Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Reconnect Your Heart met Dot Art
ZA 15 juni | 14.00-17.00 uur | Oegstgeest

80,00 | Inc. healing, grote steen, 3 verfcontainertjes, Dot Art informatiemapje, thee & koffie


Het thema van deze workshop is "Uit het hoofd en in het Hart" aangeboden door Gabie Devaney van Reconnect your Heart en Natashja van Ginkel. We starten met een prachtige meditatie, waarbij iedereen een Reconnective Healing op het hartgebied ontvangt, zodat het hartchakra zich mag openen. Door onze gejaagde maatschappij leven we steeds meer in ons hoofd, zo ontstaan zorgen, we piekeren, angsten openbaren zich en de verbinding met het hart raakt verloren. Tijdens de workshop maak je weer contact met jouw hart en stel je je open voor je eigen creativiteit. 

Dot Art. Natashja laat je alle tips en tricks zien over hoe je mooie stenen kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dotpainting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië. Super leuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking. Ook werken we met de mooie energie van Edelstenen en kristallen d.m.v. het gebruik van Edelsteen elixers in de verf!

€ 80.00 p.p. Dat is inclusief de healing, grote steen, 3 verfcontainertjes,Art informatiemapje met gebruikmaking van alle verdere materialen en natuurlijk iets lekkers bij de koffie en thee. Je gaat ook nog eens naar huis met een leuk gevulde goodiebag!

Informatie + Aanmelden » Reconnect your Heart | Gabie Devaney

www.reconnectyourheart.com
Bekijk Facebook event

Praktijk Reconnect Your Heart
Groenhoevelaan 15
2343 BP Oegstgeest

Gabie Devaney
0633374053
info AT reconnectyourheart DOT nl

Meer agenda van Reconnect your Heart