Zwangerschapsyoga/ begeleiding, Hypnobirthing en EHBB in lovte
MA 27 augustus | 9.30-17.00 uur | Voorhout

27 augustus 2018 t/m 24 december 2018
0,00 | De tarieven zijn per activiteit verschillend en zijn terug te vinden op de website van LOVTE


Zwangerschapsyoga en begeleiding: Tijdens jullie zwangerschap kun je ervaren hoe fijn het is om echt op jezelf en jouw kindje te kunnen vertrouwen. Zwangerschapsyoga en begeleiding helpt je dit vertrouwen te versterken. Niet alleen het vertrouwen in jouw lichaam, maar ook het vertrouwen op jouw geestelijke kracht. Lichamelijk en geestelijk goed voorbereid zijn op de bevalling kan een groot kado betekenen voor jou en je kindje.

Tijdens de zwangerschapsyoga komen er fijne ademhalingsoefeningen aan bod. Asanas (yogaoefeningen) die flexibiliteit, ruimte en  rust geven zowel voor het lichaam als voor de geest. Zelfvertrouwen en plezier zullen worden versterkt!

Hypnobirthing is een helder en praktisch instrument voor zwangerschapsbegeleiding, een goede voorbereiding op de bevalling en ouderschap. Je leert samen met jouw partner jouw zelfvertrouwen, zelfontspanning en manier om te verbinden met jullie kindje te ontwikkelen. Deze cursus geeft je kracht, zelfvertrouwen, veel tool voor de man en vooral zin hebben in de bevalling.

Kijk voor meer informatie, data van cursusdagen en aanmelden voor een cursusdag op de button van Mucha Mama op de website van Lovte.

EHBB: Eerste emotionele Hulp Bij Bevallen

Voor, tijdens en na de bevalling kunnen er momenten zijn geweest die niet naar wens zijn verlopen. De uitwerking van deze momenten kunnen een nasleep hebben waar niemand baat bij heeft. Bijvoorbeeld: opzien tegen een nieuwe bevalling door een eerder minder fijne ervaring is daar een goed voorbeeld van. EHBB biedt hierbij  hulp aan ouders om deze ervaringen om te zetten naar vertrouwen, kracht en ontspanning. 

Meer Informatie + Aanmelden

0652665922
info AT lovte DOT nl

Lovte, Loosterweg 4a 2215 TL, Voorhout

Meer agenda van Lovte


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek