Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Gezond & Fit markt Bewust Bollenstreek (oa yoga in de kas!)
ZA 18 mei | 11.00-17.00 uur | Rijnsburg

Deelname is kosteloos | Entree + activiteiten gratis!


**Wil jij ook gezonder en fitter leven? Een vrijer, blijer gevoel?**

Kom naar onze markt in de gezellige kassen van Indoorvolkstuin in Rijnsburg. Het is er fijn toeven, ook met kinderen. Op een ontspannen manier inspireren professionals van Bewust Bollenstreek je. Gratis entree. Er is vooral veel te DOEN!

 

PROGRAMMA

 

Yogalessen op het gras

De hele dag door worden er in de achterste, rustige kas yogalessen op het gras gegeven!

45 minuten heerlijk ontspannen met:

Michelle Braams van Yogabeach

Esther Augustinus van YogaByEsther

Laurenne Caspers van Yogastudio Laurenne uit Rijnsburg

Twijfel je nog of yoga iets voor jou is? Doe een proefles mee en ervaar.

 

Ontspannen door Brainspotting

Wil jij blij, ontspannen en met minder stress door het leven gaan? Maak dan kennis met Lisette Goldman Coaching en Brainspotting. Tijdens deze interactieve dag biedt zij meerder keren een oefening aan waarbij je alvast kunt ervaren hoe deze methodiek voor jou kan werken.

 

In de keuken aan de slag

Neem een kijkje in de keuken van Voedingscoach Lisanne; haal je eigen groenten en fruit uit de kas en maak je een makkelijke gezonde maaltijd die je mee kan nemen naar huis! Tijdens het bereiden van de maaltijd legt Lisanne uit waarom deze maaltijd zo gezond is en kan je al je voedingsvragen stellen. Voor het bereiden van de maaltijd wordt een kleine vergoeding van € 5 gevraagd voor de ingrediënten.

 

Reiki

Marjon Hornung van Homeopathiepraktijk Hornung geeft ontspannende Reiki behandelingen. Ontspanning en stressverlaging is de basis van een goede gezondheid!

 

Kijkje in de kas

Gerardo van Egmond van Indoorvolkstuin leid je graag rond door de biologische indoor volkstuintjes. En je kunt ook heerlijke biologische groente, fruit, brood, kruiden en andere producten ter plekke kopen. Neem een boodschappentas mee!

 

Mindfulness en rouwbegeleiding bij kinderen

Ieder op Eigen Wijze is de coachingspraktijk van Angela van Hees, voor kinderen, jongeren en hun ouders in Sassenheim. Vandaag staat op de markt naast het coachen, de mindfulnesstrainingen voor kinderen en jongeren en rouw -en verliesverwerking centraal.

 

Orthomoleculaire therapie

Altijd al willen weten wat dit voor jouw fitheid en gezondheid kan betekenen? 3 specialisten uit de Bollenstreek laten een film zien over Orthomoleculaire therapie, geven informatie, meten je vaten en natuurlijk kun je al je vragen stellen. En je kunt het boodschappenspel spelen!

 

* Mirjam Ruigrok van HartExperts uit Lisse

Mirjam is specialist én ervaringsdeskundige op het gebied van preventie en behandeling van hart- en vaatziekten. Heb je (risicofactoren voor) hart- en vaatziekten en wil je zelf aan de slag? Dan ben je bij haar aan het juiste adres! 

 

* Miranda Bakker van Switch Your Body uit Lisserbroek

Miranda specialiseert zich in burn-out klachten en vermoeidheid. Ons lichaam geeft de signalen, maar wij snappen dit niet. Als de dokter het niet meer weet, moet je er maar mee leren leven of het zit tussen je oren. Herkenbaar? Weet dan dat er desondanks nog genoeg te verbeteren valt aan jouw gezondheid. Tijdens een gratis kennismakingssessie bespreken we wat er mogelijk is.

 

* Yvonne Kuijpers van Your Natural Life uit Voorhout

Yvonne is gespecialiseerd in afvallen, omkeren Diabetes II, stress- en burnoutklachten en begeleiding bij de overgang. Op deze dag kan je bij haar informeren naar tips & tools om vitaal door de overgang te komen.

 

Voetreflexbehandeling

Carolinda van der Linden van Linreflex uit Noordwijkerhout geeft ontspannen voetreflex kennismakingsbehandelingen van 20 min.

 

Stoelmassage

Kom heerlijk ontspannen met de stoelmassages van Hildegard Huber-Riedinger. Hildegard heeft een praktijk voor Shiatsu en voetreflextherapie in Katwijk, met ook scholing in Quantum Touch en Dorn therapie.

 

Bootcamp voor kinderen

Trude Kuijt van True-D is beweegcoach in Katwijk. Ze geeft oa ouder/kind bootcamps en bootcamps voor oudere kinderen op het strand van Katwijk. Deze dag geeft zij bootcamp voor kinderen op het gras in de achterste kas!

 

Lezing Detox

Yolande van Bilderbeek is natuurgeneeskundig therapeut in Rijnsburg. Vandaag geeft zij een korte lezing over detoxen en kun je er al je vragen over stellen!

 

Stoelmassage & Lymfedrainage

In de achterste kas (bij de yoga) kun je op de stoel van ervaren Nicolette Mittelmeijer van Geomassage uit Noordwijk een heerlijke ontspanningsmassage ontvangen. Daarnaast geeft zij informatie over lymfedrainage (detoxen met de Lymphomed)!

 

en nog veel meer....

 

Koffie/thee is verkrijgbaar op het gezellige indoorterras van de kas!

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek

www.bewustbollenstreek.nl

Indoorvolkstuin Rijnsburg
Kanaalpad Noord West 1
2231 NX Rijnsburg


06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

Foto 96 Klik om te vergroten

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Bollenstreek