Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Gezond & Fit markt Bewust Bollenstreek (oa yoga in de kas!)
ZA 18 mei | 11.00-17.00 uur | Rijnsburg

Deelname is kosteloos | Entree + activiteiten gratis!


**Wil jij ook gezonder en fitter leven? Een vrijer, blijer gevoel?**

Kom naar onze markt in de gezellige kassen van Indoorvolkstuin in Rijnsburg. Het is er fijn toeven, ook met kinderen. Op een ontspannen manier inspireren professionals van Bewust Bollenstreek je. Gratis entree. Er is vooral veel te DOEN!

 

PROGRAMMA

 

Yogalessen op het gras

De hele dag door worden er in de achterste, rustige kas yogalessen op het gras gegeven!

45 minuten heerlijk ontspannen met:

Michelle Braams van Yogabeach

Esther Augustinus van YogaByEsther

Laurenne Caspers van Yogastudio Laurenne uit Rijnsburg

Twijfel je nog of yoga iets voor jou is? Doe een proefles mee en ervaar.

 

Ontspannen door Brainspotting

Wil jij blij, ontspannen en met minder stress door het leven gaan? Maak dan kennis met Lisette Goldman Coaching en Brainspotting. Tijdens deze interactieve dag biedt zij meerder keren een oefening aan waarbij je alvast kunt ervaren hoe deze methodiek voor jou kan werken.

 

In de keuken aan de slag

Neem een kijkje in de keuken van Voedingscoach Lisanne; haal je eigen groenten en fruit uit de kas en maak je een makkelijke gezonde maaltijd die je mee kan nemen naar huis! Tijdens het bereiden van de maaltijd legt Lisanne uit waarom deze maaltijd zo gezond is en kan je al je voedingsvragen stellen. Voor het bereiden van de maaltijd wordt een kleine vergoeding van € 5 gevraagd voor de ingrediënten.

 

Reiki

Marjon Hornung van Homeopathiepraktijk Hornung geeft ontspannende Reiki behandelingen. Ontspanning en stressverlaging is de basis van een goede gezondheid!

 

Kijkje in de kas

Gerardo van Egmond van Indoorvolkstuin leid je graag rond door de biologische indoor volkstuintjes. En je kunt ook heerlijke biologische groente, fruit, brood, kruiden en andere producten ter plekke kopen. Neem een boodschappentas mee!

 

Mindfulness en rouwbegeleiding bij kinderen

Ieder op Eigen Wijze is de coachingspraktijk van Angela van Hees, voor kinderen, jongeren en hun ouders in Sassenheim. Vandaag staat op de markt naast het coachen, de mindfulnesstrainingen voor kinderen en jongeren en rouw -en verliesverwerking centraal.

 

Orthomoleculaire therapie

Altijd al willen weten wat dit voor jouw fitheid en gezondheid kan betekenen? 3 specialisten uit de Bollenstreek laten een film zien over Orthomoleculaire therapie, geven informatie, meten je vaten en natuurlijk kun je al je vragen stellen. En je kunt het boodschappenspel spelen!

 

* Mirjam Ruigrok van HartExperts uit Lisse

Mirjam is specialist én ervaringsdeskundige op het gebied van preventie en behandeling van hart- en vaatziekten. Heb je (risicofactoren voor) hart- en vaatziekten en wil je zelf aan de slag? Dan ben je bij haar aan het juiste adres! 

 

* Miranda Bakker van Switch Your Body uit Lisserbroek

Miranda specialiseert zich in burn-out klachten en vermoeidheid. Ons lichaam geeft de signalen, maar wij snappen dit niet. Als de dokter het niet meer weet, moet je er maar mee leren leven of het zit tussen je oren. Herkenbaar? Weet dan dat er desondanks nog genoeg te verbeteren valt aan jouw gezondheid. Tijdens een gratis kennismakingssessie bespreken we wat er mogelijk is.

 

* Yvonne Kuijpers van Your Natural Life uit Voorhout

Yvonne is gespecialiseerd in afvallen, omkeren Diabetes II, stress- en burnoutklachten en begeleiding bij de overgang. Op deze dag kan je bij haar informeren naar tips & tools om vitaal door de overgang te komen.

 

Voetreflexbehandeling

Carolinda van der Linden van Linreflex uit Noordwijkerhout geeft ontspannen voetreflex kennismakingsbehandelingen van 20 min.

 

Stoelmassage

Kom heerlijk ontspannen met de stoelmassages van Hildegard Huber-Riedinger. Hildegard heeft een praktijk voor Shiatsu en voetreflextherapie in Katwijk, met ook scholing in Quantum Touch en Dorn therapie.

 

Bootcamp voor kinderen

Trude Kuijt van True-D is beweegcoach in Katwijk. Ze geeft oa ouder/kind bootcamps en bootcamps voor oudere kinderen op het strand van Katwijk. Deze dag geeft zij bootcamp voor kinderen op het gras in de achterste kas!

 

Lezing Detox

Yolande van Bilderbeek is natuurgeneeskundig therapeut in Rijnsburg. Vandaag geeft zij een korte lezing over detoxen en kun je er al je vragen over stellen!

 

Stoelmassage & Lymfedrainage

In de achterste kas (bij de yoga) kun je op de stoel van ervaren Nicolette Mittelmeijer van Geomassage uit Noordwijk een heerlijke ontspanningsmassage ontvangen. Daarnaast geeft zij informatie over lymfedrainage (detoxen met de Lymphomed)!

 

en nog veel meer....

 

Koffie/thee is verkrijgbaar op het gezellige indoorterras van de kas!

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek

www.bewustbollenstreek.nl

Indoorvolkstuin Rijnsburg
Kanaalpad Noord West 1
2231 NX Rijnsburg


06 22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

juli 2019

Bewuste wandeling: Delen

ZA 06 jul 10.30 uurevenement
Bewuste wandeling: Delen

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert Bewust Bollenstreek een bewuste wandeling. Deze maand is het thema Delen! Met picknick in de duinen van Katwijk.
Bewust Bollenstreek
Annette Oppenberg en Mirjam van der PoelKatwijk
Ondernemerscafé | Ontmoeten & Duurzaam shoppen

DI 16 jul 19.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé | Ontmoeten & Duurzaam shoppen

Onze aangesloten ondernemers, aspirant-leden, maar ook bewuste ondernemers die (nog) niet zijn aangesloten zijn van harte welkom bij ons maandelijks ondernemerscafé! Dit keer in teken van ontmoeten en duurzaam shoppen bij Lemon Hill in Lisse.
Bewust BollenstreekLisse
Zomerweekend Zelfliefde, vóór vrouwen dóór vrouwen

DO 25 jul 18.00 uurretraite
Zomerweekend Zelfliefde, vóór vrouwen dóór vrouwen

In prachtige omgeving word je uitgenodigd terug te komen bij jezelf, te groeien in zelfliefde. Met: hatha en nidra yoga, opstellingen, mindful walk, dansen, ademtherapie, massage/voetreflex (optie). Gun jezelf een ontspannen Zomerweekend Zelfliefde!
Bewust Bollenstreek
Esther Augustinus en Angela RoelenNoordwijkerhout

september 2019

Leeskring De Keuze van Edith Eva Eger

VR 06 sep 10.30 uurevenement
Leeskring 'De Keuze' van Edith Eva Eger

Lees je ook graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe mee met onze leeskring in boekhandel Grimbergen in Lisse!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenLisse
Pamela Kribbe lezing: Je zielspad herkennen!

ZA 14 sep 13.30 uurlezing
Pamela Kribbe lezing: Je zielspad herkennen!

Welke diepe verlangens heb jij? Herken je zielspad via je gevoelens! Pamela Kribbe geeft gechannelde boodschap door van Jeshua. We zijn heel blij dat zij naar de Bollenstreek komt. Ze beantwoordt ook (gechanneld) vragen uit het publiek!
Bewust Bollenstreek
kaarten via: De Muze!Noordwijk
Bijzondere Filmavond: Mantra: sounds into silence. Met muzikale verrassing!

WO 25 sep 19.00 uurfilm
Bijzondere Filmavond: Mantra: sounds into silence. Met muzikale verrassing!

Prachtige, muzikale film die inspireert om verbinding te maken met je zelf en bewust te leven vanuit je hart. Na afloop muzikale verrassing met Pieter Scheffe en Kelly Verbeek! En natuurlijk napraatcafé in de foyer.
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenNoordwijk

oktober 2019

Bewuste Wandeling Wat leeft er in de Noordzee?

ZA 05 okt 10.30 uurevenement
Bewuste Wandeling Wat leeft er in de Noordzee?

Iedere eerste zaterdag van de maand wandelen we op wisselende locatie en met wisselend thema. Fijn om al wandelend anderen te ontmoeten die, net als jij, ook bewuster willen leven!
Bewust Bollenstreek
Moedertje Groen (Tessa Yanover)Noordwijk
Ondernemerscafé mét workshop Facebook! Ook voor niet-aangesloten ondernemers!

DO 17 okt 10.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé mét workshop Facebook! Ook voor niet-aangesloten ondernemers!

Speciaal ondernemerscafé, voor aangesloten én niet-aangesloten bewuste ondernemers. Samen sparren, ontmoeten, delen, verbinden, leren en groeien in ondernemerschap. Mét workshop Facebook door Marjolein van Hazius Media!
Bewust Bollenstreek
Inspirator Angela RoelenLisse
Leeskring Time bender van Tijn Touber

VR 18 okt 10.30 uurevenement
Leeskring 'Time bender' van Tijn Touber

Lees je ook graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe mee met onze leeskring in boekhandel Grimbergen in Lisse!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenLisse
Bewust Bollenstreek middag: De reis van de held, met Tijn Touber en Dennis Kivit!

ZO 27 okt 14.00 uurevenement
Bewust Bollenstreek middag: De reis van de held, met Tijn Touber en Dennis Kivit!

Bewust Bollenstreek organiseert een bijzondere middag vol muziek, inspiratie en meditatie. Met Tijn Touber & Dennis Kivit. Ontdek de held in jezelf! Op een bijzondere locatie: de Soefitempel in Katwijk!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenKatwijk aan Zee
Foto 96 Klik om te vergroten

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek