Healjezelf intensive 2 daagse
ZA 28 september | 10.00-17.00 uur | Noordwijkerhout

28 september 2019 t/m 29 september 2019 |
195,00


Een heel weekend voor jezelf, met als thema Lente.  De lente nodigt je uit om het oude los te laten en fris en nieuw te beginnen. Te ontwaken en nieuwe ideén te laten groeien en bloeien.

Verbonden ademwerk is een heel natuurlijke manier om weer ruimte in jezelf te maken. Een actieve en intense ademvorm die je helpt om in je lichaam te komen. Om oude pijn, stress en blokkades los te gaan laten.  Het kan fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel bij jouw op al deze verschillende lagen gaan werken. Inzicht krijgen in jouw verkrampingen en overlevingspatronen. Door te ontladen kan je levenenergie weer vrij gaan stromen. Je zal jezelf vrijer en meer ontspannen voelen. 

Met meerdere ademsessies, dans, meditatie, sharen, verbinden, soulretreval ( oud sjamanistisch ritueel ). We gaan samen de diepte in op ontdekking waar je tegen aan loopt.  

Verder is er zeker ook tijd voor ontspanning en lekker genieten in de mooie tuin hier van .  

De maaltijden willen we gezamelijk gaan doen, wij zorgen voor een lekkere soep.  Er is plek om te overnachten in de blokhut/ ruimte of zelf een tentje mee nemen. (  10,- pp , zelf slaapspullen meenemen )

Mirjam Rieken van Lovte begeleidt het hele weekend mee, ze heeft veel ervaring met proceswerk. 

Informatie + Aanmelden » healjezelf | Andre Straathof

www.healjezelf.nl

healjezelf
Herenweg, 416
2211 VJ Noordwijkerhout

Andre Straathof
06-10679363/06-10679363
a.straathof67 AT gmail DOT com

Meer agenda van healjezelf