Zomerweekend Zelfliefde, vóór vrouwen dóór vrouwen
DO 25 juli | 18.00-18.00 uur | Noordwijkerhout

t/m zondag 28 juli 13.00u
385,00 incl. BTW eigen tent, 335 als je boekt vóór 15 april
425,00 incl. BTW gedeeld chalet, 375 als je boekt vóór 15 april


ZOMERWEEKEND ZELFLIEFDE

vóór vrouwen dóór vrouwen

In de mooie natuur van de duin- en bollenstreek nodigen wij je graag uit om terug te komen bij jezelf. Kom je meegroeien in zelfliefde? In een groep vrouwen mag je jezelf ontmoeten, gewoon zoals je bent en ten diepste ervaren dat dat precies goed is. Samen komen we tot meer zelfinzicht, maken we stappen in zelfacceptatie én vieren we iedere stap die we zetten in zelfliefde. Gun jezelf een Zomerweekend vol Zelfliefde!

Aankomen, verstillen, bewegen, yoga, dansen, inspireren, luisteren, genieten van gezonde en pure maaltijden, leren, verzachten, in je kracht komen, wandelen, gesprekken, zwemmen, slapen, wakker worden, eten, verteren, momenten van samen en van alleen. Als de golvende bewegingen van de zee, ervaren we de golvende bewegingen van het leven. De kunst is mee te bewegen en steeds weer durven afstemmen wat nodig is én daar gehoor aan durven geven.

Dit Zomerweekend Zelfliefde wordt door vrouwen van Bewust Bollenstreek georganiseerd

en gedragen door Esther Augustinus (YogaByEsther) en Angela Roelen (LiefdeWerk/Bewust Bollenstreek).

PROGRAMMA

Donderdag 25 juli

 • 18.00-20.00u aankomen, kennismaken met de locatie en met elkaar (met thee en lekkers) en je tentje opzetten.
 • 20.00u-22.00u startkring liefde met: ontmoeting, meditatie, verlangen
 • 23.00 sweet dreams

Vrijdag 26 juli

 • 8.15-9.45u yoga
 • 10.00u ontbijt
 • 11.00u keuze uit: een massage van Nicolette of een voetreflexbehandeling van Diana (optioneel), een sessie ademtherapie of reiki van Esther of een coaching sessie van Angela (inbegrepen) of vrije tijd 
 • 13.00u lunch
 • 14.00u workshop Opstellingen “Zelfliefde” van Angela
 • 17.00u ontspannen vrije tijd
 • 18.00u diner
 • 20.00u dansworkshop “Bewegen vanuit Zelfliefde” van Corrie
 • 22.00u vrije tijd voor een gesprek, stilte, avondwandeling, lezen..
 • 23.00u sweet dreams

Zaterdag 27 juli

 • 8.15-9.45u yoga
 • 10.00u ontbijt
 • 11.00u keuze uit: een massage van Nicolette of een voetreflexbehandeling van Diana (optioneel), een sessie ademtherapie of reiki van Esther of een coaching sessie van Angela (inbegrepen) of vrije tijd
 • 13.00u lunch
 • 14.00u Mindful Walk aan zee van Esther en, wellicht, een duik in zee
 • 18.00u diner (bij mooi weer picknick aan het strand)
 • 20.00u yoga nidra op het gras
 • 22.00u vrije tijd voor een gesprek, stilte, avondwandeling, lezen…
 • 23.00u sweet dreams

Zondag 28 juli

 • 8.15-9.45u yoga
 • 10.00u ontbijt
 • 11.00u keuze uit: een massage van Nicolette of een voetreflexbehandeling van Diana (optioneel), een sessie ademtherapie of reiki van Esther of een coaching sessie van Angela (inbegrepen) of je spullen inpakken
 • 12.30u slotkring liefde

Over Esther, de yogalessen en de Mindful Walk

Een zachte yogales van Esther Augustinus om de dag te starten (klein hapje vooraf). Niet te vroeg, want we vinden dat ook dat ontspannen mag zijn. Ook als je nog geen ervaring hebt met yoga, weet Esther je mee te nemen in de helende bewegingen, die je dichter bij jezelf brengen.

Hatha yoga betekent het in balans brengen van lichaam en geest, van gevoel en verstand. Hatha yoga richt zich op de lichaamshoudingen en de ademhaling en dit heeft zo weer zijn uitwerking op de geest. Tijdens de Hatha yoga word je uitgenodigd om je kracht vanuit zachtheid te laten ontstaan. Elke houding wordt gedragen op de beweging van de ademhaling. In de beweging van de ademhaling en de houdingen zal je jouw eigen stilteplek vinden. In het lichaam is meer op te merken dan alleen de bewegingen, we hebben ook gedachten, er zijn stemmingen, emoties en allerlei andere innerlijke reacties. Wanneer we stiller en met meer aandacht gaan bewegen ontvouwt zich een heel spectrum aan waarnemingen die ons kunnen verrassen.

“Je kunt je leven vergelijken met een fles, gevuld met water en zand, die steeds heen en weer bewogen wordt. In de hectiek van elke dag word je ‘troebel’ en ben je niet altijd meer in staat om duidelijk te zien of heldere beslissingen te nemen. Om de beslissing te nemen om in stilte te verblijven is een moedige stap. Uit angst rennen we er liever van weg. Maar wanneer je samen stil bent, moedigt dit aan om door de onrust heen het stilte plekje in jezelf te ontdekken. De stilte is een poort naar diepere waarheden, het relativeert, brengt ontspanning, harmoniseert en geeft rust. Daar vind jij je Zelf, je verlangens, je dromen en creativiteit. Voel hoe je gedachten en emoties door je lichaam trekken en kijk ernaar. De storm gaat vanzelf liggen. Het zand zakt vanzelf naar de bodem.”

Meer informatie over Esther Augustinus en YogaByEsther

 

Over Angela en de workshop Opstellingen “Zelfliefde”

We gaan de liefde doen stromen met deze workshop van Angela Roelen met het bijzondere werken met Opstellingen, van waaruit altijd weer de verbinding blijkt met elkaar. We herstellen het contact met ons innerlijk kind, onze innerlijke rust en ons zielsverlangen. We ont-dekken wat we (tot nu toe) nog niet konden accepteren om ook dát in liefde te ontvangen. Tijd voor heling.

“Pas als de liefde stroomt in jou, kan het onvoorwaardelijk overstromen naar anderen en in alles wat je doet. Dat is LiefdeWerk. Ik breng graag mensen bij elkaar en begeleid vanuit zachtheid en bedding. Wat wordt er bij jou nog niet gezien? Wat mag er nog niet zijn? Wat weerhoudt jou (tot nu toe) om jezelf te accepteren, helemaal. Juist als we de stukken durven omarmen, die we vaak in onszelf afwijzen, uit angst om door anderen afgewezen te worden, komen we bij ‘het goud’. Juist dáár zit een enorme kracht, ontdek je je talenten en je zielsverlangen. Het verwondert me altijd weer om dit mee te ontdekken met anderen.“

Naast LiefdeWerk, waar zij werkt als coach en opsteller, is Angela de inspirator van Bewust Bollenstreek en organiseert tal van evenementen in de Bollenstreek. Ze brengt graag groepen mensen samen om zo liefdewerk te verspreiden.

Meer informatie over Angela Roelen en haar LiefdeWerk

 

Over Corrie en de dansworkshop “Bewegen vanuit Zelfliefde”

In de Open Floor workshop van Corrie Drijver gaan we op zoek naar de beweging en de dans van het loslaten. Vaak zijn we zo streng voor onszelf, moeten we veel, mogen we iets niet, 'schieten' we in ons hoofd, houden we vast.. 

Hoe is het als je dat 'vaste' in beweging brengt? Gaat ontdekken hoe je van vast naar vloeiend & ontspannen kunt bewegen. Met liefde en aandacht voor jezelf je lichaam kunt ervaren. 

Hoe is het als je helemaal expressie mag geven aan dat wat van binnenuit geleefd en bewogen wil worden? Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op de dansvloer!

Meer informatie over Corrie Drijver en haar Open Floor lessen

 

Over Nicolette en de massage (optioneel)

Een Geomassage van Nicolette Mittelmeijer staat voor gezondheid, energie en ontspanning.
Voel je behoefte om weer thuis te komen bij jezelf, je lichaam weer te voelen, je gedachten even stil en een sterk innerlijk gevoel van tevredenheid, dankbaarheid en liefdeskracht te ervaren?
Gun jezelf dan in dit weekend een ontspannen, energetische en helende massage. Met liefde en aandacht voelt Nicolette precies wat jouw lichaam in het moment nodig heeft en geef je jezelf een liefdevol cadeau. Beleef een uur met jezelf in liefde. € 60 voor een uur.

Meer informatie over Nicolette Mittelmeijer en Geomassage

 

Over Diana en de voetreflexbehandeling (optioneel)

"Het beste medicijn is jouw zelfherstellend vermogen". In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Alle organen en lichaamsdelen staan in directe verbinding met de reflexzones. Door het behandelen van deze zones wordt de energiedoorstroming via de meridianen en het zelfherstellend vermogen gestimuleerd. Daarmee komt het lichaam in balans en is de liefde voor jezelf weer voelbaar. € 65 voor een uur.

Van tevoren ontvang je per mail een korte vragenlijst van Diana, zodat zij de behandeling precies kan afstemmen op wat er nodig is.

Meer informatie over Diana Buskens en MeriDiaan

 

Over Petra en de pure, gezonde maaltijden

Petra Camphens van Vega(n} Food komt ook uit de Bollenstreek (Hillegom). Ze houdt echt van lekker eten én van koken, maar dan wel puur, zoveel mogelijk biologisch én vega(n)! Ze maakt fantastisch zelfgemaakt brood, overheerlijke kruidenboter, zalige zomersoepjes, tongstrelende (hartige) taarten, fijngekruide hummus, om maar wat te noemen… Haar kookkunsten krijgen steeds meer bekendheid binnen Bewust Bollenstreek. Het zal je aan niets ontbreken. We zijn heel blij dat zij ons gaat verwennen tijdens dit weekend! Ook dát is zelfliefde.

 

Over de locatie Healjezelf

We zijn te gast op een prachtige vrijstaande locatie met de passende naam Healjezelf in Noordwijkerhout. Een fijne ruimte voor de yogalessen en de workshops, maar ook om met elkaar te eten. Het is 10 minuten rijden naar het strand van Langevelderslag. Rondom de locatie is een grote tuin, waar je je eigen kleine tentje kunt opzetten. Wil je graag een tentje lenen of delen? Dat kun je aangeven in het inschrijfformulier. Samen zoeken we naar mogelijkheden.

Een andere overnachtingsmogelijkheid is om het houten chalet in de tuin te delen met 3 andere vrouwen. Met 2 stapelbedden en een keukenblokje in sfeervolle, rustieke setting. Dan hoef je alleen je slaapzak of dekbed mee te nemen, een kussensloop en eventueel je eigen kussen.

In de tuin is het heerlijk toeven, op het gras of het knusse terras. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Er zijn 2 wc’s en een ruime douche. En, er is een buitendouche! Heerlijk om daar in de zomer gebruik van te maken.

Kijk hier voor een filmpje van de locatie van Healjezelf!

 

Praktisch

Data: 25 t/m 28 juli, max. 12 vrouwen (4 in chalet, 8 in eigen/geleend/gedeeld tentje)

Prijs, incl. alle gezonde vega maaltijden, tussendoortjes, onbeperkt thee, toeristenbelasting:

€ 335 als je overnacht in een tentje, als je boekt vóór 15 april. Daarna: € 385 incl btw.

€ 375 als je overnacht in het gedeeld chalet, als je boekt vóór 15 april. Daarna: € € 425 incl btw.

Schrijf je hieronder in (en stel je vragen..). Je ontvangt een bevestiging, de factuur en een korte vragenlijst. Betaling binnen 14 dagen per iDeal. Na ontvangst van betaling is je deelname aan het Zomerweekend Zelfliefde definitief.

Fijn om elkaar te ont-moeten! Voel je vrij!

Esther en Angela

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek | Esther Augustinus en Angela Roelen

www.bewustbollenstreek.nl
Bekijk Facebook event

Healjezelf
Herenweg 416
2211 VJ Noordwijkerhout

Esther Augustinus en Angela Roelen
06 22329846 (Angela)/06 36339633 (Esther)
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Ik schrijf me in voor Zomerweekend Zelfliefde, vóór vrouwen dóór vrouwen - DO 25 juli 2019 | Noordwijkerhout

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

juni 2019

Bewuste Wandeling in Liefde

ZA 01 jun 10.30 uurevenement
Bewuste Wandeling in Liefde

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseren we een Bewuste Wandeling, met steeds een ander thema en andere begeleider. De sfeer is altijd warm en uitnodigend. Deze maand een wandeling in teken van De Liefde met Angela Roelen!
Bewust Bollenstreek
Begeleider: Angela Roelen (inspirator en LiefdeWerker)Noordwijk
Ondernemerscafé SPEEDDATE: Leer je collegas kennen!

DO 06 jun 10.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé SPEEDDATE: Leer je collega's kennen!

Behoefte aan inspiratie, verbinding, ontmoeting, samenwerking? Leer je collega's kennen tijdens een speeddate! Ook als jij, bewuste ondernemer, (nog) niet aangesloten bent bij Bewust Bollenstreek, ben je van harte welkom!
Bewust BollenstreekRijnsburg
Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 10 lessen

DI 25 jun 20.30 uurTheatercursus
Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 10 lessen

Leer jezelf spelenderwijs kennen én plezier maken met een cursus Theater Improvisatie van Bewust Bollenstreek! VOL! Je kunt je wel op de wachtlijst laten zetten voor het volgende blok van 10 lessen.
Bewust BollenstreekLisse

juli 2019

Ondernemerscafé | Ontmoeten & Duurzaam shoppen

DI 16 jul 19.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé | Ontmoeten & Duurzaam shoppen

Onze aangesloten ondernemers, aspirant-leden, maar ook bewuste ondernemers die (nog) niet zijn aangesloten zijn van harte welkom bij ons maandelijks ondernemerscafé! Dit keer in teken van ontmoeten en duurzaam shoppen bij Lemon Hill in Lisse.
Bewust BollenstreekLisse

september 2019

Leeskring De Keuze van Edith Eva Eger

VR 06 sep 10.30 uurevenement
Leeskring 'De Keuze' van Edith Eva Eger

Lees je ook graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe mee met onze leeskring in boekhandel Grimbergen in Lisse!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenLisse
Pamela Kribbe

ZA 14 sep 13.30 uurlezing
Pamela Kribbe

Welke diepe verlangens heb jij? Herken je zielspad via je gevoelens! Pamela Kribbe geeft gechannelde boodschap door van Jeshua. We zijn heel blij dat zij naar de Bollenstreek komt. Ze beantwoordt ook (gechanneld) vragen uit het publiek!
Bewust Bollenstreek
kaarten via: De Muze!Noordwijk

oktober 2019

Ondernemerscafé voor geïnteresseerde ondernemers!

DI 01 okt 10.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé voor geïnteresseerde ondernemers!

Ben jij bewust ondernemer en heb je interesse om aan te sluiten bij Bewust Bollenstreek? Maak vrijblijvend kennis en laat je informeren tijdens dit speciale ondernemerscafe voor geïnteresseerde ondernemers.
Bewust Bollenstreek
Inspirator Angela RoelenLisse
Bewuste Wandeling Wat leeft er in de Noordzee?

ZA 05 okt 10.30 uurevenement
Bewuste Wandeling Wat leeft er in de Noordzee?

Iedere eerste zaterdag van de maand wandelen we op wisselende locatie en met wisselend thema. Fijn om al wandelend anderen te ontmoeten die, net als jij, ook bewuster willen leven!
Bewust Bollenstreek
Moedertje Groen (Tessa Yanover)Noordwijk
Foto 90 Esther Augustinus en Angela Roelen Foto 91 Esther Augustinus en Angela Roelen Foto 92 Esther Augustinus en Angela Roelen Klik om te vergroten

Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek