Workshop Anders leren kijken naar Hooggevoeligheid
DO 06 juni | 19.30-22.00 uur | Sassenheim

Inloop vanaf 19:15
57,95


Via het model van de innerlijke familie laat ik je kennismaken met jouw innerlijke familie. Wie zijn ze, waar staan ze voor, hoe (h)erken je ze in taal, gedachten en non-verbale communicatie? Zowel in ons hoofd als in ons gedrag spreken onze innerlijke familieleden zich de hele dag uit. Vaak zijn we ons niet eens bewust van deze innerlijke gesprekken. Laat staan dat we (h)erkennen wie van onze innerlijke familie er aan het woord is.

Bewustwording van onze innerlijke familie leidt tot begrip. Begrip over hoe we denken, hoe we ons voelen en welke invloed we hierop hebben. De eerste stap naar zelfcompassie. Vervolgens laat ik je zien hoe je je hiermee richting kunt geven aan het verbinden met jezelf maar ook met anderen. Van begrip naar grip.

Wat neem je mee?

Na het volgen van deze workshop weet je wat het model van de innerlijke familie inhoudt. Je hebt kennis gemaakt met jouw innerlijke familie en weet hoe je de afzonderlijke innerlijke familieleden kunt herkennen. Hierbij kun je de kennis en toepassingen van het model inzetten om te werken aan jouw zelfvertrouwen en de waarden die voor jou belangrijk zijn. Dit om je beter te leren kiezen zodat je regie over je leven leert pakken. Wetende dat het leven dat je leidt het gevolg is van de keuzes die je maakt. 

Bij de aanmelding voor deze workshop ontvang je het boek ‘Maak kennis met je innerlijke familie‘ van Arienne Klijn.

Informatie + Aanmelden » Guus Zijlstra Coaching | Guus Zijlstra

guuszijlstra.nl
Bekijk Facebook event

Rode zaal Julianakerk
Berkenln 9
2172AE Sassenheim

Guus Zijlstra
0624889834/06 24889834
info AT guuszijlstra DOT nl

Meer agenda van Guus Zijlstra Coaching