Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewust Bollenstreek Wandeling
ZA 06 april | 10.30-12.30 uur | Noordwijk

Deelname is kosteloos |


Ga je mee buiten spelen??

 

De wandeling van zaterdag 6 april is echt voor iedereen. Of je nu jong, klein, oud of groot bent,  Marieke Kerkvliet-Smits neemt ons allemaal mee.

 

Het schept vreugde om naar je (klein)kind te kijken als het aan het spelen is. Onbevangen, nieuwsgierig, energiek en fantasierijk kunnen kinderen opgaan in hun spel.

Kwaliteiten die wij misschien wel een beetje vergeten zijn. Door samen met je kind te spelen verbind je je met hun leef- en fantasiewereld om zo ook het kind in jezelf wakker te maken.

Huppelen of touwtje te springen, verstoppertje of tikkertje te spelen. Herontdek het kind in jezelf en kom fijn samen buiten spelen. Al wandelend onderzoeken we nieuwsgierig de natuur waar we doorheen lopen en voeren samen met de kinderen opdrachtjes uit.

 

Het is een uitnodiging om meer te gaan spelen. Dus neem jezelf en je kind of kleinkind mee op dit wandelavontuur.

 

Zonder kind ben je uiteraard ook van harte welkom!! We zijn nooit te oud om plezier te maken en er is altijd iemand die met je meespeelt.

 

Begeleider

 

Elke eerste zaterdag van de maand is er een wandeling met verrassende thema's onder begeleiding van een van de professionals van het platform Bewust Bollenstreek. De wandeling wordt dit keer begeleid door Marieke Kerkvliet-Smits (Kindercoach)

Zij rijdt met haar stoere bus door de Bollenstreek om kinderen en ouders te ondersteunen. O.a. door het organiseren van theekransjes en Rots- en Watertrainingen. Op de agenda van Bewust Bollenstreek vind je hier meer informatie over.

 

Praktisch

 

We verzamelen om 10.30u op het parkeerterrein van de Duindamseslag (gratis parkeren). Van daaruit vertrekken we om te spelen en te wandelen door de duinen en langs de zee.

Rond 12.00u zijn we terug en is er gelegenheid om bij restaurant de Duinrand een glaasje limonade of ijsje, een kopje koffie of thee te nuttigen (voor eigen rekening) tot 12.30u. De wandeling is gratis. Leuk als je ook komt!

Fijn als je in het FBevenement aangeeft én hieronder aanmeldt, maar op het laatste moment aansluiten kan altijd. In de duinen en aan zee is er altijd ruimte genoeg!

Informatie + Aanmelden » Bewust Bollenstreek | Marieke Kerkvliet-Smits

www.bewustbollenstreek.nl
Bekijk Facebook event

Parkeerterrein Duindamseslag

2204 Noordwijk

Marieke Kerkvliet-Smits
0646380129
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Ik schrijf me in voor Bewust Bollenstreek Wandeling - ZA 06 april 2019 | Noordwijk

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Bollenstreek

juni 2019

Bewuste Wandeling in Liefde

ZA 01 jun 10.30 uurevenement
Bewuste Wandeling in Liefde

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseren we een Bewuste Wandeling, met steeds een ander thema en andere begeleider. De sfeer is altijd warm en uitnodigend. Deze maand een wandeling in teken van De Liefde met Angela Roelen!
Bewust Bollenstreek
Begeleider: Angela Roelen (inspirator en LiefdeWerker)Noordwijk
Ondernemerscafé SPEEDDATE: Leer je collegas kennen!

DO 06 jun 10.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé SPEEDDATE: Leer je collega's kennen!

Behoefte aan inspiratie, verbinding, ontmoeting, samenwerking? Leer je collega's kennen tijdens een speeddate! Ook als jij, bewuste ondernemer, (nog) niet aangesloten bent bij Bewust Bollenstreek, ben je van harte welkom!
Bewust BollenstreekRijnsburg
Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 10 lessen

DI 25 jun 20.30 uurTheatercursus
Theater Improvisatie Bewust Bollenstreek, 10 lessen

Leer jezelf spelenderwijs kennen én plezier maken met een cursus Theater Improvisatie van Bewust Bollenstreek! VOL! Je kunt je wel op de wachtlijst laten zetten voor het volgende blok van 10 lessen.
Bewust BollenstreekLisse

juli 2019

Ondernemerscafé | Ontmoeten & Duurzaam shoppen

DI 16 jul 19.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé | Ontmoeten & Duurzaam shoppen

Onze aangesloten ondernemers, aspirant-leden, maar ook bewuste ondernemers die (nog) niet zijn aangesloten zijn van harte welkom bij ons maandelijks ondernemerscafé! Dit keer in teken van ontmoeten en duurzaam shoppen bij Lemon Hill in Lisse.
Bewust BollenstreekLisse
Zomerweekend Zelfliefde, vóór vrouwen dóór vrouwen

DO 25 jul 18.00 uurretraite
Zomerweekend Zelfliefde, vóór vrouwen dóór vrouwen

In prachtige omgeving word je uitgenodigd terug te komen bij jezelf, te groeien in zelfliefde. Met: hatha en nidra yoga, opstellingen, mindful walk, dansen, ademtherapie, massage/voetreflex (optie). Gun jezelf een ontspannen Zomerweekend Zelfliefde!
Bewust Bollenstreek
Esther Augustinus en Angela RoelenNoordwijkerhout

september 2019

Leeskring De Keuze van Edith Eva Eger

VR 06 sep 10.30 uurevenement
Leeskring 'De Keuze' van Edith Eva Eger

Lees je ook graag? Boeken in de filosofie, esoterie, psychologie? Wil je het leven doorgronden? Vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Doe mee met onze leeskring in boekhandel Grimbergen in Lisse!
Bewust Bollenstreek
Angela RoelenLisse
Pamela Kribbe

ZA 14 sep 13.30 uurlezing
Pamela Kribbe

Welke diepe verlangens heb jij? Herken je zielspad via je gevoelens! Pamela Kribbe geeft gechannelde boodschap door van Jeshua. We zijn heel blij dat zij naar de Bollenstreek komt. Ze beantwoordt ook (gechanneld) vragen uit het publiek!
Bewust Bollenstreek
kaarten via: De Muze!Noordwijk

oktober 2019

Ondernemerscafé voor geïnteresseerde ondernemers!

DI 01 okt 10.00 uurnetwerkbijeenkomst
Ondernemerscafé voor geïnteresseerde ondernemers!

Ben jij bewust ondernemer en heb je interesse om aan te sluiten bij Bewust Bollenstreek? Maak vrijblijvend kennis en laat je informeren tijdens dit speciale ondernemerscafe voor geïnteresseerde ondernemers.
Bewust Bollenstreek
Inspirator Angela RoelenLisse
Bewuste Wandeling Wat leeft er in de Noordzee?

ZA 05 okt 10.30 uurevenement
Bewuste Wandeling Wat leeft er in de Noordzee?

Iedere eerste zaterdag van de maand wandelen we op wisselende locatie en met wisselend thema. Fijn om al wandelend anderen te ontmoeten die, net als jij, ook bewuster willen leven!
Bewust Bollenstreek
Moedertje Groen (Tessa Yanover)Noordwijk
Ademtherapie Astrologie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Bollenstreek