Film THE GODDESS PROJECT in de Bollenstreek!!
MA 14 mei | 19.30-22.00 uur | Lisse

| Inloop 19.00u, film 19.30-21.15u, nababbelcafé tot 22.00u
12,50 | consumpties voor eigen rekening


The Goddess Project is een hartverwarmende en inspirerende film, gemaakt door twee vrouwen die het diepe verlangen hebben om de vrouwelijke stem te laten horen. In een oude schoolbus reden zij door de Verenigde Staten, spraken zij met meer dan 100 vrouwen uit alle denkbare leefwijzen en transformeerden zij deze gesprekken tot een film die je zeker zal raken! 

Hun missie is duidelijk: vrouwen voor en achter de camera hun verhaal laten delen, om zo te zorgen voor meer verbinding en inspiratie. En dit lukt ze. Hun film wordt inmiddels over de hele wereld vertoond door mensen die dezelfde missie als zij hebben. 

Bewust Bollenstreek haalt deze film daarom graag naar de Bollenstreek!

INLOOP: 19:00 uur
START FILM: 19:30u-21.15u
KOSTEN: € 12,50

 

NABABBELCAFÉ

De film is zo inspirerend! We nodigen je vrijblijvend uit voor een nababbelcafé in de foyer. Het zal fijn zijn om met elkaar te delen en als vrouwen met elkaar te verbinden (mannen, die graag zien dat vrouwen in hun kracht staan, zijn natuurlijk helemaal van harte welkom). We kunnen elkaar zo inspireren om in onze eigen vrouwenkracht te gaan staan. Ook zijn er vrouwen van Bewust Bollenstreek aanwezig, met wie je kunt speeddaten als je wilt, waaronder:

Annette Oppenberg, Lisanne van Beelen, Michelle Caseley, Yvonne Kuipers, Diana Siemerink, Willianne van Strijen, Petra Meiburg, Petra Turkenburg, Bernadet van Veldhuizen, Esther van Wijnen.

Koffie en thee is voor eigen rekening. Tot 22.00u.

 

RESERVEREN
Er is beperkt plek en de film is heel gewild. Hij verspreidt zich als een olievlek over heel Nederland uit. Meld je dus tijdig aan. Dat kan hieronder, waarna je een link ontvangt, zodat je per iDeal kunt betalen. Na ontvangst van betaling, sta je op de gastenlijst.

We ontmoeten je graag!


ORIGINELE WEBSITE

http://www.thegoddessproject.com

De film is Engels gesproken met NEDERLANDSE ondertiteling.

 

DANK AAN

Wij zijn dankbaar voor de technische ondersteuning van Filmhuis Lisse. Zij draaien regelmatig mooie films op de dinsdagavond in Floralis Lisse. Wil je hun programma zien? Kijk op: https://www.filmhuis-lisse.nl/
 

Meer Informatie + Aanmelden

06-22329846
info AT bewustbollenstreek DOT nl

Floralis, Floralisplein 69, Lisse


Ik schrijf me in voor Film THE GODDESS PROJECT in de Bollenstreek!! - MA 14 mei 2018 | Lisse

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Na het verzenden van je inschrijving kun je het bedrag EUR 12,50 incl. 21% BTW afrekenen via iDEAL om je inschrijving definitief te bevestigen!


Meer agenda van Bewust Bollenstreek


Bewust Bollenstreek

Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kindertherapie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Bollenstreek