net zo makkelijk onvolgroeid sterven. In deze interactieve P-talk maak je kennis met het spel van het leven en word je op het spoor gezet van je werkelijke levensdoel.
Palliam
Jan KieftNoordwijk
Labyrint langs zee

MA 07 okt 13.30 uurMindfulness & Compassieworkshop
Labyrint langs zee

Het labyrint is een oeroud symbool voor de zoektocht naar bezinning en bezieling. Je loopt een geleid pad langs de vloedlijn waarbij je niet naar een weg hoeft te zoeken. Dat maakt dat je je kunt ontspannen en concentreren.
Palliam
Nel HogervorstNoordwijk
Stem, klank & stilte

MA 07 okt 19.30 uurMuziek & Zangworkshop
Stem, klank & stilte

Het zingen en luisteren naar mantra uit diverse culturen brengt je op eenvoudige wijze in contact met je ziel; de plek waar harmonie en vrede van nature aanwezig zijn. Muziek raakt je op een dieper niveau en helpt om te ontspannen.
Palliam
Ellen SpaargarenVoorhout
Dus ik ben je vriend?

VR 11 okt 19.30 uurFilosofielezing
Dus ik ben je vriend?

Welke rol spelen vriendschappen in onze samenleving? Wat is de waarde ervan? Filosoof Lammert Kamphuis bespreekt het fenomeen vriendschap door de eeuwen heen en analyseert met frisse blik je eigen vriendenkring aan de hand van filosofische ideeën.
Palliam
Lammert KamphuisNoordwijk
Aangenaam! (maak eens kennis met jezelf)

VR 25 okt 16.00 uurCoaching - Lifecoachingretraite
Aangenaam! (maak eens kennis met jezelf)

Ben je nieuwsgierig naar jezelf? En wil je minder weerstand in je leven ervaren? Dan is het cruciaal om je eigen ‘ik-maker’ te kennen en om te weten hoe je over je ik de leiding kunt nemen. Dit weekend leer je wat energie geeft en wat energie kost.
Palliam
Philo HermansNoordwijk
Dag van de stilte

ZO 27 okt 10.00 uurMindfulness & Compassieworkshop
Dag van de stilte

Op de zondag dat de wintertijd ingaat is het de Dag van de Stilte. Deze dag kent tenslotte een uur extra, die je kunt gebruiken voor stilte. Stilte is essentieel, zeker in deze tijd waarin het nooit stil lijkt te zijn.
Palliam
Marije GroenewoudNoordwijk

november 2019

Mystiek ~ nu ook voor goddelozen

VR 22 nov 19.30 uurLevensbeschouwing en Religielezing
Mystiek ~ nu ook voor goddelozen

‘Wie ben je eigenlijk? Waar ga je naar toe?’ Met deze grote vragen gaat Henk van der Waal aan de slag. Niet voor niets, want het lijkt erop dat voor sommige mensen religie minder houvast biedt en de wetenschap iedere levensvraag uit de weg gaat.
Palliam
Henk van der WaalNoordwijk
Einde aan piekeren!

WO 27 nov 19.30 uurMindfulness & Compassieworkshop
Einde aan piekeren!

Wie piekert er met regelmaat? Je zorgen maken over van alles en nog wat, ziektes, de kinderen, een baan die op de tocht staat… Kan dat anders? Ja, dat kan! Na deze avond kun je direct aan de slag met praktische handvatten.
Palliam
Philo HermansNoordwijk

december 2019

Met Leonard Cohen naar het licht

VR 13 dec 19.30 uurLevensbeschouwing en Religietheater
Met Leonard Cohen naar het licht

De dichter/zanger Leonard Cohen heeft over zijn levenslange zoektocht naar zingeving prachtige liederen geschreven zoals Suzanne of Hallelujah. Het wordt een meditatieve bijeenkomst - laat je raken door zijn muziek en de poëzie van de tekst.
Palliam
Frank KazenbrootNoordwijk