Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Stille Vakantie Retraite
VR 05 juli | 16.00-13.30 uur | Noordwijk

05 juli 2019 t/m 07 juli 2019 | Tot zondag na de lunch
239 | Incl programma, maaltijden, overnachtingen


Heb je behoefte om je weer helemaal op te laden? Ben je op zoek naar innerlijke rust en geluk? Dan is deze ‘Stille Vakantie Retraite’ wellicht iets voor jou. Het accent in dit zomerweekend ligt op spirituele verdieping. De Belgische Ria Weyens begeleidt dan een uitgebalanceerd programma met meditatie, contemplatieve levenskunst en oefeningen in verstillen & bezinnen. Niet ingewikkeld of zwaar, maar open en toegankelijk voor iedereen. Het maakt niet uit hoe ver je bent in je persoonlijke ontwikkeling of spirituele pad. Volgens haar is er altijd ruimte voor een volgende stap. Ook heb je voldoende tijd om te schrijven, te tekenen of te genieten van strand en duinen. In het Palliam-huis mag je innerlijk tot rust komen en volop genieten. Je bent van harte welkom! 

 

Over Ria Weyens

Studeerde in Leuven, Londen en Utrecht en volgt momenteel een master ‘wereldreligies en interreligieuze dialoog’ aan de Universiteit van Leuven. Ria was mede-oprichtster van een christelijk klooster in Zuid-India. In 2003 nam zij het initiatief tot de oprichting van het Minnehof in Brugge, netwerk voor contemplatieve levenskunst. Sinds enkele jaren geeft zij haar retraites niet meer alleen in dit gebouw, maar ook op andere inspirerende plekken zoals nu in Noordwijk. Ria kent het verlangen om de rust en de kracht van het innerlijk leven ook buiten de kloostermuren te beleven en door te geven. Zij doet dit vanuit haar passie voor de interreligieuze dialoog, waarin zij zich richt naar de ontmoeting tussen de wijsheid van Jezus en die van Boeddha.

Informatie + Aanmelden » Palliam

www.palliam.nl
Bekijk Facebook event

Palliam-huis
Nieuwe Zeeweg 75
2202 HA Noordwijk


06-12083423
info AT palliam DOT nl

Meer agenda van Palliam

oktober 2019

Dag van de stilte

ZO 27 okt 10.00 uurMindfulness & Compassieworkshop
Dag van de stilte

Op de zondag dat de wintertijd ingaat is het de Dag van de Stilte. Deze dag kent tenslotte een uur extra, die je kunt gebruiken voor stilte. Stilte is essentieel, zeker in deze tijd waarin het nooit stil lijkt te zijn.
Palliam
Marije GroenewoudNoordwijk

november 2019

Mystiek ~ nu ook voor goddelozen

VR 22 nov 19.30 uurLevensbeschouwing en Religielezing
Mystiek ~ nu ook voor goddelozen

‘Wie ben je eigenlijk? Waar ga je naar toe?’ Met deze grote vragen gaat Henk van der Waal aan de slag. Niet voor niets, want het lijkt erop dat voor sommige mensen religie minder houvast biedt en de wetenschap iedere levensvraag uit de weg gaat.
Palliam
Henk van der WaalNoordwijk
Einde aan piekeren!

WO 27 nov 19.30 uurMindfulness & Compassieworkshop
Einde aan piekeren!

Wie piekert er met regelmaat? Je zorgen maken over van alles en nog wat, ziektes, de kinderen, een baan die op de tocht staat… Kan dat anders? Ja, dat kan! Na deze avond kun je direct aan de slag met praktische handvatten.
Palliam
Philo HermansNoordwijk

december 2019

Kerstconcert ~ Christmas Time

ZA 07 dec 15.00 uurMuziek & Zangconcert
Kerstconcert ~ Christmas Time

De zangeressen van Carols for Friends nemen je als het ware mee naar de middeleeuwen. De carols die ten gehore worden gebracht zijn eeuwenoud en hebben tot op de dag van vandaag nog steeds een enorme aantrekkingskracht.
Palliam
Tiny van WesteropNoordwijk
Met Leonard Cohen naar het licht

VR 13 dec 19.30 uurLevensbeschouwing en Religietheater
Met Leonard Cohen naar het licht

De dichter/zanger Leonard Cohen heeft over zijn levenslange zoektocht naar zingeving prachtige liederen geschreven zoals Suzanne of Hallelujah. Het wordt een meditatieve bijeenkomst - laat je raken door zijn muziek en de poëzie van de tekst.
Palliam
Frank KazenbrootNoordwijk
Ben je klaar voor 2020?

ZO 22 dec 19.30 uurMeditatieworkshop
Ben je klaar voor 2020?

Tussen de Kerstnacht en Driekoningen lijkt de tijd even stil te staan. Traditioneel is het een periode van reflectie en bezinning. Welke weg heb ik afgelegd, waar sta ik nu en waar wil ik naar toe?
Palliam
Marije GroenewoudNoordwijk