Bewuste Wandeling
ZA 04 mei | 10.30-12.30 uur | Katwijk

Deelname is kosteloos | Consumpties voor eigen rekening


De kracht van de natuur bij rouw en verlies

 

Vandaag neemt Dineke Ooms, van Azul coaching, verliesbegeleiding en relatietherapie ons mee om de kracht van de natuur te ervaren, de zintuigen te prikkelen en bewust ons lichaam te ervaren.

Even tijd voor jezelf. Struinen en dwalen over paden, tussen bomen en struiken door. Mooie ontdekkingen doen die je anders over het hoofd ziet. Meer zien en meer beleven.  De kracht van de natuur kan jouw dag veranderen!

 

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar als je je somber voelt of een moeilijke periode doormaakt, kan juist de natuur troost bieden. Door je in de buitenlucht te begeven, stroomt er vrijwel meteen nieuwe energie door je lichaam. Dat zorgt dat je donkere of onnodige gedachtes beter kunt plaatsen en/of loslaten. Dus al is het nog zo koud, donker en grauw… stap naar buiten en ervaar de kracht van de natuur!

Daarnaast zeggen beelden veel meer dan woorden en doorbreken daarmee de vastgeroeste (denk)patronen waar we vaak mee kampen. De natuur is daarbij ook een toonbeeld van acceptatie. Heb je ooit een eik gezien, die z’n best deed om een berk te zijn? Of een rivier die terug de berg op stroomde? Bewust worden van het hier en nu.

 

Leren omgaan met verlies is iets waar we allemaal vroeg of laat in het leven mee te maken krijgen. Soms verlies je een dierbaar iemand aan de dood,  wordt je chronisch ziek,  verlies je je relatie, zit je in een echtscheidingprocedure  of verlies je je baan. Rouw is een heel natuurlijk gevolg op een verlies. Een rouwproces is soms verwarrend. Het is moeilijk om met gevoelens die hierbij horen zoals verdriet, onmacht, boosheid, angst en eenzaamheid om te gaan. Het is zoeken naar een nieuwe balans. Wie ben ik zonder wie of wat ik verloren ben. In de natuur zijn kan dan helpend en ondersteunend zijn.

 

Wandel lekker met ons mee, ook zonder verlies ben je van harte welkom om met ons mee te lopen.

We verzamelen om 10.30 uur bij de fietsen stalling (rechts)  van het grote parkeerterrein aan de Noordduinseweg in Katwijk. We lopen van Katwijk door het Hollands Duin de Coepelduynen richting Noordwijk en via het strand weer terug. Na afloop drinken we koffie of thee voor eigen rekening bij Strandtent Willy Noord Katwijk. Einde is rond 12.30 uur.

 

De wandeling is gratis en aanmelden kan hieronder.

Besluit je om op het laatste moment toch mee te wandelen dan kan dat ook. Er is in onze prachtige duinen plek genoeg.

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek | Begeleider: Dineke Ooms (Azul coaching)

www.bewustbollenstreek.nl
Bekijk Facebook event

Grote parkeerterrein, bij de fietsenstalling (rechts)
Noordduinseweg
2221 BL Katwijk

Begeleider: Dineke Ooms (Azul coaching)
06-23249770 (Dineke)
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

mei 2019

Ondernemersbijeenkomst met workshop

VR 10 mei 10.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemersbijeenkomst met workshop

Maandelijkse bijeenkomst voor aangesloten leden, aspirant-leden én potentiële leden van Bewust Bollenstreek. Deze keer met workshop van Petra Meiburg "Compassie voor jezelf"!
Bewust BollenstreekLisse
Leeskring Levenskunst Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de Liefde

VR 17 mei 10.30 uurevenement
Leeskring Levenskunst 'Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de Liefde

Lees je ook graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe mee met onze leeskring in boekhandel Grimbergen in Lisse!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenLisse
Gezond & Fit markt Bewust Bollenstreek

ZA 18 mei 11.00 uurmarkt
Gezond & Fit markt Bewust Bollenstreek

Wil jij ook gezonder en fitter leven? Kom naar onze gratis markt in de gezellige kassen van Indoorvolkstuin in Rijnsburg! Met: hele dag yogales op het gras, voedingstips, bootcamp kids, reiki, stoelmassage, voetreflex, lezing detox en nog veel meer!
Bewust BollenstreekRijnsburg
Bewust Bollenstreek filmavond Walk with me

MA 20 mei 19.00 uurfilm
Bewust Bollenstreek filmavond Walk with me

Prachtige film "Walk with me" over Mindfulness en de grondlegger. Voor én na de film een infomarkt met (bijna) alles op gebied van yoga/mindfulness/meditatie in de Bollenstreek. Onze filmavonden zijn een ontmoetingsplaats voor wie bewuster wil leven!
Bewust BollenstreekLisse

juni 2019

Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 10 lessen

DI 25 jun 20.30 uurTheatercursus
Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 10 lessen

Leer jezelf spelenderwijs kennen én plezier maken met een cursus Theater Improvisatie van Bewust Bollenstreek! VOL! Je kunt je wel op de wachtlijst laten zetten voor het volgende blok van 10 lessen.
Bewust BollenstreekLisse

juli 2019

Zomerweekend Zelfliefde, vóór vrouwen dóór vrouwen

DO 25 jul 18.00 uurretraite
Zomerweekend Zelfliefde, vóór vrouwen dóór vrouwen

In prachtige omgeving word je uitgenodigd terug te komen bij jezelf, te groeien in zelfliefde. Met: hatha en nidra yoga, opstellingen, mindful walk, dansen, ademtherapie, massage/voetreflex (optie). Gun jezelf een ontspannen Zomerweekend Zelfliefde!
Bewust Bollenstreek
Esther Augustinus en Angela RoelenNoordwijkerhout

september 2019

Pamela Kribbe

ZA 14 sep 13.30 uurlezing
Pamela Kribbe

Welke diepe verlangens heb jij? Herken je zielspad via je gevoelens! Pamela Kribbe geeft gechannelde boodschap door van Jeshua. We zijn heel blij dat zij naar de Bollenstreek komt. Ze beantwoordt ook (gechanneld) vragen uit het publiek!
Bewust Bollenstreek
kaarten via: De Muze!Noordwijk
Foto 9 Begeleider: Dineke Ooms (Azul coaching) Klik om te vergroten

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek