Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Mandala (schilderen) dotten op steen
VR 17 mei | 19.30-22.30 uur | Noordwijkerhout

30,00 | Incl materialen hapje & een drankje


Creatieve energie wil lekker stromen en het kan het helemaal niks schelen of het mooi wordt of niet, het gaat om lekker bezig zijn het resultaat loslaten. Dat is wat ik tegenkom in creativiteit en ik wil het met anderen delen. 

Dus laat je aansteken door mij, inspireren. 

Even lekker je hoofd op vakantie sturen om je handen en gevoel te laten spreken. Een paar jaar geleden raakt ik geïnspireerd door het werk van Elsbeth Mclean. Zij is de koning van de Dottechniek. Ze maakt prachtige mandala’s op stenen. Ik geef mijn eigen draai aan wat zij doet !op van alles, lampen kastjes vazen en oude foto prints. Het is voor mij heel makkelijk me erin te verliezen.

Mijn wens is dit door te geven in mijn creatieve experience, de Mandala dotting workshop. Ik leer je de dotting techniek en de basis van de mandala. Dotten is een hele meditatieve manier van schilderen. Waarbij je in het schilder proces allerlei dingen tegen kunt komen, het is een hele leuk manier van jezelf leren zien en kennen. We maken de mandala's op steen, die je dan natuurlijk ook mee naar huis neemt. Het is super leuk om te doen en niet heel moeilijk om te leren !  Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. Kom jij ook !!  Er passen 7 deelnemers aan tafel, geef je dus tijdig op ! love Essie 

Informatie + Aanmelden » Essie Rademakers

www.essierademakers.nl

Home @ Essie
Hofzichtlaan, 6
2211 PR Noordwijkerhout

Essie Rademakers
06 12699905
11haak AT gmail DOT com