Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Alles is Energie! Kom voelen tijdens deze lezing over (Familie)Opstellingen!
WO 22 mei | 19.30-21.30 uur | Lisse

Gratis | Vrijwillige bijdrage koffie/thee


Alles is energie! Jij, je moeder, je grootmoeder, je overgrootmoeder, je betovergrootmoeder... maar ook je werk, je verlangen, geld, ziekte, je lichaam... Hoe verhoudt zich dat? Mag alles er zijn, gewoon zoals het is? Of wordt er iets niet gezien, niet gevoeld, niet gehoord? Zijn er verborgen verhalen?

 

Tijdens deze ontspannen avond bij boekhandel Grimbergen, neem ik je graag mee in het bijzondere werken met energie: (Familie)opstellingen. Ik leg meer uit over deze therapeutische methode, ooit ontwikkeld door Bert Hellinger en geef praktische voorbeelden vanuit mijn praktijk LiefdeWerk. Als je altijd al nieuwsgierig bent geweest naar (Familie)opstellingen, kun je deze avond er laagdrempelig kennis mee maken én al je vragen stellen!

 

Het wordt ook wel systemisch werk genoemd. Hoe mensen zich verhouden met elkaar, is als een systeem. In een familie, als een familiesysteem. Als de rangorde in het systeem klopt, de verbindingen kloppend zijn, als alles gezien en gevoeld wordt, gewoon zoals het is, dan komt het systeem tot rust. Dan voel je dat de energie in zo'n familiesysteem klopt.

Maar stel je voor dat in een samengesteld gezin, de plek van de moeder wordt vervangen door de stiefmoeder en de vader net doet alsof de moeder niet bestaat.  De kinderen voelen dat dat niet klopt, terwijl er door de vader en stiefmoeder wordt gedaan alsof dat wel zo is. Dit kan zorgen voor stagnatie van energie, een blokkade. Dit heeft zijn weerslag op het hele systeem. Er is meestal één zogenaamde zwakke schakel. Het meest gevoelige kind kan (onbewust) de last van de hele familie gaan dragen. Zomaar een voorbeeld...

 

Het werken met Familieopstellingen kan zowel individueel als in groepen. In groepen wordt gewerkt met zogenaamde representanten. Als representant voel je de energie van degene op wiens plek je staat. Je krijgt ook informatie door. Als een medium. Ja, dat kan iedereen! Het werken met Opstellingen heeft mijn kijk op het leven drastisch veranderd. Het heeft me laten zien dat we allemaal verbonden zijn. Als we maar willen voelen. Want dát is het werken met Opstellingen, één grote oefening in VOELEN! Het enige wat we nodig hebben is ons lichaam als instrument.

En hoe zit dat met ziekte, je zielsverlangen, je werk.... Ook dit soort 'thema's' is energie en kun je dus ook VOELEN! Wat al dat voelen brengt? Niet alleen inzicht, maar vooral ook heling, op zielsniveau! Het is een krachtig middel dat je de mogelijkheid geeft tot persoonlijke groei. Ik noem het innerlijk opruimwerk. Het geeft ruimte voor jeZELF!

Kom je ook? Aanmelden bij Boekhandel Grimbergen: in de winkel of via infogrimbergenboeken.

We maken er een ontspannen avond van. Mensen die me al een tijdje kennen, weten dat het altijd laagdrempelig en interactief is. Dus met praktijkvoorbeelden, kleine oefeningen in voelen, en ik leer je zelfs hoe je een eenvoudige oefening thuis kunt doen. 19.30u ontspannen inloop, lezing tot 21.00u, gelegenheid tot persoonlijke vragen tot 21.30u. Leuk als je in het Facebook evenement aangeeft, dat je komt! Op het laatste moment toch nog komen, kan altijd! Je bent welkom.

 

Over mij:

In mijn praktijk LiefdeWerk in Lisse begeleid ik volwassenen en jongeren naar een leven vanuit authenticiteit. Verbinding met wie je bent, wat je wilt, wat je doet. Dan stroomt de liefde. En dáár doe ik het voor.

Heb je interesse in een individuele opstelling? Dat kan op afspraak.

 

Pas als de energie (liefde) stroomt in jou, kan het onvoorwaardelijk overstromen naar anderen en in alles wat je doet.

Dát is LiefdeWerk!

Informatie + Aanmelden » LiefdeWerk | Angela Roelen

www.liefdewerk.info
Bekijk Facebook event

Grimbergen Boekhandel
Heereweg 237 ('t Vierkant)
2161 BG Lisse

Angela Roelen
06 22329846
angela AT liefdewerk DOT info

Meer agenda van LiefdeWerk