Leeskring Levenskunst
VR 14 september | 10.30-12.00 uur | Lisse

gratis | boek is vooraf te bestellen bij Grimbergen


We starten bij Grimbergen Boeken een nieuwe leeskring met de naam Levenskunst, waarin we boeken bespreken in de filosofie, esoterie en psychologie.

 

In tegenstelling tot andere leesclubs van Grimbergen kun je geen vast lid worden van deze groep. De onderwerpen lopen uiteen, en je kunt per lezing bezien of je daarbij wilt aansluiten. Ook de momenten lopen uiteen: Eén keer in de 8 a 10 weken, óf op een avond óf een ochtend in onze winkel. Aanmelden kun je via  grimbergenboeken.

 

Het eerste boek wat we bespreken is Verslaafd aan liefde van de auteur Jan Geurtz. Op inspirerende wijze laat Geurtz zien hoe we onze behoefte aan liefde en erkenning kunnen veranderen in onvoorwaardelijk en duurzaam geluk voor iedereen die bekneld zit in een liefdesrelatie, of in het gemis eraan.

 

Het is aan te raden het boek vooraf te lezen! Het is niet verplicht het boek aan te schaffen (bibliotheekboek kan ook), maar mocht je het willen aanschaffen: het boek is bij Grimbergen te koop voor € 19,95. Laat het even weten, dan zorgen ze dat het op tijd voor je klaar ligt.

 

De toegang voor de Leesclub is vrij. Er is een potje voor een vrijwillige bijdrage voor de koffie en thee, en na afloop ruimen we even op met z'n allen.

 

Van harte welkom!

Meer Informatie + Aanmelden

0622329846
angela AT liefdewerk DOT info

Grimbergen Boeken, Heereweg 237, Lisse


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek