Lezing Janneke van Olphen: ‘Hooggevoelig in combinatie met een sterke wil’
DO 20 juni | 19.30-21.30 uur | Noordwijk

Inloop vanaf 19:15
17,95


Janneke van Olphen, psycholoog en schrijfster van de bestsellers ‘Draakje vurig’ en ‘Het hooggevoelige kind met een sterke wil’, geeft op donderdagavond 20 juni een lezing over hooggevoeligheid in combinatie met de eigenschap van sterke wil (strong-willed). 

De term strong-willed komt uit de Verenigde Staten, maar was nog nooit aan hooggevoeligheid gekoppeld. Die koppeling maakte Janneke in 2010, mede dankzij het verhelderende model van de innerlijke familie waarmee zij werkt. Deze combinatie aan eigenschappen geeft een verklaring voor de high sensation seeker (de term die Elaine Aron gaf aan wat ze ooit het extraverte hooggevoelige kind noemde).

Tijdens deze lezing gaat Janneke uitgebreid in op het thema van hooggevoeligheid en de combinatie met de eigenschap van sterke wil bij kinderen. Wat Janneke in mijn ogen zo bijzonder maakt is dat ze binnen Nederland al 25 jaar een begrip is op het gebied van hoogsensitiviteit. Inmiddels begeleidt zij al heel wat jaren ouders in de omgang met hun hooggevoelige kind. Verder maakt zij gebruik van de methode van de innerlijke familie, een hele krachtige systemische manier van werken welke ik inmiddels ook vol dankbaarheid toepas in mijn werk.

Informatie + Aanmelden » Guus Zijlstra Coaching | Guus Zijlstra

guuszijlstra.nl
Bekijk Facebook event

Theater de Muze
Wantveld 2
2202NS Noordwijk

Guus Zijlstra
06 24889834
info AT guuszijlstra DOT nl