Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Marokkaans koken
ZO 26 mei | 14.30-20.00 uur | Lisse

40,00 | Later aanschuiven om mee te eten kan ook. EUR 25,- per persoon. Vanaf 17.00u.


Workshop Marokkaans koken in Lisse

Op zondag 26 mei geef ik een workshop Marokkaans koken bij Stichting Kooksaam in Lisse.

De Marokkaanse keuken is een kleurrijke en fascinerende keuken. Waarin al je zintuigen geprikkeld worden door de geuren van gember, kaneel, koriander, ras el hanout en komijn. Dit is maar een kleine greep van de kruiden uit de Marokkaanse keuken.  Een Marokkaanse maaltijd staat over het algemeen niet binnen een half uur op tafel. Het geheim van deze keuken is slow cooking. Alle maaltijden worden met zorg en geduld gemaakt. Ik ben zelf Marokkaanse dus ik ben opgegroeid met tajines, cous cous harira, vers gebakken brood, koekjes en nog veel meer. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor. Al die geuren, kleuren en verse ingrediënten! Heerlijk!

Kosten en tijden

Workshop begint om 14.30uur bij Kooksaam in Lisse.  De kosten voor de workshop bedragen EUR 40,00 per persoon exclusief drankjes. Daarnaast is er plek voor 10 mensen om later aan te schuiven, hiervoor zijn de kosten EUR 25,00 exclusief drankjes. De opbrengsten van de drankjes gaan naar Stichting Kooksaam. Bij ontvangst drinken we samen een kopje Marokkaanse thee, deze is in de prijs inbegrepen.

Er is plek voor 10 personen.

Het eten is deze keer niet vega/n. Heb je interesse hierin, laat het me weten.

Heb je vragen, stel ze gerust. Wil je je aanmelden dat kan via mail of telefoon. Je aanmelding staat vast na ontvangst van de betaling.

 

 

Informatie + Aanmelden » voedingsdeskundige | Esma Mejdoubi

gezondmetesma.nl
Bekijk Facebook event

Lisse
Heereweg 460
2161DH Lisse

Esma Mejdoubi
0617399624/0617399624
mail AT gezondmetesma DOT nl

Meer agenda van voedingsdeskundige en leefstijl coach