Kennismakingscursus YogAlign
WO 05 september | 10.30-11.45 uur | Hillegom

05 september 2018 t/m 26 september 2018
60,00 | Als je na de cursus lessen blijft volgen krijg je 18 euro retour.


YogAlign was voor mij als yoga docent een echte eye-opener. Als flexibele yogi had ik zonder het te merken verschillende gewrichtsbanden teveel opgerekt en ontstonden klachten aan schouder en onderrug. Ook stond ik niet stevig rechtop maar hing ik met mijn heupen naar voren; mijn kernspieren deden niet veel en de spieren aan de buitenkant moest het maar zien op te lossen, wat tot overbelasting leidde.

Ik geef nu een jaar YogAlign lessen en doe niets liever dan mensen laten kennismaken met de ademtechniek en YogAlign oefeningen en uit te leggen wat het risico kan zijn van het 'mooi uitvoeren' van meer traditionele yoga houdingen. YogAlign kiest voor een andere benadering en jij kan daar nu een graantje van meepikken:

In vier lessen komen de verschillen met andere yogastijlen aan bod en het waarom. Je leert een ademtechniek die je kan helpen om een goede houding te krijgen. Je leert hoe de standaard yoga houdingen binnen YogAlign gewijzigd zijn om overstrekking te voorkomen. Je leert een YogAlign serie die de iliopsoas activeert en de trekkrachten in de myofasciale lijnen uitbalanceert. (Geen idee wat dat zijn? Kom dan zeker meedoen!!)

Data: 5, 12, 19 en 26 september
Tijdstip: woensdagochtend 10:30 - 11:45
Lesgeld: 60 euro. Als je lessen blijft volgen na de cursus krijg je 18 euro retour zodat je het gewone lestarief hebt betaald.
Opgeven via mail: rubylilacenter

Meer Informatie + Aanmelden

06 18886302
rubyhalfschepel AT outlook DOT com

Yoga Praktijk Hillegom, Meerlaan 64, Hillegom

Meer agenda van LilaCenter


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek